Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (32)
Raspunsuri - Pagina 4
olimp spune:
delia t insanatosire grabnica , si papa lamaie
oxana si eu am luat mg din lidl si la fel imi provoca greata , posibil sa fie alte componenete din pastila efervescanta care sa faca greata , mange b6 iau acum de 8 luni si nici loc de greata
paula ma speriati si pe mine cu burticile voastre tari , am sa fiu si eu mai atenta la ce mi-i se intampla desi niciodata nu am sintit ca nu ma pot indrepta de spate
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
20 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"
doxy spune:
Asa si nu mi-am mai luat crema de corp. Fetelor v-am mai auzit pe voi ca aveti de la plafar una alta, ce-mi recomandati? Ca m-am uitat pe site-ul lor pe net si m-a luat cu ameteala, e varietate nu gluma!
Zicea cineva de ulei de argan parca...
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 20+ Letitia
Letitia
doxy spune:
Am inteles Olimp, poate intradevar aveau ceva pastilele alea...
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 20+ Letitia
Letitia
Ele spune:
Vai fetele, nu va stresati toate acum, daca suntem cateva cu contractii.
Eu nu tre sa impung burtica cu degetul. O simt grea,tensionata... zici ca imi cade in minutul doi pe picioare.
Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani
Bobitza_85 spune:
Neata doamnelor dragute,
Olimp, Delia, l-am sunat pe sot sa imi ia un MagneB6 cand vine spre casa. De azi iau si eu.
Delia, iti doresc sa te fac bine repede! Daca ai stii cat de frica imi e si mie sa nu racesc, pt ca la mine se lasa cu febra mare, antibiotic obligatoriu...e nasol rau. Dar am in geanta mereu Oscillo si la cel mai mic semn nu ezit sa il iau. Eu beau si multa limonada si cred ca ma ajuta si asta.
13 +
olimp spune:
ele suntem o familie si empatizam una cu alta
oxana bubulina foloseste ulei de argan , si eu am si e tare bun , dimineata ma fac cu crema seara cu ulei de argan
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
20 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Neata! Am ajuns si eu la birou, si m-am saturat de drumul dus intors casa-birou, sunt totusi 50km. voi cand luati concediul mai, iunie? Eu inca nu mi-am programat morfo, ca nu stiu cu cine sa o fac? Deci am contractii!!! Mie dr mi-a zis ca contractiile dor si e imposibil sa nu le simt. Bine, ca eu stiam ca astea nedureroase sunt periculoase doar din perspectiva colului, ca il poate deschide...nu? Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+ Am implinit doi anisori!!! poze |
Vai, Paula, 50 Km?! Cred ca e tare greu...
Dar mai e putin si poti intra in Prenatal si scapi, nu?
13 +
Bobitza_85 spune:
Doxi, despre ce colacei vorbesti draga mea, ca mie nu mie se pare ca ai dreptate. Eu te vad foarte chipesa si deloc grasuta
13 +
olimp spune:
paula eu vreau de pe la mijlocului lui mai sa imi iau prenatal , sunt norocoasa fac 3 miunute cu masina pana la birou , dar daca nu ma simt bine poate mai bag concedii , cat pot ma duc
20 + Ilinca
Bobitza_85 spune:
Oxana, eu folosesc crema de corp de la Bioderma, pt piele sensibila caci eu am o dermatita atopica. Este foarte buna pt ca hidrateaza intens si nu lasa pielea grasa. Eu nu suport senzatia de "naclaiala" Asta are 500 ml si costa 70 Ron. Mi se pare foarte ok.
Mustela si Elancyl mi se par foarte scumpe, sincer.
Apropos, nu stiu cine zicea ca are ten sensibil si uscat si foloseste crema Tolederm de la Uriage. Mi-am luat-o si eu si este fenomenala. Mi s-a calmat fata extraordinar. O folosesc cu apa tonica de la Bioderma si imi merg f bine. Multumesc de pont celei ce a recomandat-o si scuze ca nu am retinut cine era
13 +