Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (32)
Raspunsuri - Pagina 7
Delia_Rodica spune:
Eu ma gandeam sa semnez contractul pt nastere in sapt 31 , de cand se accepta nasterea la ei. In caz ca nasc prematur sa nu pierd banii
Crema cu care ma dau eu e de pe Iherb, v-am mai artat-o eu, acu nu pot sa v-o arat ca-s pe tableta. Si acu 2 sapt am vazut-o la DM cu 45 lei, aveau si crema pt bb din aceeasi gama. Eu sunt multumita. Pe site e cam 20 lei.
viitoare mamica de hocheist 15+
happy_ama spune:
Bobitza, eu ma dau pe burtica si pe "sanutzi" Sunt mai linistita ca partial am rezolvat formalitatile dar sunt asa de dornica!! Dupa ce am vazut minunicile alea mici cum stateau ele acolo si faceau nani Am un zambet idiot pe fata de cand le-am vazut....
Doxy, eu una sunt lesinata dupa bebelusi de cand ma stiu. La 6-7 ani ieseam in parculet in fata blocului si rugam doamnele cu carucioare sa ma lase sa le plimb bebelusii Am deja o nepotica de 1 an si 8 luni, pe care as papa-o de drag! Pe al meu cred ca o sa il divinizez Nu mai zic ca numai daca ma gandesc parca imi salta inima asa
Happy_Ama 18+
Bebe
happy_ama spune:
Delia, eu am semnat acum din doua motive:
1. pana in S25 e mai ieftin
2. chiar daca de la 1 martie nu se mai da subventia de la stat, mie nu imi suplimenteaza costul
ah, si am luat de la ei si pachetul pentru celule stem.
Oricum, mi-au confirmat ce stiam. O curatenie si un confort... Plus oameni zambitori oriunde vezi cu ochii. pentru mine conteaza mult
Happy_Ama 18+
Bebe
Delia_Rodica spune:
Si eu am o slabiciune pt bebelusi, ma topesc toata cand ii vad Din fericire am multi bebei pe langa mine
amaliaro spune:
Buna dimi!
Fetelor eu tomai ce am luat no spa ca ma cam doare burta,stiti ca magneB6 ajuta si la carcei care incep uneori in lunile mari de sarcina
amalia tsakoniati
19+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=amalia&year=2013&month=7&day=10&babycount=2
Delia_Rodica spune:
Ama ai dreptate, nu m-am gandit la posibila scumpire...dar acu mi-ai dat tema de casa, trebuie sa meditez si sa intreb si eu cum sta treaba
Bobitza_85 spune:
Amalia, pupam burtica sa treaca durerea!
Happy, esti ZEN azi. Vizita aceasta ti-a asigurat buna dispozitie pe intreaga zi.
13 +
happy_ama spune:
Delia, pe langa posibila scumpire, respectiv 2500RON aproape, daca semnezi dupa S25 de sarcina ai din start diferenta de pret de 500-1000RON...cam asa.
Vezi ca au detalii despre pachetele de nastere la ei pe site. Dar este RM si in Timisoara? parca stiam ca mai e in BV numai, partea de maternitate...
Happy_Ama 18+
Bebe
Delia_Rodica spune:
Buna dimi Amalia
Eu am carcei de prin sapt a 9-a
Am vazut aseara un documentar cu gravidute tinere in care li se spu ea ca trebuie sa ia in greutate 500g / sapt, iar la sarcina cu gemeni 750 g/sapt. Ele erau prin sapt 16-18.
paula_m spune:
Nu uitati sa va dati cu crema si pe solduri, fund si coapse, si alea se cam maresc
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!
poze