Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (32)
Raspunsuri - Pagina 18
MariaBcf spune:
Neata. Haideti la o cafeluta
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
13+
stefana0909 spune:
'neata.
Multumesc Maria de invitatie, dar sunt pe fuga. Merg sa imi caut niste hainute de graviduta, maine avem primul botez de anul acesta si mai urmeaza inca 4...asa ca trebuie sa ma pregatesc temeinic.
Irina, nu ai facut inca morfofetala, de abia pe 27? Nu stiu de ce aveam impresia ca ai fost saptamana asta si chiar doream sa te intreb cum a fost la dna dr.
Sa aveti un week-end linistit!
13+
MariaBcf spune:
Stefana bafta sa gasesti ce iti place si distractie placuta la botez
13+
dnapotecuta spune:
Neata!
Saru'mana de cafea. Pentru prima oara in ultima vreme zic pas ca am dormit toata noaptea nesperat de bine si continuu.
Noi vrem sa facem ceva azi si nu sti ce... afara e frig si e vant si parca da ceva si de sus.... Of, ce m-am saturat de vremea asta gri.
Alina 20+
paula_m spune:
Neata!!
Imi astept bona, am convocat-o si azi ca vreau sa ma dus sa-mi caut niste pantaloni de gravi, nu mai am cu ce sa ma imbrac. Si mi-a zis cineva de un second, ma duc sa arunc o privire.
La noi nu pare frig, am deschis geamul sa aerisesc, si nu am simtit frigul. Azi sunt doar eu cu Raul acasa, si nu stiu ce program sa fac, dar tb sa iesim undeva.
Imi dati idei de mancare? Ce ati mai facut bun? Efectiv nu mai stiu ce sa-i gatesc lui Raul. INTERZIS POFTICIOSILOL!!!. Ma gandeam la o tocanita de pui...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!
poze
MariaBcf spune:
INTERZIS POFTICIOSILOR: Paula eu ma gandesc tot la o tocanitade pui cu mamaliguta, dar nu stiu ce ciorba sa fac .
13+
unidanad spune:
Neata fetele!!! Multumim de cafea
INTERZIS POFTICIOSILOR!!
Paula eu ma gandeam sa fac o ciorba de vacuta cu smantana si ostropel de pui cu piure. Si cred ca mai fac si niste ardei umpluti pt maine. Mai sunt ceva idei poate ma sucesc .
18+
Dana
MariaBcf spune:
Si eu vreau sa dorm bine noapteama trezesc de 2 ori pe noapte sa ma duc la baie, iar la 7:30 dimineata sunt in picioare . Sotul meu asa bine doarme si acum , imi este dor sa dorm pana la 10 dimineata .
13+
unidanad spune:
INTERZIS POFTICIOSILOR!!
Maria deja m-ai facut sa ma razgandesc . O sa fac la felul 2 tocanita de ciuperci cu mamaliguta .
18+
Dana