Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (32)
Raspunsuri - Pagina 19
unidanad spune:
Eu am ceva timp de cand nu ma mai trezesc noaptea. F rar. Sa imi fac griji sau sa ridicat placenta???
18+
Dana
unidanad spune:
Ah Maria acum am vazut ca voi sunteti mai micuti . Si eu ajunsesem sa ma duc de 3 ori pe noapte nu mai puteam.
18+
Dana
MariaBcf spune:
Unidanad ce vrei tu sa faci azi , eu am mancat marti .
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
13+
MariaBcf spune:
Interzis POFTICIOSILOR : cred am am sa fac si salata de boeuf, ma gandesc la ea de cateva zile. Fetelor cum se face maioneza cu ou fiert? Eu nu am facut niciodata,
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
13+
unidanad spune:
Maria si eu as face sunt innebunita dupa ea dar azi ne-am propus sa facem curatenia de primavara si nu o sa mai am timp dar luni sigur voi face si eu.
18+
Dana
Sweety4u spune:
Neatza! Eu am fost in aceasta dimineata sa imi fac o eco, sa vad ce mai face bebelusha mea la 16 saptamani si 3 zile Momentan se estimeaza ca e fata - daca nu cumva o sa-i creasca putza
Totul este bine, era vioaie si toate masuratorile ok, insa ma ingrijoreaza urmatorul aspect: "Indici de rezistenta si pulsatiile cu valori crescute, cu incizura protodiastolica, la nivelul arterei uterine stangi, acelasi aspect pe artera uterina dreapta".
Dr de la eco mi-a zis ca este inca mica sarcina, sa discut cu dr mea ginecolog.
Interzis pofticiosilor!
Eu vreau sa fac azi o supa de linte rosie (pentru prima data) si ma gandesc ce sa fac dintr-o gaina pe care o am de la bunica, de la tara. De cand am ramas insarcinata nu am mai mancat deloc pui cumparat.
Spor in toate si un weekend linistit!
16
Ele spune:
Buna dimineata!
Am dormit si eu ca Alina. Prima noapte fara mers la baie. Drept urmare am facut ochi la 10. (in we sunt o puturoasa).
Inca nu stiu ce fac azi , imi trebuie si mancare si ordine prin casa...si eu chef ioc..
Paula eu aseara am fost si mi-am luat de la H&M pantaloni. Am dat 90 ron pe ei. S-a mai legat si o bluza de mana mea dar nu pot sa zic ca e diversitate f mare de haine pt noi.
Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sweety4u Olimp, mi s-a recomandat amnio dupa ce la Dry Test mi-a iesit, pe genetica, ca sunt purtatoare a mutatiei CFTR. Dar e poveste lunga si cu testul asta... eu nu am incredere in el pentru ca pe foaia unde imi zicea rezultatul pe partea de genetica, unde mi-a iesit acea mutatie, era trecuta la data primirii probei (adica a sangelui meu) o data cu 2 zile anterioara zilei in care am facut eu de fapt testul... Mi s-a spus ca este o eroare de "tastare". De unde sa stiu ca nu este rezultatul altcuiva? Ca pe restul hartiilor, cu Down, etc, era trecuta data corecta Am zis ca o sa fac si amnio pentru linistea mea, dar nu cred ca acel rezultat pt ca aceasta mutatie se mosteneste si am intrebat in familie daca cineva a facut fibroza chistica sau daca vreodata a murit vreun bebelus (ca inainte nu prea erau tratamente) si nu se cunoaste nimic. Ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine Sweety, totul o sa fie bine, vei vedea! Incearca sa nu te stresezi. Ai incredere in ce-ti spune inima! 15 |
13 +
delia_timpau spune:
neata fetele,
eu astept cu nerabdare sa se trezeasca ama, sa vedem cu ce noutati vine de la dr!
15+
happy_ama spune:
Neata!
INTERZIS POFTICIOSILOR: ce ziceti de o musaka?
Sweety, ai grija cu supa de linte. O prietena de-a mea a avut super contractii de la ea... Nu stiu sa spun daca e interzisa dar mai bine cauti pe net.
Happy_Ama 18+
Bebe