Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (32)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

De azi sunt si eu libera, luni ma duc dupa CM ( 5 zile de urgenta) , saptamana viitoare mi-am propus sa stau in pat , imi este dor de leneveala.

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Betty felicitari pt fetita sanatoasa!!!
Swetty bine ca nu ai incredere in analize ca nu ar fi prima greseala de laborator! Au facut multe fete amio si ai vazut ca rezultatele au fost toate bune.

Eu abia acum am ajuns acasa din ora...mi-a prins tare bine iesirea asta. Am fost la 15 la Dr ...la 15:05 eram afara din cabinet cu concediu medical de inca 2 sapt.
Mi s-a uitat numai pe analizele de rh si alea de sange ca asta e tot ce am facut in ultimul timp si mi-a zis ca hemoglobina 10.6 de multi medici nici nu e considerata anemie in sarcina. Mi-a zis sa iau in continuare fier si sa stau linistita ca nu am de ce sa imi fac griji :D. Pt morfo m-a chemat sapt viitoare vineri sau martea urmatoare (26 feb.)
Numai bine ca am prins un vernisaj in centru ...m-am trezit ca am si eu lucrare acolo .. a fost o surpriza frumoasa si pt mine .. nu stiam ca am vernisaj azi asa ca numai bine am stat o gramada acolo si maine merg la teatru si la ceva petrecere de studentei de la Design. Incep sa ma simt si eu mai om daca ies din casa

19+
viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Alina ti-am simtit lipsa! Nici eu nu am scris dar am citit intens si parca nu apucam sa rasp. Am recuperat azi
Mie tare imi placeau sanii mei mici ca nu au o forma prea placuta si daca e cald se fac sfarcurile ca suzetele asa ca iese din discutie nepurtatul de sutien . Azi dupa ce am vazut cum ies din sutien mi-am luat cea mai decoltata bluza pee care am gasit-o sa ma laud si eu cu avutia mea

19+
viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Olimp bine-ai facut ca ai raspuns in locul meu ... Sweety asa este mai mare-i frica dinainte asa cum spune si Paula, la mine frica a durat vreo cateva zile ca ma temeam mai tare de riscul de pierdere a sarcinii decat de procedura propriu zisa, adevarul e ca frica de procedura am rezolvat-o cu mersul la Gynia unde e alta atmosfera, una care iti cam elimina fricile, pe la spitalele de stat sunt cam grabiti toti, nu pun mare accent pe partea psihologica.

In legatura cu mutatia respectiva responsabila de fibroza chistica, eu stiam ca daca iti iese tie pozitiva trebuie sa faca si tatal pentru ca daca la el e negativa copilul nu poate avea boala efectiv, doar cel mult mutatia ta deci purtator sanatos. Nu ma leg ca stiu exact dar asa imi amintesc ca am invatat si in scoala. Oricum amniocenteza este o analiza care iti aduce un plus de confort psihic pana la nastere (cel putin in cazul meu asa este ca-s mai stresata de bombe in general)

18+

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

Va multumesc pentru incurajari!
Eram curioasa cat costa amnio in alte orase. Eu dau peste 2.000 lei. Dar am inteles ca si amnio e de mai multe feluri, adica iti poate spune de mai multe sau mai putine afectiuni...
Sa aveti o seara frumoasa si un weekend excelent!!!

16

Mergi la inceput

Sweety eu am dat in total 2380 pe amnio (recoltare, test rapid plus cariotip complet)

18+

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

Betty - si mie mi-a spus doctora de laborator sa-si faca si sotul analiza respectiva (840 lei costa) si ca daca la el iese negativ n-ar trebuie sa fie vreo problema cu copilul. Dar doctora mea mi-a spus ca mai bine sa fac amnio

16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Sweety, pe mine m-a costat 600 lei, am facut-o si la stat si a fost doar testul Fisher, cele 3 trisomii si sexul, deci pe tine nu te intereseaza.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Doamne Paula ce copilut de reclama ai! Eu ma gandeam ca asa vrei tu sa-i faci parul ca ii sta bestial , ulterior am citit ca nu i-l poti culca deloc . Are si niste obraji de iti vine sa-i musti intr-una.

18+

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina2403 spune:

Buna, fetelor!
Imi pare tare rau ca nu am avut timp sa mai intru si eu pe aici,am reusit insa astazi sa mai citesc cate ceva. Felicitari gravidutelor care au facut amnio si s-au linistit!
Swetty, iti tin pumnii sa iasa totul bine.

Noi suntem bine, astept cu nerabdare morfologia de pe 27.

O noapte linistita va doresc!

Mergi la inceput