Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

Betty, felicitari pentru rezultat! Sarcina usoara in continuare, sa te bucuri de ea! Unde ai facut amnio si cat te-a costat?
Si eu stau ca pe ghimpi pana cand fac amnio pe 28 febr si apoi pana imi vine rezultatul

15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

swetty dar de ce faci amnio ? ai avut rezultate la TT cu risc ?

eu sunt convinsa ca ai sa scapi cu bine si ai sa vezi ca rezultatele vor fi bune

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

20 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Aici! prezent!
Asta cu alaptarea are un sambure de adevar. N-am vazut nimic ce-i drept atunci cand am alaptat. Cand am inchiat insa alaptarea, mancand ca atunci cand alaptam, am pus scurt pe mine 4 kile intr-o luna.
And... Olimp, da-mi voie sa te detronez. Am inceput sarcina la 67-68 si am momentan 81 de kile. You do the math.

Mai e cineva care vrea sa atenteze la tron????

Am umblat mult zilele astea insa v-am citit. Nu am apucat sa mai si scriu. Si acum sunt pe fuga. Am papat si trag la nani desi e devreme intrucat m-am tot agitat azi... prin oras, prin bucatarie si prin casa. Ma duc deci sa duc catelul afara ca dupa aia cred ca nu ma mai urnesc de jos. Si ne auzim dimineata cu forte proaspete. tuturor!

Alina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Betty... fetita... foarte tare!!!!!!!!!!!!

Alina 20+

Mergi la inceput

alina odihna placuta ! si ce sa fac ma retrag pe locul II , dar tot pe podium ma gasesc

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

20 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

Olimp, mi s-a recomandat amnio dupa ce la Dry Test mi-a iesit, pe genetica, ca sunt purtatoare a mutatiei CFTR. Dar e poveste lunga si cu testul asta... eu nu am incredere in el pentru ca pe foaia unde imi zicea rezultatul pe partea de genetica, unde mi-a iesit acea mutatie, era trecuta la data primirii probei (adica a sangelui meu) o data cu 2 zile anterioara zilei in care am facut eu de fapt testul... Mi s-a spus ca este o eroare de "tastare". De unde sa stiu ca nu este rezultatul altcuiva? Ca pe restul hartiilor, cu Down, etc, era trecuta data corecta Am zis ca o sa fac si amnio pentru linistea mea, dar nu cred ca acel rezultat pt ca aceasta mutatie se mosteneste si am intrebat in familie daca cineva a facut fibroza chistica sau daca vreodata a murit vreun bebelus (ca inainte nu prea erau tratamente) si nu se cunoaste nimic. Ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine

15

Mergi la inceput

swetty o sa fie bine , sunt convinsa de asta

ai intrebat de Betty imi permit sa raspund eu , ea afcut amnio la Cluj , la clinica particulara Gynia , din cate stiu totul a durat cateva minute , fara durere , mai mult emotii..si rezultatul il sti e bun.

paula a facut tot la Cluj dar la clinica se stata GIne 1 , a trecut repede si fara peripetii

ele la Brasov , si din cate stiu oanka a facut si ea amnio .ok ,

oricum eperientele au fost ok , sper sa nu se supere fetele ca am scris in mumele lor , nu aruncati cu bolovani

va pup , ne pregatim sa iesim un pic , ne auzim maine

20 + Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Dar cate fete cu amnio!! Prevad ca in 2, 3 ani toata lumea va face amnio, pt ca vor gasi medicii motive. Dar e si adevarat ca creste si varsta la care fac femeile copii...

Sweety, eu ti-am mai scris ca pe cat e de mare frica de dinainte, pe atata vei vedea ce usor si nedureros e!!

Betty, felicitari!!! Tb sarbatorit!!

Olimp, distractie faina in oras!!

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Betty ma bucur pt tine, acum te poti linisti

viitoare mamica de hocheist 16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Olimp nu ai gresit , ai avut dreptate

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
13+

Mergi la inceput