Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

felicitari, betty!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Betty bravo felicitari

Maria draga mea cand obti o sarcina dupa atata asteptari chinuri si sacrifici ce mai conteaza kg lasa ca le dai tu jos

amalia tsakoniati
19+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=amalia&year=2013&month=7&day=10&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Betty, felicitari pentru rezultate!

Happy_Ama 18+
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Alexandra si eu iau elevit pe langa magne b6, inreaba dr, mie mi s-a recomandat si pt contractii dar si pt trombofilia mea.

Mi se termina si mie Mustela dar nu cred ca mai imi iau ca e tare scumpa, o sa ma orientez spre ceva mai rezonabil totusi.

Oxana eu nu prea functionez dimineata, ca sa evit agitatia si inevitabil sa nu uit ceva incerc sa imi pregatesc totul de seara. Si dimineata mai ramane doar spalat, machiat, imbracat.

Eu sunt oficial in concediu, asa de bine e ...macar la nivel psihic. Si incepem maine cu un botez, sper sa putem sta sa nu imi faca surpize burtica.

19+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Multumesc fetelor , sper sa pot de acum sa ma bucur de sarcina ca am fost cam stresata ... si acum imi tot fac ganduri ca e mai finuta la miscari Daria mea ...

18+

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Eu dupa prima sarcina am ramas cu sanii mai mari si lasati. Slabisem de incapeam in hainele mele dinainte de sarcina destul de repede dar sanii nu imi incapeau in nici o rochie sau camasa. Depresie am facut din cauza asta, mai ales ca nu erau ei mici nici inainte. Acum s-au marit din nou asa ca investesc in...sutiene noi. Eu la solduri nu am sesizat nici o diferenta sincer, dar nu am fost foarte slaba niciodata oricum.
Acum incerc sa ma mentin si daca vad ca iau avant cu kg mamanc mai multe salate, acum ca am neglijat alimentatia s-a vazut pe cantar, 1 kg intr-o saptamana, sper sa ma redresez repede dupa concediu ca altfel prea ma umflu si imi face capul calendar dr mea.

19+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

buna fetelor, acum am reusit sa ajung la zi. Ieri am fost la niste prieteni si nu apucasem sa citesc. Acum da :)

Eu merg la morfologie intre 15-22 martie.Saptamana viitoare imi fac programare.

...si luni mergem la eco-sper sa avem confirmarea de fetita

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Exact ce spuneam Ele de la alaptat si eu m-am ingrasat; eu chiar nu cunosc persoane care au slabit alaptand.
Bine, nici nu am prietene f f slabe care sa fi nascut in perioada aia ca toate aveam tendinta la ingrasare si ne mentineam cu efort silueta, deci toate am ramas cu kg in plus; e exact cum spui Diana, cine e slab slabeste imediat la loc, cine e mai "fluffy" are batai de cap cu kg dupa nastere!
Eu nu ma stresez deloc, mananc de toate si mai ales dulciuri in ultima vreme, plus cartofi prajiti (d-astia cred ca mancam o data pe an si saptamana asta am mancat de 2 ori) ca oricum voi pune tot atatea, m-am convins!
Am si acum agenda de la prima sarcina si am notat pe saptamani cate kg aveam si imi masuram si burtica si atunci, ca si acum la 20S luasem 5 kg; restul pana la 20 le-am pus mai ales in S30-40 cand chiar nu mai puteam manca atat de mult din cauza refluxului, dar efectiv tot ce mancam se punea nene!

Happy Mom si S19+

io, io! eu am slabit alaptand. bine, am alaptat o luna dar in luna aia se duceau kg vazand cu ochii. ajunsesem cum 2 kg mai slaba decat plecasem in sarcina

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 15 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Amalia ultima mea grija sunt Kg, sanatoase sa fim si noi si bebeii , ca apoi ne apucam de slabit

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

betty de o mie ori super !!!!!

maria si am gresit cand am zis de plimabari in parc

fetelor vad ca azi subiectul principal au fost Kg-mele ...ei bine eu sunt regina cu 7 kg luate pana acum , cred ca am sa tremin o gogosica cum imi spun si unii colegi draguti , dar nu ma intereseaza ....

apropo de sani , am niste sani uriasi , nu ma recunosc in oglinda ce bidoane am crescut ! sper sa nu se lase prea tare , desi ...ce sa fac daci voi alapta ...sigur se vor lasa ..

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

20 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"

Mergi la inceput