Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Fetelor, eu de ani buni "innumar" caloriile la orice bag in gura...sunt obsedata de-a dreptul si nu e ceva cu care sa ma laud. Din punctul meu de vedere, schiloada asa cum ma vedea toata lumea era perfect. Mi-a fost foarte greu sa imi accept noile dimensiuni si ma asteptam sa fie asa. Acum insa ca deja m-am mai obisnuit cu ideea, ma bazez pe faptul ca in principiu mananc alimentele pe care le mancam si inainte, in cantitati putin mai mari...ca mi-o cere stomacul. E adevarat, nu mai fac sport si nu mai fumez...alte kg...DAAAAR!! in jurul meu sunt vreo 5 fete (femei) care tin cura Dukan. Minuni se intampla!!! Motiv pentru care m-am relaxat... Eu fac tot posibilul acum si daca nu o sa ma ajute organismul sa nu depasesc limita bunului simt...exista Dukan Si multa ambitie!

Happy_Ama 18+
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Ele, trebuie achitat cam 20% la semnare. de fapt in cateva zile de la semnare, nu pe loc (3 zile oficial). Preturile la BV am vazut ca sunt semnificativ mai mici

Happy_Ama 18+
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Ele, vezi tu faci sport pana cazi, eu sunt o puturoasa. Imi place sportul, dar pana ma mobilizez dureaza o vesnicie! De aceea ziceam ca cele care au ambitie pot sa nu se streseze, ca pana la urma daca vrei slabesti. Dar eu stiindu-ma fara vointa, incerc sa am grija de pe acum macar teoretic. Caci nici eu nu ma stresez prea tare, am zis ca mananc suficiente prostii.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 20+ Letitia

Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Monti, Dukan, preferatii mei. Parca vad ca facem terapie in grup dupa ce nastem. Chiar vb si cu Alina ca incepem dupa nastere cu Monti, ca e un mod foarte sanatos de viata. Iar dupa ce inchei cu alaptatul si daca mai am ceva de dat jos (sunt sigura ca o sa am ) trec pe Dukan. Eu am tinut Dukan vara trecuta si face minuni.

Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

am pus 2 poze cu burtica sunt proaspete, acum le-am facut

ziceti voi ca nu am o burtica mareeee...remember, am doar 13 sapt

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Numai Alina stie prin ce am trecut, faceam terapie in grup la nea Monti . Cu el am reusit sa dau jos, apropae tot, dar asta intr-un an. Mi-a zis o data o mamica ca ma vedea stresata de kg ramase ca abia dupa 6 luni o sa incep sa slabesc. Si intradevar la mine a fost valabila aceasta teorie. In primele 6 luni nu am dat jos un gram, apoi a inceput usor usor sa se duca. Nici dieta stricta nu puteam tine ca inca mai alptam.

Letitia

Confirm. Si eu atata timp cat am alaptata exclusiv nu am dat jos niciun gram deci primele 6-7 luni nici vorba sa slabesc si eu ramasesem cu 15 kg in plus
De asemenea am alaptat pe toata perioada curei si intr-un an am dat jos cele 15 kg; deci eu nu stiu cum unele femei slabesc dupa nastere alaptand (teoria asta am tot auzit-o) ca eu am exemple in jurul meu care n-au slabit deloc si au alaptat ca mine aproape 2 ani

Happy Mom si S19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Si ca sa iei 20 kg in cursul sarcinii mie mi se pare muult
Atat am luat eu si n-am scazut decat cu vreo 6-7 kg dupa nastere si am mai pus 2 kg inapoi alaptand ca dupa fiecare supt al piticei mi se facea o foame de lup, imi venea sa mananc si pietre atat de tare imi scadea glicemia

Happy Mom si S19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ama ti-am zis ca 3200 a platit colega mea cezariana in ianuarie.
Dar vroiam sa vad ce modificari sunt.

Eu cred ca nasc la stat, avand in vedere ca dr meu e directorul maternitatii.

Oxana eu mancam cartofi o data la 6 luni, iar in ultimele 3 zile mananc numai cartofi, sub diferite forme.

Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

yvyana si eu tot sper in teoria aasta cu slabitul de la alaptat dar si prietenele mele au slabit numai cele care nu aveau tendinte de ingrasare inainte de sarcina (genul de fete care manacu orice oricand si nu puneau nimic). Ele s-au ingrasat si au slabit imd dupa .. dar restul care isi tineau greutatea sub control cu greu ... pe perioada sarcinii unele chiar au pus.

Oricum au dreptata Paula si Ele e mai bine sa ne facem griji dupa .. pt ca inevitabil o sa ne facem si acum sa ne acceptam conditia de gravidute ca nu mai apucam noi sa fim laudate pt formele voluptoase dupa. Si o sa facem atunci terapie de grup:D.
Eu sunt o puturoasa si ma mobilizez greu si nu sunt f ambitioasa de fel...incerc numai sa ma manetin in limitelele normale. tin mai mult la sanatatea mea decat la talia de viespe.. o haina mai de doamne-ajuta schimba imd si ascunde eventualele "nereguli"

19+
viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Alexandra eu am burtica cat a ta ..si multe saptamani in plus.
Imi place de voi, frumoase, burtoase si elegante.
Eu am luat 20 kg in sarcina. Dar retineam apa multa, drept urmare am iesit din spital cu doar vreo 4 kg in plus fata de perioada dinaintea sarcinii.
In schimb la alaptat am pus pe mine 10kg.

Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani

Mergi la inceput