Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (32)
Raspunsuri - Pagina 9
doxy spune:
Eu sunt Stan Patitul si acum suflu si in iaurt. Si cu toate astea mananc prostii suficiente sa nu credeti ca sunt vreo ambitioasa. Pe mine cred ca ma salveaza agitatia de dimineata si faptul ca nu pot sa mananc seara. Daca mananc pe la 18.00 am senzatia ca plesnesc pana pe la 22.00 cand ma culc. Aseara de-abia am reusit sa bag pizza aia in mine, ma mai intreba sotul daca vreau desert.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 20+ Letitia
Letitia
paula_m spune:
Eu am inceput la 65 si am terminat la 84 kg. Am iesit din spital la 75, mi-a fost greu sa le dau pe ultimele 5 kg jos.
Dar nu ma stresez acum...cate pun, atatea pun, e ultima mea sansa sa nu ma gandesc la ce bag in gura tot timpul.
Mie vara mi-a fost greu, caldura, eu eram mare, grea, transpiram mult, ma durea piciorul, etc, urat...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!
poze
doxy spune:
Numai Alina stie prin ce am trecut, faceam terapie in grup la nea Monti . Cu el am reusit sa dau jos, apropae tot, dar asta intr-un an. Mi-a zis o data o mamica ca ma vedea stresata de kg ramase ca abia dupa 6 luni o sa incep sa slabesc. Si intradevar la mine a fost valabila aceasta teorie. In primele 6 luni nu am dat jos un gram, apoi a inceput usor usor sa se duca. Nici dieta stricta nu puteam tine ca inca mai alptam.
Letitia
diana_popa27 spune:
Oxana si eu sunt paranoica in general cu slabitul ca ma ingras usor. Eu am alimente care le consum cu modratie sau deloc cum sunt sucurile ( nu beau deloc de nici un fel) dulciurile( in cantitati f mici) prajelile(f f rar cartofi prajiti) ... dar nu renunt la paste nici batuta .. .la fainoase in general.
Cu toate ca am mancat normal am pus deodata in ultimele sapt ..acum astept sa vad daca stagnez si a fost pur si simplu un puseu in ultima luna (am inteles ca se mai intampla si asta) sau incep sa mai scot din mancarica. Nu vreau sa ma fac nici bila. Dar am inteles ca mai depinde si de retentia de apa.
Fetele care sunt subponderale nu va faceti griji ca si dati jos la fel de usor cum puneti in perioada asta . E chiar indicat sa puneti mai mult din cate am citit eu ...Asa ca pt voi liber la ce vreti sa papati .
Eu eram normoponderala cu imc 21.63 (cu greu tinuta in frau greutatea..cu aerobic)... dar acum nu mai merg la nici un sport si mananc mai bine asa ca nu ma mir ca se pun :D. Sper numai sa vina si kg astea cu bun simt ca deja am facut falcute.
Dana eu pun exact la coapse si la fund.
Partea buna e ca mi s-au marit sanii tare si se bucura si Dl Sot ca eram aproape plata in zona pieptului. Primesc si ei in sfarsit atentie
19+
viitoare mamica de
doxy spune:
Paula ai zis de vara si mi-am amintit de problema mea cu retentia apei... Zicea cineva zilele trecute ca bea ceai de soc, va rog sa verificati daca e permis in sarcina. Eu stiam ca nu e permis ca ma gandeam sa rezolv si eu astfel problema cu retentia si am aflat ca nu se poate. Dar e posibil sa incurc borcanele...
Letitia
diana_popa27 spune:
Oxana si eu ma gandeam sa beau un ceai verde pe zi dar nu stiu daca e k pe perioada indelungata
Am inteles ca avem voie ceai verde cu moderatie dar nu stiu pe ce perioada. Eu in general spre marea mea rusinenu prea beau apa.. nici aproape de cat ar trebui. Ma tot fortez si mamanc multe fructe zemoase gen portocale si pomelo in ideea ca ele mai au apa ..si ciorbe dar nu stiu daca e suficient.
19+
viitoare mamica de
diana_popa27 spune:
"Sucul de soc si ceaiul de soc cresc tensiunea si cred ca ultimul lucru pe care ti-l doresti e sa ai tensiune mare in sarcina"
Nu stiu cat de avizat e site-ul ca nu pare prea de incredere.
http://www.qbebe.ro/sarcina/intrebari_sarcina/ceaiurile_in_sarcina:_ghid_de_la_fitoterapeut
asta pare mai avizat si spune ca e voie
19+
viitoare mamica de
doxy spune:
Eu beau multa apa, sunt invatata inca din timpul dietelor. Apa e cheia succesului.
Letitia
Ele spune:
Ama cat te-a costat acum la semnarea contractului?
Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani
Ele spune:
Oxana si eu tot cu monti am icneeput dupa ce am nascut. Eu sunt disperata daca am kg pe mine si fac sport de cad lata. Dar acum nu stresul legat de kg nu e zero, e pe minus.
Decat sa ma stresez si acum si dupa ce nasc, mai bine vad exact cand ajung la locul faptei.
Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani