Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~35~
Raspunsuri - Pagina 19
Iris1211 spune:
Apropo' de baita oare colacul de mai jos o fi bun de ceva?
http://www.dalvia.ro/www-dalvia-ro/eshop/5-1-Gonflabile/0/5/48-Colac-de-gat-pentru-bebelusi
Cele care sunteti deja mamici ati folosit asa ceva la copiii vostri sau ati vazut?
Mie mi se pare mai ok decat suportul, chiar daca binenteles ii vom sustine capsorul.
happy 27 + cu
Cosmy spune:
Vio, sar'na pt raspuns...la fel ma gandeam si eu.
Iris, nu stiu ce sa zic; eu parca n-as privi cu ochi buni vreun corp strain aflat in jurul gatului copilului, deci nu mi-as cumpara asa ceva.
Fluturash, noi avem(printre altele), un rottweiler de aproape 12 ani. Cand am nascut-o pe Daria avea 3 ani si evident am trecut si noi prin "gura neamului". N-au fost absolut niciodata probleme intre fata si catea iar neamurilor le-am comunicat ca Andreea Esca a spus la stiri ca genul de caine pe care-l am mananca oameni, asa ca s-o lasam mai usor cu vizitele, mai bine vorbim la telefon!
cita_ralu spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Iris1211
Hai ca m-ai amuzat cand ai zis ate magazine Cora. Draga mea, eu stau in Bacau unde abia s-a deschis magazinul Cora in toamna anului trecut. Probabil ai crezut ca stau in Bucuresti. Deci, nu-mi ramane decat sa mai caut in alte magazine. happy 26 + cu |
tare, iarta-ma nu m-am uitat ca tu stai in Bacau
23 + Matei Gabriel
Carmen1985 spune:
Iris , eu nu am avut colacel din acela dar intentionez sa iau. Am vazut la fetita unei prietene...aia mica vreau sa-ti zic ca era in extaz cand o punea in cada mare sa inoate. Nu mi-ar fi frica sa ii pun din moment ce stau langa ea si o supraveghez. Legat de baita, si noi am pus cada pe un dulap in dormitor cat nu stropea , mai apoi ne-a facut socrul meu din scanduri un suport care statea f bine pe cada si puneam cadita pe el. O sa-l folosim si tura asta, am cump si eu un suport de prins cu ventuze in cada , dar fetei nu-i placea , pe mine ma durea spatele de stat aplecata ,plus ca nu aveam acces la ea sa o spal. Cadita cu forme a avut o prietena si a zis ca e cam incomoda.
Mami de Bianca 07.05.2008 si 22+
criulica spune:
Buna si de la noi,
Iris, si mie imi placea ideea cu colacul asta dar asteptam si parerea mamicilor cu experienta. Am vazut ca sunt sigure si adaptate nevoilor copiilor, asta din ce scrie pe net
Ne vom schimba parerile Fluturashhh. Nici eu nu sunt de acord cu alaptatul in public de exemplu dar, din povestiri, imi dau seama ca nu prea ai incotro cateodata. Ne vom adapta din mers si vom adapta si obiceiurile care ne convin sau nu. De fapt, vom invata ce e mai bine pentru bebele nostru!
Ma duc si eu azi la control si ecografie, nu am mai fost de la mijlocul lui ianuarie.
Simcri cand vei avea mai mult timp ar trebui sa pui pe hartie toate ceaiurile pe care le bei si ce contin ele. Sunt fenomenale si desi nu sunt mare amatoare de ele dupa ce te citesc devin fan.
Flafi, tinem pumnii stransi!
Sa avem o saptamana usoara si frumoasa!
25+
Elyana spune:
Cosmy eu am facut culturile dar streptocolul trebuie sa il fac separat (a zis doctorita ca prin trim III)
Iris am vazut la o prietena, bebe era fericit in piscina. Nu intra deloc apa in gurita. Al ei era mai simplu, doar un colacel.
21+ +
criulica spune:
Elyana, mi-am adus aminte ca am citit ca vrei sa te duci la ecografie la medicul care-i urmareste sarcina lui Flafi Si eu ma duc la el pentru eco morfologice la centrul medical Matei Basarab. Suni si iti faci programare, il cheama Calomfirescu Marius
25+
cita_ralu spune:
Ziua buna fetele mai pe la pranz asa
Am revenit la servici si am fost tare prinsa ca sa recuperez.
Asa este sunt reduceri buna la Cora, si cand am luat caruciorul fetele de acolo ne-au spus ca in Martie va fi luna bebelusului, deci reduceri la produsele pentru bebei.
Intrebare despre pompa de alaptat ma iertati stiu ca s-a discutat de curand, insa nu am retinut si nu mai gasesc, am retinut ca cea mai buna este cea manuala, dar nu mai stiu ce firma a fost voatata daca ma puteti ajuta raman datoare
Iris colacul acela pe care l-ai pus a fost foarte laudat de vreo doua prietene de ale mele cu bebei, am vazut si un filmulet cum bebe inota in cada cu colacelul parea foarte incantat
In rest eu ieri am dormit mai toata ziua, am stat apoi in pat, am avut niste intepaturi jos, si astazi ma cam doare burtica, dureri cam ca la menstruatie, am luat nospa. Cred ca am exagerat samb cu treaba si am fost la prietenii nostri si cam greu m-am abtinut sa nu-l plimb /tin/ legan pe bebe de 2 luni si 5 kg in brate pe burtica ...
O sa merg miercuri la dr sa ma asigure ca este normal .
Va sa avem o zi frumoasa in continuare.
23 + Matei Gabriel
Carmen1985 spune:
Ai mare dreptate ! Si eu pana sa am copil , cate am zis ca fac sau nu fac Pana nu te vezi pusa intr-o situatie n-ai cum sa stii ce vei face . Apropo de alaptatul in public, eu nu am o problema, in schimb am ras de sotul meu ieri seara ... imi admira sanii care mi-au crescut considerabil si i-am spus ca am sa fac furori in parc la vara cand o sa-i scot sa alaptez bebelusa...nu va puteti imagina ce fatza a facut
Citat: |
citat din mesajul lui criulica Ne vom schimba parerile Fluturashhh. Nici eu nu sunt de acord cu alaptatul in public de exemplu dar, din povestiri, imi dau seama ca nu prea ai incotro cateodata. Ne vom adapta din mers si vom adapta si obiceiurile care ne convin sau nu. De fapt, vom invata ce e mai bine pentru bebele nostru! 25+ |
Mami de Bianca 07.05.2008 si 22+
Monik86 spune:
Buna!
Am cam absentat si eu, dar sa stiti ca v-am citit! In weekend m-am mutat cu catel si cu purcel (chiar am luat si catelul cu mine ) la ai mei, ca parintii mi-au plecat peste weekend la munte si soramea ramasese singura acasa! Asearam am revenit la noi si se pare ca am gasit si apartament unde sa ne mutam.
Flafi, imi paare rau pentru vestea pe care ne-ai dat-o, dar bine ca ati aflat din timp si ca acum stiti sa-l monotorizati cu atentie. Va tin pumnii stransi si sunt sigura ca Doamne Doamne va avea grija de bebele tau, sa vina pe lume sanatos!
Am pus si poza pe picassa cu una bucata bebelusa frumoasa
Ce discutii interesante aici despre pipi si caca Cat despre cadite, nici eu nu am luat inca, astept sa ne mutam si sa ne instalam, de abia dupa imi pot da seama ce s-ar potrivi!
20+ cu