Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~35~
Raspunsuri - Pagina 20
Elyana spune:
Multumesc!
Citat: |
citat din mesajul lui criulica Elyana, mi-am adus aminte ca am citit ca vrei sa te duci la ecografie la medicul care-i urmareste sarcina lui Flafi Si eu ma duc la el pentru eco morfologice la centrul medical Matei Basarab. Suni si iti faci programare, il cheama Calomfirescu Marius 25+ |
21+ +
VIOIKA76 spune:
Colacelul de inot pentru bebe ,m-ar tenta si pe mine ,dar l-as folosi dupa 3 luni ,pana atunci baie doar la cadita.Eu nu am folosit ca de-abia dupa ce s-au facut copii mari am aflat de existenta lui.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum28+
Iris1211 spune:
Despre colac - astept sa-l ia o prietena care si l-a comandat si, daca imi confirma ca e ok, o sa-l comand si eu.
Cita_ralu - cu privire la pompa de san, eu am ajuns la o singura concluzie temporara ca urmare a dezbaterilor noastre: sa astept sa vad intai daca voi avea lapte si apoi sa investesc in asa ceva.
Monik85 - ma bucur ca ati gasit apartament. Felicitari!
Criulica - succes la eco si te asteptam cu vesti bune!
Cosmy - esti fenomenala cu replicile tale adresate neamurilor.
happy 27 + cu
Irinukaaa spune:
Hai ca imi fac putin timp si raspund si eu ca prea frumoase subiecte aveti.
Iris - despre colacei: e un "must have" la noi. La Patrick nu am avut ca avem cabina de dus aici unde stam, dar la bb2 unde o sa ne mutam o sa avem o cada maaare. L-am incercat cu P si e super-super, i-a placut de nu mai vroia sa iasa. Cred ca a fost cel mai cumparat obiect la odiseea lui P.
Avem si o mamica ce comercializeaza colacei, pentru cine intereseaza dau mai multe detalii.
Ralu - pompe de san eu stiu ca cea de la Philips Avent e ok (cea manuala), dar am avut una no name de la Baby Nova si mi-a fost super utila.
De alaptatul in public nici eu nu eram chiar pro inainte dar au fost destul situatii in care a trebuit sa las rusinea si sa-i dau sa manance copilului meu acolo unde eram.
Culmea a fost ca sotul m-a incurajat... el care e destul de gelos si "mama ce bluza decoltata porti azi"
Carmen - tare dragut sotul tau (parca-l vad pe al meu!)... . Ti-am scris PM.
Si da... si eu am zis inainte "eu nu voi face niciodata asa", acum zambesc si zic "niciodata sa nu zici niciodata"
Cosmy - de streptococul B stiu ca se face cu cateva saptamani inainte de nastere, mai ales daca nasti natural ca se transmite in general la bb, altceva nu stiu - nu am facut inca analize de secretie.
Monik sa fie cu noroc noua casuta ce ati gasit-o!
Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 29+