Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~35~

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Obisnuitul copiilor sa faca la olita, nu ma pricep, dar nu ma pot abtine sa nu va impartasesc si voua ultima moda:Parintii isi incurajeaza copii sa faca in parc caca si pipi ...Mie una mi se pare absurd...Nu stiu, dar daca e cazul eu una o sa iau o olita si o sa o pun in portbagaj pt astfel de momente.
21+ Ingrid Maria

Acu am intrat sa citesc si eu... Am ras ca si mcoca la replica asta. din categoria "eu nu voi face asa"... e amuzant. Te si vad alergand cu copilul la masina sa faca la olita... si cu olita murdara ce faci apoi?
Al meu a prins repede in aer liber. A vazut la alti baieti si a facut si el mai repede. Oricum strangi dupa el.. si cateii tot in parca fac si strangi dupa ei, nu? Mai rau e cu copii care nu fac deloc afara si trebuie sa fugi repede in casa... (mai au si faze din astea)

[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"
[/quote]

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Hello,

Flafi, imi pare rau pentru vestile neplacute!Sa fie bine !

Cu caca/pipi in parc m-am distrat si eu:) Al meu era din categoria nu vroia sa faca in parc, ma rugam de el cand il vedeam ca incepe sa danseze...nu si nu. Pana la urma s-a dat pe brazda si daca e urgent face la copac. Parcul e la 10 minute de casa, in cazuri extreme oricat am alerga cred ca ar face pe el.
Caca nu a facut niciodata in alta parte decat acasa, se abtine si la gradi. Ma enerveaza ca e asa, dar nu am ce sa-i fac.

Fetelor, sa va fie de bine distractia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Buna dimineata! Vad ca se tot abordeaza subiectul olita ... eu am pus-o de pe la 10 luni pe olita sa se joace , ca sa fie obisnuita cu ea. Apoi mai incolo o puneam sa faca pipi , dar greu o prindeam . La kk mai usor ca facea niste fetze cand se scremea si-mi dadeam seama . Cand a mai crescut nu cerea oala dar se punea singura pe ea , cu tot cu haine!!! si facea pipi filtrat ii ziceam eu hahahaha. De pampers am scapat la 2 ani si o luna , cand a venit caldura si am lasat-o in fata blocului fara si a facut pe ea de vreo 2 ori. Pe urma spunea ca face pipi si fugeam sus , sau cum zicea cineva faceau toate fetitele aliniate prin tufisuri. Nici eu nu prea sunt de acord , dar cateodata n-ai ce sa le faci. Mai ales daca le prinde in parc...strang servetelul cu care am sters-o si gata, kk n-a facut niciodata afara.

Mami de Bianca 07.05.2008 si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Neata!

Uf, flafi, imi pare rau ca treci prin spaima asta. Bebe o sa fie bine, tie o sa iti fie mai greu daca te stresezi inca 9 saptamani. Stai linistita si monitorizeaza

Chiar as dori sa fac o ecografie cu doctorul tau in urmatoarele saptamani

Sa aveti o saptamana minunata, fetelor

21+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Carmen333, legat de baie si cadita... nasii meu aveau tot asa o baie si o cada pe lung. La inceput au avut cadita cu suport pentru nou nascut dar au folosit-o destul de putin pentru ca bebe creste repede si nu mai incape in ea.
Apoi au facut ei o "podea" din niste stingii/blani de lemn si o puneau pe cada... ai inteles ideea.
Sa pui jos este f incomod pentru ca te apleci prea mult.

La bebe1 baia era destul de impracticabila asa ca am facut multa vreme in camera pe 2 taburete. Asa voi face si acum, doar ca in baie.
Probabil in acelasi timp Radu va fi in cada/// ca sa fie dezmatul general.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna ziua !
Am vazut ca avem si astazi o sarbatorita :Andreea de cocutza.
Sa cresti mare si sanatoasa si parintii tai sa fie mandrii de tine ! cocutza cand ai timp sa intri si la noi sa ne spui ce mai faci.
In legatura cu baia,eu am o comoda de bebe care are incorporata si masuta de infasat si cadita dar nu poate fi folosita decat pana la 3 luni ,cel putin cu D atat am folosit-o ,ca nu a mai incaput.Apoi am pus cadita direct in cada ,e adevarat ca stateam aplecata dar pe mine ma ajuta si sotul ,acum ma bate gandul sa-mi iau si eu un suport dar am inteles ca nu prea sunt stabile.Trebuie sa cercetez.
Cu olita ,ai mei au fost tare greoi la capitolul facut la olita.Au facut in pampers pana tarziu desi eu m-am straduit sa le arat cum se face si i-am tot indemnat.Poate al treilea o fi mai precoce ,daca nu ,asta e ,nu ma prea stresez ca pana la 3 ani renunta singur.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinacicos spune:

Buna dragi burtici!
Sunt la zi cu cititul si sunt cu gandul alaturi de voi. La scris am mari restante ... dar sper sa ma iertati ....
Flafi - imi pare rau pentru nodul de la cordon. Doamne ajuta sa nu fie incidente neplacute pana la 37 s si bebe sa se nasca sanatos si fara probleme.
Am fost si eu vineri la control. Bebelina e bine, creste, e f activa. Rezultatele la glicemia provocata sunt bune (eram putin ingrijorata pentru ca am o pofta de dulce ...). TSH e inca in limite dar f aproape de max asa ca dr mi-a spus sa iau si eutirox.
Sambata plecam in Ro pentru 2 saptamani. Mi-e putin groaza de bagaje si de drum dar pe de alta parte abia astept sa mergem.
Si daca tot vorbeati de olita, pe Dan am inceput sa il pun pe olita pe la 6 luni si ceva ca sa se familiarizeze cu ea. Il puneam doar o data pe zi dar de fiecare data facea cate ceva. De pe la un an l-am pus pe olita dupa ce se trezea. Nu l-am fortat niciodata. Nu mai poarta scutec de la 1 an si 8 luni. Bineinteles ca au mai fost incidente dar niciodata nu l-am certat. Pipi face si afara dar doar dupa ce ii spun ca poate face ca nu il vede nimeni. Kk face doar acasa.

Am inceput si eu cu insomniile. Am stat azi noapte vreo 2 ore si m-am uitat pe pereti. Nici ziua nu prea pot sa dorm asa ca stau tare bine la capitolul oboseala. Ma intreb cand o sa scap de ea.

Sa aveti o zi minunata!
tuturor

mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 26+ Carla Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Buna dimineata mai pe la pranz si de la noi!
Legat de cadita, noi i-am facut Dariei baita in dormitor pana pe la 6 luni dupa care-am "montat-o" in suport si-n cada cu ea! Era tare fericita ca se poate juca-n voie cu ratusteleExact la fel intentionam sa facem si cu Anastasia...
Despre facutul la olita, ce sa zic...a fost amuzant...a renuntat la pampers de buna voie la 2 ani si 5 luni(bine, am exploatat putin "pasiunea" ei pt chilotii mei si i-am spus ca-i cumpar si ei la fel cand nu o sa mai poarte scutece asa ca dupa promisiunea facuta in 2 zile fata mea m-a informat ca e "titita male" si "vlea oita"
Pediatra imi spusese ca nu trebuie sa-i cumparam olita cu zorzoane sau muzicute pt ca o sa fie mult mai tentata de joaca decat de ceea ce are de facut la olita, motiv pt care i-am luat o olita simpla si stabila pe care-a folosit-o cu succes pana la stadiul urmator(wc)

Fetelor, am si eu o dilema(sper sa fie singura pe ziua de azi) :
saptamana trecuta am facut o analiza de secretie si-a iesit curata-curatica(nu s-a dezvoltat nimic pe mediile de cultura).Dupa acest rezultat, credeti ca trebuie musai sa fac si analiza de streptococ B(mi-a cerut-o doctorita cu care voi naste pt consultatia din 12.03)?

Pupici si saptamana usoara va doresc!

28+Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Cosmy cred ca daca aveai streptococ iti aparea la analiza.Daca zici ca nu a aparut nimic pe mediile de cultura atunci nu ai streptococ.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturashhh spune:

Buna ziua burtici.Eu am terminat treaba pe ziua de azi si m-am retras repede la barlog caci mi-e un somn de pic, si culmea, azi-noapte am dormit chiar f bine:)Poate prea bine si d-aia motai in continuu :)
Eu nu vad sa-mi mearga semnatura :(, dar o las acolo cine stie poate se intampla vreo minune :).
Despre pisici:multi binevoitori ne-au sugerat sa dam motanul, dar noi il consideram deja ca pe copilul nostru, il avem de 5 ani de cand stateam in camin si noi inghesuiti toti 3.Pentru ca nu pot intelege stilul nostru de viata ai mei socrii si fratele sotului nu prea ne trec pragul casei, de fapt frati-su nu urca niciodata.Cand am facut nunta am dus motanul la hotel ca sa nu ma trezesc ca mi-l fac pierdut.Eu i-am zis sotului ca atata vreme cat ei au o problema cu modul nostru de viata si nu vin pe la noi nici eu nu ma voi da in vant in a merge la ei in vizite..Soacra-mea e chiar dusa pt ca are impresia ca ea in casa noastra trebuie sa ne tolereze ceva.Am avut in foster o pisica si a venit soacra-mea pe nepusa masa.Cand a vazut a doua pisica a inceput sa faca niste crize si sa urle"dupa ce ca iti tolerez o pisica tu mai aduci una?", iar eu i-am aratat usa si am pus-o la punct spunandu-i ca in casa noastra singurul care trebuie sa tolereze ceva e sotul meu nu neamul lui.Oricum pisoiul ramane si dupa nasterea bebetinei, doar ca voi fi foarte atenta.Din pacate eu stiu un caz in care o vecina de-a tatalui meu care avea 3 pisici birmaneze a pierdut 2 copii.Din cate am inteles pisicile s-au urcat in patut si au sufocat bebeii cu blanita, dar asta nu a fost confirmata de resp dna si nimeni nu a intrebat-o direct.Toxo nici eu nu am anticorpi, deci litiera e a sotului.Singura restrictie a motanului este burtica mea pe care nu mai are voie, dar daca la inceput nu pricepea de ce acum s-a obisnuit:)Abia astept sa-l vaneze Ingrid prin casa:)

23+ Ingrid Maria

[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"

Mergi la inceput