Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~35~

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata la amiaza!
Ei nu-i chiar asa... ca eu nu fac practic nimic pentru renovarea casei - nu particip cu nimic, doar sa zic cu cumparaturile si cu nerabdarea de a se termina si a ne muta (inainte de a veni bb2).
Patrick e un copil cuminte si intelegator si n-as putea sa zic nici pe departe ca ma extenueaza. Doar ca na... mancarea - macare, curatenia - curatenie in casa, scos copil de 2 ori pe zi la plimbare... tot as vrea sa incerc sa-l dau la gradi sa vad cum ar fi, dar tot aman aiurea sa mer sa vad, sa vorbesc.

Carmen333 sa inteleg ca tu stai la apartament nu?
Am trecut si noi prin asta cu ale noastre pisici, dar le-am restrictionat accesul in camera noastra/ a copilului de cand am aflat de prima sarcina tocmai din cauza parului. Si daca inainte de a se naste bb faceam cum zici si tu: tuns, periat, spalat f des... dupa ce a venit bb n-am mai avut timp si nici dispozitia necesara sa o facem. Pana la urma, cand bb a inceput sa mearga de-a busilea am simtit ca-s depasita de situatie asa ca le-am "ingradit" intr-o singura camera.
Asta e unul din motivele pentru care abia astept sa ne mutam la casa... sa aibe si ele parte de mai mult loc al lor. Sper sa se si acomodeze acum si pe-afara ca nu-s deloc invatate...

Probabil vei gasi ceva suport special pentru cada... acum eu nu stiu exact la ce parte te referi.
Apropo de asta cu baia, mi-am amintit acum ca am tras prima sperietura zdravana pe la 5 luni parca cu bb.
Ii faceam la inceput baie in camera (cu cadita lui pe patul nostru) si era cel mai simplu, dar pe masura ce a crescut a inceput sa stropeasca bine in jur asa ca am zis sa ne mutam in baie. Noi avem cabina de dus in baie deci tot in cadita lui urma sa ii facem, doar ca... am zis ca sa nu o punem direct pe jos... si am gasit sa o punem pe masa de calcat (trainica nu asa oricum). Asa am facut zilnic timp de mai multe saptamani, pana intr-o seara cand minunata masa de calcat a cedat si s-a rupt intr-o parte cu cadita plina de apa pe ea si bineinteles cu copil inaiuntru (si noi langa el). A fost horror ca si acum am imaginea lui cand cade. Din fericire nu a patit nimic (sigur noi ne-am speriat mai tare ca el), dar de atunci am zis "pe jos punem cadita" si asa am facut ca n-am mai avut curaj de alte experimente.

Exista nivel intermediar de cumparat separat pentru patuturile de voiaj, va spun sigur ca noi asa l-am cumparat (si asa il am si acum ca patutul l-am dat si am ramas cu ala ... oricum eu vreau de data asta patut de lemn!)

Duduta sa va fie de bine distractia de azi noapte! E binevenita din cand in cand cate una!

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Si eu caut un etaj din asta ...de unde l-ai luat si cat te-a costat ? am gasit pe net dar costa cat am dat pe patut aproape...mi se par prea scumpe, peste 100 ron.

Exista nivel intermediar de cumparat separat pentru patuturile de voiaj, va spun sigur ca noi asa l-am cumparat (si asa il am si acum ca patutul l-am dat si am ramas cu ala ... oricum eu vreau de data asta patut de lemn!)

[/quote]

Mami de Bianca 07.05.2008 si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturashhh spune:

Si noi avem un motan si sincer imi este teama ca o sa lase blanita multa, mai ales ca vara naparleste.Am zis ca eu si bebe stam intr-o camera si motanul singur in restul casei.Dupa ce o valua bebe de-a busilea ma mut ziua cu el in living ca-i aproape de bucatarie si motanul in restul casei si dupa aia mai vedem...Oricum am vb cu o prietena care a nascut recent si care are 6 pisici si mi-a spus acelasi lucru:Bebe niciodata singur cu pisicile, abia de pe la 6 luni vor trece la alt nivel.Acum de periajul lor se ocupa sotul ei si dupa aceea hainele lui ajung direct la spalat :).Ea se joaca doar seara cu ele dupa ce bebe doarme :)

23+ Ingrid Maria

[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Irinuka, locuim la apartament. Sotul a venit de pe drum cu o mata scapata dintr-o haita de caini, si nu am mai putut sa o las in strada. Era pui mic de 4 saptamani, puricos. I-am facut tot, vaccinari, carnet de sanatate si a ramas cu noi. Dupa cateva luni, tot al meu sot mi-a povestit ca i s-a urcat alt pui de mata in sacosa - bineinteles dupa ce i-a dat atentie, asa ca mai avem una. La fel, cheltuiala, medicamente, facut bine si ramas la noi. Are ultimatum, a 3-a nu are ce sa caute, de-abia ne descurcam cu doua. Toxoplasma nu am facut. Matele locuiesc pe hol si invadeaza periodic camerele. Ne simtim responsabili pentru ele, incercam sa nu le lasam aiurea.
Am cercetat pe net cum e cu suportul de cadita: de plastic sau de fier, exista variante pentru spatiu ingust care par sa fie de pus pe marginea cazii sau in cada, la preturi 100 sau peste, si suporta anumite tipuri de cadite, scumpe si ele. Nu mi se par sigure, asa ca renunt. Alternativa era sa construim noi din 2 -3 blani sanatoase ceva de pus pe marginea cazii- la fel de nesigur. Asa ca ori luam cadita cu suport si blocam baia, ori punem 2 tabureti de lemn si sprijnim cadita primele luni. Cand va putea sta in fund, trecem la cadita in cada mare- sper sa ma aplec fara probleme pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Mi se intampla sa nu exprim exact ce doresc. Fluturash, nici cea mai mica intentie sa ma leg de comfort - chiar mi se pare normal sa ne gandim la comfortul nostru cand vom naste, ca sa avem puteri pentru bebe. Daca as fi cunoscut pe cineva ok, gineco, as fi mers, asa am intrebat si eu si am ales.
Si despre pisici fac precizare: fara discutie vor sta pisicile la noi, sotul ma ajuta cu ingrijirea lor, le curata deja ca eu ma aplec greu, nu le pot salta nisipul; le-a facut si el baie, dar il ajut. Avem impotriva noastra doar mama, soacra si prietenele mele cele mai bune, care nu inteleg ce cauta matele in peisaj acum.
Una din mate e cuminte, insa cealalta e greu de convins sa nu sara pe noi, eu stau cu mana pe burtica daca sunt prin preajma. Asa ca neaparat cat e mic copilul si cat doarme, nu va sta mata langa el. Au vreo 4kg fiecare cel putin, matele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Flafi, imi pare f rau pentru nodul de cordon :(.Sunt sigura insa ca o sa fie bine. Bine ca stii si asa bb va fi monitorizat indeaproape. Cand iti vine centura aia de monitorizare?

Fluturas, vad ca in sfarsit iti merge semnatura :).

Vicky, Printzesone and BB (29+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Stiu si eu cum e cu datul/ pastratul pisicilor. Bineinteles ca am avut si noi persoane binevoitoare ce ne gaseau solutii "salvatoare" cu ele, dar nici n-am vrut sa auzim.
Noi avem 4: 2 din ele au 9 ani (de cand eram in facultate le-am avut in camera de camin), iar cu 2 ne-am imbogatit acum vreo 4 ani "multumita" socrilor care le-au refuzat dupa ce au plans mult timp ca le vor. Poveste lunga... noi ne-am atasat de el si uite asa le-am pastrat. Si ale noastre-s vaccinate, deparazitate si mananca hrana speciala pentru pisici castrate si mofturoase.
De cand Patrick poate deschide usile singur, ele ne mai invadeaza trecand pe langa el, dar nu mi se pare un capat de lume.
Greu ne-a fost la inceput dar cunosc caz in care nu le-a restrictionat deloc accesul si nu s-a intamplat niciodata nimic rau (mie personal mi s-a parut prea greu din cauza parului nu din alt motiv).
As putea zice si eu de fapt ca nu cred ca i-ar face ceva copilui, indiferent de cat de geloase ar fi... avem si noi una din ele mai agresiva, mai rautacioasa, care cum dai s-o mangai cum "hat ea te musca", dar pe Patrick nu l-a muscat niciodata - o spun cu mana pe inima (si sa nu crezi ca nu i-a dat motive!)

Cam atat la subiectul pisici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Buna dimineata!

Va invit la cafea.

Ieri nu am intrat decat sa va citesc, ca mi-a fost asa o leneee dupa botez si am cam dormitat toata ziua.
Am patit aproape ca tine Duduta la botez: a dansat si asta mica in burta toata noaptea, dar si duminica a dormit pana la 11.30 ca si mine (prima tura), adica nu m-a mai trezit la 7.30-8.
In schimb mie nu mi s-au umflat picioarele (deocamdata nu mi se umfla nimic multumesc lui Dumnezeu), dar ciorapii erau ca un corset de pe burta. Cand am ajuns acasa si i-am dat jos am crezut ca am orgasm de fericire.
In rest, nu am noutati ci doar numar zilele pana intru in concediu ca nu mai rezist psihic - parca si de-al naibii tot apar cat mai multe probleme zilnic.

Hai va astept la cafea si cu noutati de povestit!

happy 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Neata Iriss draga,am trecut si peste asta.Si eu toata ziua ieri am fost moale si nedomrita fara chef de nimic,si culmea ca azi noapte nu prea am putut sa dorm.
Sa aveti o zi buna si o saptamana pe ciste!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Cine intreba daca simtim si noi ca ne sufocam???

Uitati aici un raspuns:
"Pe masura ce uterul creste, acesta va exercita presiune asupra cutii toracice si va va impiedica plamanii sa functioneze corespunzator ceea ce va putea crea senzatie de lipsa de aer dar aceasta este o situatie normala."

Deci, nu va panicati.

happy 27 + cu

Mergi la inceput