Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~35~

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iris1211

Cita_ralu azi m-am infiintat si eu la Cora si binenteles ca nu mai era caruciorul, cica s-au vandut. Probabil ca aduc si putine, iar la banii astia s-au vandut ca painea calda.

happy 26 + cu

Neata,

Imi pare rau, ti-am zis mai erau 2 dupa ce am luat noi, dar ai incercat si la alte mag Cora? Noi din Sun am luat

23 + Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Citat:
citat din mesajul lui flafi

Noi nu venim cu vesti prea bune. Partea buna este ca bebele e bine, sanatos, 1390g, mai mare cu cateva zile, dar partea rea este cand s-a intors cu capul in jos a trecut prin bucla cordonului ombilical. Acum are un nod adevarat de cordon ombilical si este si in jurul gatului de 2 ori.
Concluzia supraveghere atenta si cezariana la 37 saptamani. Tot ce pot sa sper este ca va fi cuminte pana atunci si nu va fi nevoie de cezariana mai devreme.

Toti care ma intrebau cand nasc le spuneam ca desi am dpn pe 6 mai sunt sigura ca va fi in jur de 15 aprilie, cand mi-a zis aseara ca in jur de 15 apr o sa facem ceza nu imi venea sa cred... O fi fost instinct sau programare, nu stiu

In alta ordine de idei tre sa ne facem backup si la stat in caz ca apar probleme inainte de sapt 37 , nu mi-as putea permite costuile suplimentare la RM.

Momentan sunt destul de darmata, nu am avut curaj sa citesc nimic pe tema asta, ca nu ma simt in stare sa citesc statistici sau chestii negative...

28+ cu Vlad Alexandru

Flafi

23 + Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Multumesc Simcri. Ce imi spui tu acum, mi-a spus si medicul.

Multumesc tuturor.

Intre timp o sa fac doua planuri, unul pt privat si unul pt stat. Am sa ma ocup saptamana viitoare sa caut un medic la stat. Din ce am intel Filantropia ar avea o sectie mai buna la bebei, in cazul de prematur.

Va pup si multumesc pentru incurajari.

Am comandat deja aparatul acela de monitoricare. Mersi mult.

28+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna ziua !
Flafi imi pare rau ca ai primit vestea aceasta ! Trebuie sa-ti asculti medicul si sa monitorizezi atent miscarile bebelusului.
Dupa cum a spus simcri ,cordonul e facut in asa fel incat chiar daca face un nod ,nu se strange atat de tare incat sa intrerupa alimentarea cu cele necesare bebelusului.

Ma rog la Dumnezeu sa treci cu bine peste saptamanile ramase pana la ceza !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum27+

Mergi la inceput

Ieri am recoltat analizele de trim 2 si am semnat contractul si cu Medlife.
Ramane sa vedem daca ajung la timp sa nasc la ei ,dar mai e pana atunci ,nu incep cu stresul asta de acum.
Am reusit sa ajungem si la homeopat cu Dragos insa nu am mai apucat sa luam si remediile recomandate ca ne-a apucat noaptea si ne-am grabit sa ajungem acasa.Se va duce tati sa le ia cat de curand.

si acum28+

Mergi la inceput

Acum am terminat de citit.
Ralu si simcri sa stapaniti sanatosi noile achizitii !
Distractie placuta la botez Mony,duduta si Iris !
Miche imi pare rau ca si tu ai probleme ,sunt sigura ce se vor rezolva cu repaos la pat !
Sa aveti o sambata frumoasa !

si acum28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Flafi fi optimista ca va fi bine. Numai sa nu citesti pe net ca te ia groaza, parca exista un filtru si este permis sa se posteze doar cazurile negative. Eu la N. scotoceam netul pt info in orice situatie si stateam cu inima in gat, numai scenarii imi faceam, acum doar forumul asta, presa si sunt extra ZEN. Vreau sa fiu inconjurata doar de optimism. Incearca sa vezi partea buna a paharului, macar sti din timp si iti iei masuri de precautie.

19+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Buna fetele!

Flafi, imi pare rau de patzania ta. Oricum, bine ca ai aflat, bine ca si tu si medicul sunteti in tema si sunt sigura ca situatia va fi sub control. Medicul tau te-a sfatuit ceva in legatura cu spitalul de stat? Nu iti poate recomanda dansul pe cineva?
E bine ca suntem in secolul 21 si ca ai acces la ecografie...vei monitoriza totul si nimic rau nu se va intampla! Capul sus!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Merci Vio dar achizitia mea s-a dovedit un pic cam teapa, patutul e frumos, destul de spatios, problema e ca nu este pe doua nivele, doar unul singur si este mult prea jos prea adanc pentru inaltimea mea, nu reusesc sa prind bine, daca ma aplec sa iau bebelul risc sa cad peste patut sau sa scap bebelul, in rest pare chiar ok, o sa incerce sotul sa bricoleze un pic sa vedem daca gaseste o metoda sa puna un al doilea nivel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Citat:
citat din mesajul lui simcri

Merci Vio dar achizitia mea s-a dovedit un pic cam teapa, patutul e frumos, destul de spatios, problema e ca nu este pe doua nivele, doar unul singur si este mult prea jos prea adanc pentru inaltimea mea, nu reusesc sa prind bine, daca ma aplec sa iau bebelul risc sa cad peste patut sau sa scap bebelul, in rest pare chiar ok, o sa incerce sotul sa bricoleze un pic sa vedem daca gaseste o metoda sa puna un al doilea nivel.

Simcri, nu il poti returna? Si lua eventual altul in loc...

22+

Mergi la inceput