Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~35~

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Nu stiu, nu m-am interesat si nici nu m-am gandit la asta, dar banuiesc ca poate fi returnat, nu am trimis niciodata nimic inapoi, daca ceva a dat gresi am gasit ce sa fac cu el,o sa vad...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna ziua.

flafi, imi pare rau pt vestile pe care le-ai primit, dar cu siguranta totul va fi bine. Noi suntem alaturi de tine.

simcri, poate gasesti sa cumperi separat etajul la patut.

Distractie placuta fetelor care merg la petreceri!

O zi buna!

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 24s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Simcri daca nu-l poti returna ,poti sa mai cumperi o saltea (eventual din aceea cu arcuri care e inalta)si sa o pui peste cea mica din patut si in modul acesta poate poti sa-l iei pe bebe fara prea mult efort .De aplecat tot o sa te apleci dar un pic mai putin.
Etajul superior o sa-l folosesti maxim 5 luni.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Salutare
Noi tocmai am luat micul dejun iarasi la ora pranzului .
Am lenevit cat de mult am putut pana la 12. Pipilica si durerea de cap(de la atata somn) nu m-au mai lasat sa dorm.

Flafi, imi pare foarte rau, suntem alaturi si ne rugam ca totul va fi bine, si nodul ala sa stea cuminte asa cum este si sa nu se stranga mai tare, si bebitzul sa creasca mai departe in burtica ta pana 37-38 sapt si sa se nasca sanatos. Eu sper sa se deznodeze nodul, dar nu stiu daca se poate asa ceva, eventual sa-l rogi pe bebitz sa-l deznoada el cu manutele lui micute, daca poate, asa in joaca... poate ii reuseste

Simcri, la patut zic si eu sa comanzi separat nivelul 2, sau il returnezi si le zici ca vrei cu 2 niveluri.

Si noi avem asa patut voiaj, e cu doua niveluri. Si e atat de spatioasa incat cred ca o sa stea bebitza in el pana 1-2 ani. La mine e roz, hi hi s-a nimerit fix, am cumparat patutul asta cu multe luni pana sa raman gravi si nu aveam planuri de bebe atunci decat peste vreo 2-3 ani, l-am cumparat de la o piata second hand pur si simplu sa-l avem(nu aveam ce face cu banii cred). Iaca asa, mi-a sarit in ochi si l-am luat, o fi fost instinctul matern care stia ca vine bebitza mai curand de 2 ani?

Vio, ma bucur ca ai rezolvat cu Medlife si cu homeopat pt Dragos. Sa va ajute Dumnezeu mai departe si sa fie cu succes tratamentele pt Dragos.

Vreau si eu aparatul mentionat de Fluturash, ascultarea zgomotelor de la emag. Dar nustiu unde sa-l gasesc pe aici si sa fac comanda online de pe emag nu pot.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

25+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Iris, ai ghicit aseara, eu oboseam la treaba in timp ce voi butonati, si iarasi cam tare am obosit ca nu mai puteam sa fac nimic dupa.
Dar nu-i bai, ca am recuperat azi dimineata, si odihna si citit paginile

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

25+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Distractie placuta la cumatrie Flory, Duduta, Iris

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Distractie placuta fetelor care petrec azi!
Sunt foarte incantata, am luat azi si noi carucior si pampers, si am simtit cu adevarat ca mai e putin si il vedem.
Fetele, sunt reduceri bunicele la Cora. Pernuta de alaptare bertoni la vreo 50lei. Oferta la gama pampers.
In Sun Plaza Bucuresti inca mai aveau carucior Hauch 3in1 cu reducere subtantiala. Noi avem scoica si vedem noi de cosulet, am luat dupa principiul cel mai usor de pe-acolo. Am gasit reducere la 360 pentru Moving Light, e garantat mai usor decat Primii pasi, decat altele de pe-acolo. Locuim la et.1 si nu avem lift- sotul se bucura si eu la fel. L-am ridicat si eu un pic azi, e chiar usor, vreo 7kg.
Nu are suspensie pe spate, maner reversibil si acoperitoare de iarna. Dar e ce ne trebuie noua, e usor, se pliaza usor, 3 roti mari 1 dublata,avem deja saculet de iarna pentru bebe peste vreun an, am sa iau acoperitoare de soare si vant.
Si am 2 oferte de carucior de la rude, daca al nostru nu e bun, al lor e deja verificat.
Nu am luat pana la urma pernuta de alaptare. Am mai luat set de pieptan si perie de par natural azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Flafi, eu stiu de Polizu ca au sectie buna de neonato. E unul din motivele pentru care am decis sa merg acolo, pentru ca am avut dureri dinainte de a-mi face testul de sarcina, apoi am aflat de fibrom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cita_ralu

Citat:
citat din mesajul lui Iris1211

Cita_ralu azi m-am infiintat si eu la Cora si binenteles ca nu mai era caruciorul, cica s-au vandut. Probabil ca aduc si putine, iar la banii astia s-au vandut ca painea calda.

happy 26 + cu

Neata,

Imi pare rau, ti-am zis mai erau 2 dupa ce am luat noi, dar ai incercat si la alte mag Cora? Noi din Sun am luat

23 + Matei Gabriel

Hai ca m-ai amuzat cand ai zis ate magazine Cora. Draga mea, eu stau in Bacau unde abia s-a deschis magazinul Cora in toamna anului trecut. Probabil ai crezut ca stau in Bucuresti. Deci, nu-mi ramane decat sa mai caut in alte magazine.

happy 26 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Distractie placuta la cumatrie Flory, Duduta, Iris

25+ cu

Multumim!!!!

happy 26 + cu

Mergi la inceput