Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~35~

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturashhh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iris1211

Eu cred ca, daca imi aduc bine aminte de pe spatele ultimului CM, concediul de risc maternal se plateste cu 75% daca la el te refereai Lillyas.

Eu am o pereche de blugi de gravi, un sarafan de gravi si colanti tot de gravi. Pana acum toate-mi vin, dar cand port blugii si stau jos simt ca ma apasa cumva jos, asa ca iubesc colantii in ultima vreme.

Ma pun sa mai postez niste poze cu burta facute seara asta.

happy 26 + cu

Mneta burtici:) Cafeluta?
Modelul pe care mi l-am luat nu-l mai au.Eu am luat-o la reducere. Pe site au o pagina cu marimi si explicatia in cm :) Dupa masuratorile lor m-am luat eu.
http://www.mamaboutique.ro/care-este-marimea-mea

Facutul in parc...Parcul este in fata blocului si nu are decat gazon, iar parintii am inteles de la vecini stau la spart seminte si baut bere si de lene nu mai urca in casa cu ei, ceea ce mi se pare nesimtire.Daca ai fi departe de casa probabil ca da, ar fi o varianta de urgenta, dar asa...Nush eu una cred ca as prefera totusi o olita de rezerva in portbagaj.
Am postat si eu o poza cu fluturica mea :)
21+ Ingrid Maria

[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Noi nu venim cu vesti prea bune. Partea buna este ca bebele e bine, sanatos, 1390g, mai mare cu cateva zile, dar partea rea este cand s-a intors cu capul in jos a trecut prin bucla cordonului ombilical. Acum are un nod adevarat de cordon ombilical si este si in jurul gatului de 2 ori.
Concluzia supraveghere atenta si cezariana la 37 saptamani. Tot ce pot sa sper este ca va fi cuminte pana atunci si nu va fi nevoie de cezariana mai devreme.

Toti care ma intrebau cand nasc le spuneam ca desi am dpn pe 6 mai sunt sigura ca va fi in jur de 15 aprilie, cand mi-a zis aseara ca in jur de 15 apr o sa facem ceza nu imi venea sa cred... O fi fost instinct sau programare, nu stiu

In alta ordine de idei tre sa ne facem backup si la stat in caz ca apar probleme inainte de sapt 37 , nu mi-as putea permite costuile suplimentare la RM.

Momentan sunt destul de darmata, nu am avut curaj sa citesc nimic pe tema asta, ca nu ma simt in stare sa citesc statistici sau chestii negative...

28+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flafi

Noi nu venim cu vesti prea bune. Partea buna este ca bebele e bine, sanatos, 1390g, mai mare cu cateva zile, dar partea rea este cand s-a intors cu capul in jos a trecut prin bucla cordonului ombilical. Acum are un nod adevarat de cordon ombilical si este si in jurul gatului de 2 ori.
Concluzia supraveghere atenta si cezariana la 37 saptamani. Tot ce pot sa sper este ca va fi cuminte pana atunci si nu va fi nevoie de cezariana mai devreme.

Toti care ma intrebau cand nasc le spuneam ca desi am dpn pe 6 mai sunt sigura ca va fi in jur de 15 aprilie, cand mi-a zis aseara ca in jur de 15 apr o sa facem ceza nu imi venea sa cred... O fi fost instinct sau programare, nu stiu

In alta ordine de idei tre sa ne facem backup si la stat in caz ca apar probleme inainte de sapt 37 , nu mi-as putea permite costuile suplimentare la RM.

Momentan sunt destul de darmata, nu am avut curaj sa citesc nimic pe tema asta, ca nu ma simt in stare sa citesc statistici sau chestii negative...

28+ cu Vlad Alexandru

Draga Flafi, cred ca vb in numele tuturor cand spun ca suntem alaturi de voi 2.Stai linistitita, nu te panica, in mod sigur nu este primul copil care are cordonul in jurul gatului si care se naste sanatos.Nu citi experientele altora de pe net pt ca tu si bebe sunteti unici si in mod sigur se va rezolva cu bine.
Am vazut ca exista niste centuri care monitorizeaza bebele si pe care parintii le pot folosi singuri acasa, ai putea sa iti iei o minunatie dintr-aceea ca sa fi linistita (pe emag era pana in 500 lei), desi daca nu nasti prematur nu vad ce altceva ar putea merge rau.
Ref la data si eu simt ca voi naste pe 9 iunie, si la fel e vb de pur si simplu instinct matern:)
Oricum iti tinem pumnii :)

21+ Ingrid Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Buna dimi!

Fluturash ti-am vazut poza - e super draguta.
Flafi nu dispera si nu citi porcarii care sa-ti faca inima rea. Eu zic ca cel mai important e ca bebe e sanatos. Nu ti-a zis sa mai fie vreo sansa sa-si desfaca circulara?
Pot sa te servesc cu o ciocolata calda sau sa-ti trimit sa-ti mai treaca supararea?

Restul mamicilor dorm???

happy 26 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna dimineata fetelor,intru si eu sa va salut ca mai tarziu nu mai sunt in zona.Plec sa las fata la mama,la ora 16 merg la coafor si diseara la cumetrie.
Draga Flavi,asa cum iti spunea si Fluturashhh,copilul tau nu e singurul care are cordonul in jurul gatului,si care cu siguranta se va naste sanatos.Chiar de vei face cezariana,nu conteaza,important e sa fiti voi amandoi sanatosi.Toate gandurile bune ti le transmit!

26+

Mergi la inceput

Flafi uite minunatia de la emag
http://www.emag.ro/summer-infant-sistem-pentru-ascultarea-zgomotelor-fetale-sum-02134/pd/EDRKW0BBM/?ref=grid_p1_l1

23+ Ingrid Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

va multumesc, dar nu este vorba de circulara, este vorba de cordon innodat, practic il are o data in jurul gatului si apoi e innodat, chiar daca si-l scoate dupa gat, cordonul tot cu nod ramane si practic daca se strange noduletul nu mai primeste ce ii trebuie.

De aceea trebuie sa refac toate planurile. In acest moment cazul cel mai bun este ca nu se innoada mai strans si putem face cezariana la 37 saptamani. Cazul cel mai rau si-l strange si trebuie facuta mai devreme cezariana si sa stea la incubator.

Stresul e legat de faptul sa nu fie nevoie de interventie inainte de 37 saptamani.

Chestia ca e in jurul gatului stiu ca nu e o problema, dar el practic si-a facut fundita :(

28+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Flavi,Doamne ajuta sa fie bine!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Buna dimineata si de la noi!
Fiica-mea iar are concurs la scoala, asa ca eu imi fac de cap si gatesc(muschi de vitel cu ciuperci).
Flafi, circulara de cordon pe care-o avea Anastasia la un moment dat a fost motivul pt care n-am semnat cu vreo clinica privata(costurile mi s-au parut enorme si nejustificate). Puiul tau cu siguranta o sa fie ok, n-am niciun dubiu pe tema asta, insa vorbeste rapid si cu vreo doctorita de la stat in care ai incredere pt cezariana.
Eu am abordat-o pe cea de la stat cand aveam 22 de saptamani si m-a preluat fara comentarii, dar m-a mai pus sa fac niscai investigatii(desi eram la zi cu analizele si ecografiile).
Iti tin pumnii si te sfatuiesc sa nu citesti toate balariile postate pe net referitoare la subiect...stai linistita si fi pozitiva!
Fetelor care se petrec, le urez vreme buna, atmosfera si mancarica gustoasa!

Va pup si va doresc we placut(in Buc e o vreme tare naspa dar eu sunt fericita pt ca mi-au inflorit ghioceii in curte...deci primavara-i la colt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Buna dimineata burtici

De data asta va invit la o cana de lapte caramel

Flafi imi pare rau vestea neplacuta, dar nu trebuie sa te panichezi, aceste noduri pot apare din pacate, si din pacate nu pot fi prevenite, nu sunt la fel de frecvente ca si cazurile de cordon in jurul gatului, ele apar in general cazurile in care cordonul este mai lung, si in cazurile in care bebeii sunt mai mari decat varsta gestationala, dar sunt relativ putine cazurile de nod adevarat in care si vasele de sange sa fie afectate, ele sunt protejate destul de bine de un gel in interiorul cordonului, si chiar daca cordonul este innodat ele nu sunt afecatate, o parte buna, daca spune asa ceva, a vestii tale este a aparut acum, pentru ca din pacate aceste noduri pot apare si in timpul nasterii, si cum in general nu se face nasterea cu monitorizarea activitatii bebelului, nu stii in ce in moment apar modificari in activitatea cardiaca, sa-ti dai seama ca e ceva in neregula cu bebele. Proupunerea medicului tau de cezariana este solutia corecta pentru ca dupa 37 de saptamani incepe sa scada activitatea cardiaca fetala. Acum nu ramane decat sa supraveghezi cat mai atent activitatea bebelului, poate in lunile mai mari ecografii mai dese pentru monitorizarea activitatii cardiace. Sigur totul va fi bine

Mergi la inceput