Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Neata fetele!

Eu parca sunt chiauna de cand m-am sculat. Si totusi sunt la servici, dar ploaia asta tare ma trage la somn.
Noi suntem bine, miscaciosi chiar si noaptea, mai ales ca nu prea am avut somn si l-am simtit pe bebe in voie. De obicei, daca dorm, inca nu il simt.

Dreya, ganduri bune pentru sora ta!
Delia_Rodica - eu zic sa stai cuminte in pat si sa nu mai visezi plimbarici pana nu esti sigura ca totul este bine. N-are rost sa risti!!!!

Andra 17+ si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dreya spune:

Doxy,mama mai comanda de pe bon prix...si e multumita...insa sa fii atenta f bn la masuri,ei ii veneau hainele mai mari cu 2 masuri.

va multumesc pentru gandurile frumoase!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

multumesc amalia

viitoare mamica de hocheist 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Andra asa am hotarat in final, dupa ce m-ati sfatuit sa stau la pat, asta voi face. Ajunge cat ma ridic pt mersul la baie si sa mananc.
Va multumesc

viitoare mamica de hocheist 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

buna fetelor!!!!
despre creme pt vergeturi, parerea mea e ca acestea apar mai mult pe fond genetic si mai nici o crema nu poate preveni aparitia lor, doar ameliora.Eu de ex nu m-am dat cu nici o crema (nu suport) si nu am nimic(ce3 e drept nimeni de la mine din fam nu are).Dar cumnatamea sau prietena mea cea mai buna s-au dat regulat si cu creme destul de bune si scumpe si sunt pline de vergeturi.Dar de ex prietena mea a avut dinainte iar la cumnatamea si maicasa si tacasu au.
Cel putin asta e observatia mea.
Nici acum nu o sa ma dau cu nimic.Nici cand nu eram insarcinata nu suportam cremele de corp.

Dar stiu de la fetele din odisea lui Iancu ca se dadeau cu ulei de masline(mie nu imi place nici in salata dapai pe corp).

Dreya imi pare rau pt surioara ta.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 19+ Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Buna fetelor!
Nu am mai scris de vreo 2 zile si am vazut ca ati umplut 2 capitole .

Dreya imi pare f rau pentru surioara ta. Urmatoarea sarcina sigur o sa vina curand si o sa fie bine!

Voi simtiti incontinuu miscarile copilului? Eu am simtit zile la rand si acum de aseara parca nu am mai simtit nimic. M-am ingrijorat putin sper sa inceapa cat mai repede sa ma loveasca sa ma calmez.

19+
viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Diana, un truc despre care am citit: copilul e obisnuit sa doarma ziua (doarme circa 20h/zi) in timp ce tu te misti; cica daca te asezi ziua intinsa, e mai posibil sa il determini sa isi schimbe pozitia si sa se miste. Oricum, nici eu nu simt mereu. Are momente si momente. Dar a inceput, cand imi da una, sa simt cum mi se zguduie vezica

Happy_Ama 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

salutare burtici! la iasi e o zi asa minunata, e caldut afara, parca vine primavara dar inca nu ma bucur prea tare.
va intrebam de dureri de sani pt ca eu dimineata simt ca am 2 pietre in loc de sani, in special spre axila ma dor tare de tot, de stau cateva clipe la marginea patului sa imi revin. pe timpul zilei mai dispar durerile
eu ma dau pe burtica si coapse cu crema cu unt de shea si alternez cu ulei de masline. am pus ulei intr-un recipient din ala spray de la crema solara si pulverizez putin ulei pe burtica. nu ma simt nici cremoasa sau uleioasa, intra rapid in piele
la nr kilograme luate, doar 3 la mine, e bine sau nu, nu imi bat capul, la cealalta sarcina am pus cel mai mult de prin luna a 7-a.

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
18+
minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

sweety eu am numai cuvinte de lauda la adresa dr herghelegiu, e un adevarat profesionist. sa fii increzatoare ca va fi totul bine. procedura in sine nu e complicata dar difera de la o pacienta la alta in functie de pozitia sau agitatia bebelusului la acel moment, de cantitatea de lichid of mama lor de teste si statistici
delia r eu nu m-as risca pt nici o plimbare, mai rezista cateva zile, citeste ceva frumos, filme la tv, gandeste-te la acele mamici ce stau lipite de pat 9 luni
dreya imi pare nespus de rau pt sora ta, va trece o perioada grea, isi va linge ranile si va incerca din nou. mereu am in cap vorbele unui medic ce tot dadea vine pe selectia naturii la sarcinile oprite din evolutie in prim trimestru. eu asa am mers mai departe, cu gandul ca nu a fost un bebe sanatos, puternic etc. ce e de mirat pt unii, e lupta pe care o duci la scurt timp dupa o sarcina pierduta sa poti avea una nou...evident cu pauza recomandata de medic.
putere multa pt sora ta, sa aiba sprijin moral in sot. tu canalizeaza-ti gandurile spre ce porti tu in burtica. tare rau ne fac astfel de vesti din exterior.
paula ai un pruncut scump foc
oxana eu am comandat de 2 ori de la bonprix, dar tare mult am mai asteptat sa primesc hainele. la primul colet hainele erau f f f mari, desi cerusem marime mica, am fost nevoita sa modific la croitoreasa. iar a al doilea colet, desi comandasem niste rochite pt mine, am primit in pachet 3 tricouri de baiat de 7 ani cu spiderman. mi-au primit coletul si mi-au returnat banii. de atunci cam zic pas la comenzi de la ei
diana_popa eu simt pe bebe miscand cam o data la 2 zile, dar si cand loveste, o face cu putere

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
18+
minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Oanka, mi-am pus si eu ticker ca al tau

Happy_Ama 18+
Bebe

Mergi la inceput