Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (31)
Raspunsuri - Pagina 9
doxy spune:
Merci de rapuns fetelor! In principiu stiam aspectele astea, dar tentatia e mare.
Mi-am barfit degeaba sotul, m-a sunat sa ma invite la o pizza la ora 16.00. Trebuie sa ne incadram pana la 18.00 cand mergem dupa Rares.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+
doxy spune:
Oanka, unde ai gasit sala de petrecere. Nu stiu daca ai citit, ti-am raspuns in celalalt capitol cate ceva legat de sali de petreceri.
doxy spune:
Gata mi-am pus si eu tiker. Mi-ar fi placut sa fie afisat mereu, dar e bine si asa.
Letitia
doxy spune:
Ama, da click pe al doilea "http...." si ti se deschide o pagina cu tikerul, copie linkul si urmeaza pasii de la prima pagina cum sa ascunzi un link.
Letitia
doxy spune:
Nu stiu daca astia sunt pasii corecti, dar eu atat m-am priceput sa fac.
Letitia
doxy spune:
Eu inca nu m-am hotarat la nume, dar deocamdata Letitia e pe primul loc. L-am scris sa vad daca ma obisnuiesc cu el si daca nu ma satur.
Letitia
Bobitza_85 spune:
Buna ziua dragele mele,
LA MULTI ANI daca avem sarbatorite cu numele VALENTINA printre noi!
Nu am mai intrat de 2 zile si sunt in urma cu 2 capitole, dar cred ca voi recupera azi. Nu vreau sa imi scape nimic.
Am zis ca pana reusesc sa citesc tot sa va dau un semn sa stiti de mine.
Am fost Marti la DT si ecografic totul pare sa fie perfect. Acum asteptam rezultatele la analiza de sange (care cica dureaza 10 zile lucratoare), pt a putea afla daca totul este intr-adevar ok. Nu am reusit sa aflam nimic de sexul bebelului. A zis dr ca e prea mic.
Miercuri am alergat pe la CASMB si bineinteles ca m-am enervat cumplit pt ca PFA-ul asta mi se pare o pacoste, toata lumea ma plimba de colo-colo si nu reusesc sa aflu 2 info identice...fiecare spune cum crede el, desi e vorba de functionari care ar trebui sa cunoasca perfect legea. (teoretic)
M-au luat f tare si mi-au zis ca degeaba imi fac eu contract pt cotizatia cu 0,85% acum ca ei imi pot plati concediul medical abia din Aprilie...in fine, lucruri total dif de ce gasesc la ei pe site-ul oficial. Am plecat de acolo un pachet de nervi pt ca nu am rezolvat nimic si nici nu mi-a explicat nimeni nimic din ceea ce voiam sa aflu.Doar te persifleaza si te reped...
Apoi am ajuns la munca, unde era f multa agitatie, eram obosita ca ma trezisem la 06:00 sa merg la analiza de sange pt DT deoarece dr a zis sa fiu la 19:00 acolo, adica in max 12 h de la eco.
Am ajuns seara acasa, am papat si apoi mi s-a facut rau de nu mai puteam...
Am vomitat de 4 ori si ma simteam groaznic...ma durea capul, burtica...nu mai stiam de mine! Dupa, imi faceam griji in privinta lui bebe...cum e, i-am facut rau cu vomitatul, pt ca m-am cam fortat putin la abdomen...apoi, m-am mai linistit gandindu-ma ca sunt fete care patesc asta de la inceputul sarcinii, de mai multe ori pe zi, asa ca nu cred ca poate pati bebe ceva de la un astfel de incident.
Azi am fost la aeroport sa o conduc pe sora mea. V-am zis ca pleaca in America...Bineinteles ca am plans de m-am umflat
O sa o vad abia in August, probabil dupa ce o sa nasc.Imi va fi foarte greu pt ca ea statea la parter, eu la 6, eram toata ziua de la una la alta si cu ea vorbeam orice.Acum, cand am nevoie de ea, am ramas singurica. Noi suntem din Valcea si nu am pe nimeni in Bucuresti asa apropiat, decat pe nasa mea , cu care mai vb din cand in cand... Noroc ca va am pe voi si in felul asta imi mai trece dorul
Cam asta a fost viata mea in ultimele 2 zile.
Abia astept sa ajung cu cititul la zi sa vad ce ati mai facut si voi.
Va pup cu drag!