Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Dreya, imi pare foarte rau pentru sora ta. Din pacate ii va fi greu, mai ales ca ati fost insarcinate amandoua si acum ea nu mai este gravi. Offff... Un gand bun de la mine.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Delia o zi nu prea e de ajuns, eu am stat o saptamana la pat, eu zic ca e cam devreme de plimbari. dupa 4 zile dupa sangerare eu am fost la eco de control si pot sa iti spun ca nu era lipita deloc placenta, doar se oprise sangerarea. stiu ca e greu dar ai rabdare macar o saptamana si dupa aceea ia-o incetisor. tentatia e mare cand se opreste sangerarea, nu vreau sa te sperii, dar poate reveni, daca nu ai sange nu inseamna ca s-a lipit placenta. la cumnata-mea a durat 2 saptamani pana se se lipeasca.

Dreya imi pare rau pt sora ta. Nu prea ai ce sa ii spui si nici nu are rost, fii doar langa ea si ascult-o daca are nevoie sa povesteasca.

Fetele din CJ stiti ceva de Zsigmond Istvand de la gynia? Sper ca am scris bine numele.

18+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Dreya ma bucur sa aflu ca sunteti bine.
Imi pare rau pt sora ta, e o durere mare pt ea, cuvintele nu-si au locul
Ii doresc multa putere sa mearga mai departe, numai o femeie e capabila sa care asa povara pe umeri :(

viitoare mamica de hocheist 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Multumesc Flory, in cazul acesta stau cumintica in pat, suport orice

viitoare mamica de hocheist 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Dreya imi pare rau pt sora ta.

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Flory eu despre Dr stiu ca lucreaza doar la Gynia , poate intra Bety si iti spune mai multe pt ca ea merge la Gynia .

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata!!
Delia, nici eu nu m-as risca cu plimbari, nu am trecut prin asa ceva, dar stiu gravide care au stat toata sarcina la pat...si pana la urma, de ce sa risti?

Dreya, ce rau imi pare de sora ta. Si o sa- i fie cu atat mai greu, cu cat ati fost insarcinate impreuna.
Si eu am pierdut o sarcina in 2007, si in perioada aia a ramas si o prietena insarcinata si si acum, cand ii vad copilul, ma gandesc ca puteam si eu sa am copil asa mare.
Dar sa-i spui, ca f multe femei pierd sarcini si in 2,3 luni sunt iarasi gravide si duc sarcini la capat, fara nici o pb. Transmite-i gandurile noastre bune.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Doamne, Paula, imi vine sa pup obrajorii printzului tau pe ecran asa!

Happy_Ama 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimi !
Delia stai cat mai mult in pat asta este secretul pt dezlipirea de placenta cel putin 1 saptamana la orizontala +tratamentul hai ca o sa treaca

amalia tsakoniati
19+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=amalia&year=2013&month=7&day=10&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Fetelor, a mai comandat cineva de la bonprix? Eu am comandat o data si am fost relativ multumita, o rochie am returnat-o si a doua e ok, oricum nu ma asteptam la ceva iesit din comun. Vad ca au transport gratuit acum si sunt cateva modele de rochite dragute, care cred ca merg si la gravide si parca m-as risca...

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+

Mergi la inceput