Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (31)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

amalia lasa ca reiei tu activitatile culinare dupa ce vei fi in forma

ele si eu magne b6 2/zi , dar sa nu iei mg mai tarziu de ora 17 ca te tine treaza seara si nopatea , iti da energie

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

19 + Ilinca

Mergi la inceput

ele contractiile nu sut trecatoare ..adica se contracta si apoi se relaxeaza ? dar daca sunt cum zice paula adica nedureroase ? e vreo problema ? eu daca mi-i se intareste burta , targ cateva vanturi ( ma scuzati de exprimare ) si totul revine la normal

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

19 + Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Amalia acelasi lucru il stiu si eu din prima sarcina.
Contractiile din sarcina nu sunt ca cele de la nastere. Adica vine una, impingi (sau nu) si dupa te dezumfli. Contractiile de acum, tin burta tensionata mult timp (ore)si de asta nu sunt bune din varii motive. Nu le insir, ca ma crispez singura de frica.
Deci Paula baga no-spa si vezi daca isi face efectul.

Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Olimp da click pe el si iti spune ce sa faci si faci si tu e usor daca vrei iti fac eu si tu doar il copiezi

amalia tsakoniati
19+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=amalia&year=2013&month=7&day=10&babycount=2

Mergi la inceput

amalia incerc singura si daca ma incurc in stiinta am sa te rog sa ma ajuti

19 + Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Olimp la tine e cu totul altceva. Ai gasit motivul/rezolvarea deci nu sunt contractii.
Dar daca nu esti balonata, nu iti vine sa mergi la baie..e alta treaba.
Nici contractiile mele nu sunt dureroase.
Unii dr zic ca daca nu te dor , nu tre sa ne ingrijoreze. Altii zic ca nu tre sa le avem.
De asta mai astept si eu pareri .

Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Ama la tine problema este ca e prea bun seful si ti-e jena de bunatatea lui. Asa am patit eu si uite am ajuns. Am stat de dragul sefei ierarhice si m-au ''nenorocit'' patronii. Eu zic sa stai acasa

viitoare mamica de hocheist 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Paula eu cand am asa simnt si uterul de jos de la baza si tare cand am fost pt cerclaj veneau asistentele din3 in 3 ori si verificau asta si de la ele stiu ca atunci cand este tare burta incontiu nu e bine si trebuie luat no spa cand a venit medicul l am intrebat ce si cum si mi a explicat ca nu trebuie sa o las tare sub nici o fora si ca pt asta iau 3 magne pe zi si no spa cand simnt asta si 30 minute relax in pat

amalia tsakoniati
19+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=amalia&year=2013&month=7&day=10&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Olimp sunt bine, la pat, nu ma misc decat pana la baie si cat mananc

viitoare mamica de hocheist 15+

Mergi la inceput

ele , paula eu oricum am la mine no-spa in geanta tot timpul, iau si mg , poate si de accea nu am sesizat ca se inatareste burta sau fiind la prima sarcina nu stiu ce si cum trebuie sa simt

amalia sa vedeam daca am reusit

19 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"

Mergi la inceput