Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Delia multa sanatate

viitoare mamica de hocheist 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

amalia ce tare , si zi-mi consuma sau apreciaza grecii mancarea noastra ?

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

19 + Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Elena iei magneB6?ajuta mult uterul mai ales cand ai contracti il relaxeaza eu iau3/zi

amalia tsakoniati
19+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=amalia&year=2013&month=7&day=10&babycount=2

Mergi la inceput

INTERZIS POFTICIOSILOR

Olimp sunt uni carora le place foarte mult mici ,pui afumat ,mamaliguta si sarmalute, muraturi cand trimite matusafasole cu ciolas afumat ,carnati de casa dar acum cand lipsesc nu le mai face nimeni le am trimis de craciun cateceva

amalia tsakoniati
19+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=amalia&year=2013&month=7&day=10&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Am si eu o intrebare la cunoscatoarele de contractii. Daca mi-e tare burta, dar tot timpul, inseamna ca am contractii? adica tot timpul...inseamna ca de ex, toata seara mi-a fost tare si am impresia ca nu ma pot indrepta de spate, sa ma exprim mai plastic " ma trage burta" inseamna ca am contractii? Nu ma doare nimic, dar nici nu se relaxeaza burta

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

amalia cum ti-ai facut Tikerul cu bebeii ?

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

19 + Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Olimp dimineata pana pe la 11 e relaxata. Dupa ora 11 incepe sa se intareasca. Pe la 2 deja ma ridic cu greu de pe scaun. Beau cate 2/zi ca sa ma simt cat de cat bine. Ma ridic cat pot de des de pe scaun ca sa se intinda burtica ( o simt ca un resort neslabit deloc cand ma ridic)

Amalia merci, o sa incerc si cu magne. De fapt orice, numai sa scap de suprize mai urate.

Nici nu vreau sa ma gandesc la medicale si prenatale. Mi-am promis ca sarcina asta nu mai stau la pat, ca la prima. Ca nu o sa imi afecteze viata, jobul s.a.

Sper sa imi iasa.

Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani

Mergi la inceput

paula nu cred ca sunt contractii caci si mie mi-i se intampla sa imi fie tare burta ore intregi , eu am observat ca im perioadele acelea ori am mancat ceva care m-a balonat tare ori urma sa merg la toaleta si eram putin mai consti

19 + Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Paula ..cu parere de rau, DA.

Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani

Mergi la inceput

Paula si eu am asa dar cu no spa trece medicul meu a zis ca nu trebuie sa stau cu burta piatra si sa iau no spa si sa stau 30 minute intinsa

amalia tsakoniati
19+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

Mergi la inceput