Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (31)
Raspunsuri - Pagina 18
diana_popa27 spune:
Ama depinde si de combinatii pt balonare. Nu manca fructe imd dupa orice alt aliment . Fructele le mananci numai cu o ora inainte de masa sau la doua ore dupa ca sa nu te balonezi. Si mai depinde si de predispozitie adica sunt anumite alimente care ii baloneaza pe unii si pe altii nu .
E bine sa iti faci o lista cad te simti balonata sa vezi ce te deranjeaza. ce alimente se repeta si in ce combinatii.
19+
viitoare mamica de
happy_ama spune:
Asa e fetelor Cred ca mi-e foarte greu sa accept ca nu conteaza cat de activa am fost ci cat de activa mai pot fi....
Happy_Ama 18+
Bebe
Delia_Rodica spune:
Bobitza ma bucur ca ai aparut, ca sunteti bine. Cat despre sora ta, nu-i putem tine locul dar suntem aici ca sprijin virtual
viitoare mamica de hocheist 15+
Delia_Rodica spune:
Bobitza la. mine s-a intamplat de la stres, asa a zis medicul, ca poate fii cauza, dar nu e musai. Stai linistita ca asta nu inseamna ca patesc toate femeile.
viitoare mamica de hocheist 15+
Mony08 spune:
Fetelor dar azi se ureaza "la multi ani"si celor cu numele Valentin/a?
Ca in mod normal in calendar nu este sf Valentin.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 19+
puiut
Ele spune:
Ama ai dureri asa mari?? dar cum sunt ? ascutite? sau pur si simplu e doar o durere infundata?
Amalia mamico tu ai doi. E normal (cred eu ) ca trairile/durerile /kg sa fie la puterea a doua.
Iti doresc doar putere si rabdare sa trecit pt toate.
Mony dupa cerclaj te poti intoarce la munca?
Eu traiesc in continuare cu no-spa forte . Cand nu iau burtica zici ca explodeaza.
Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani
olimp spune:
delia r tu cum te simti ? sper ca esti cumintica acasuca
happy asa este si pe mine cateodata ma apuca avantul uitand ca sunt cu burtica dupa mine si imi dau seama ca nu mai pot face ...lucruri care inainte mi-i se pareau banale....obosesc , ma doare burta , palpitaii , nu am aer , ce sa fac trebuie sa imi accept conditia de graviduta
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
19 + Ilinca
amaliaro spune:
Happy eu am deschis aici o mini taverna cu mancare romaneasca si greceasca asta mi am dorit mereu de mic copil sa am un magazin al meu lucram cate 18 ore pe zi dar cand a aparut sarcina am zis pas acum sunt in pat de tricotat nu pot la taverna nu merg ca e lume multa si evit si stau acasuca ca o legumadar pt bebei mei fac orice asa si tu gandeste te la tine si la bebe
amalia tsakoniati
19+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=amalia&year=2013&month=7&day=10&babycount=2
olimp spune:
ele fara no-spa nu te lasa ? bine macar ca s-a inventat medicamentul asta
eu numar lunile cat mai trebuie sa merg la scarbici , cum lucrez in firma de constructii si vanzare de mat de constructii , inca e perioada linistita dar cum da caldura , aici ma refer 5 grede + ziua si 1 grad noaptea incepe infernul , nu ai timp nici la toaleta sa mergi , sa nu mai spun ca am 3 telefoane care suna continu ....
bine ca nu prind mult timp din perioada asta ..care incepe de prin martie si tine pana in noiembrie...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
19 + Ilinca