Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (31)
Raspunsuri - Pagina 17
olimp spune:
buna seara fetelor
si distractie placuta celor care au iesit sa sarbatoreasca Sf Valentin !
bobitza ai incredere ca totul va fi bine
delia R asa cum ti-au zis si fetele , stai cumintica in patut ca e mai sanatos
amaila ce hobby dragut ,si mie mi-ar place sa stiu sa fac...
dreya imi pare tare rau pentru sora ta , stiu ce simte , mai ales ca erati gravidite amandoua sentimentul e si mai puternic , multa sanatate
la mine s-au intors sefii asa ca nici urma de net...
pe toate
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
19 + Ilinca
happy_ama spune:
Amalia, ce sa zic?!... Mi-e si rusine sa ma plang in fata ta
Fetelor, multumesc de incurajari. Aveti dreptate cu bebe pe primul loc. Vezi...toate ne sfatuim intre noi...dar cand e vorba de propria persoana tot ai senzatia ca esti mai breaza, ca mai poti trage putin de tine... O sa ii spun dr maine ca nu inceteaza durerile...sa vedem...Cu sefii nu e problema. Cel putin seful direct este ceva...de pus la rana! Asa om...mai rar
Happy_Ama 18+
Bebe
Mony08 spune:
Buna seara fetelor
Olimp multumesc pentru intrebare,esti o draguta
Sunt mai bine,tot cu dureri si contractii,mai ales la lucru,dar astept sa treaca timpul.
Vroiam sa te rog sa mai imi spui odata alimentele care baloneaza.
Delia ai mare grija de tine,chiar ma gandeam la tine,ca nu te-am mai vazut o perioada.
Fetelor de ce la tickers ,la care aveti 18 sapt va arata 21?
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 18+
happy_ama spune:
Mony, sa nu mai doara burtica
Sunt 21 ramase. Rotunjit prin minus..
Happy_Ama 18+
Bebe
Mony08 spune:
Bobitza intreaba si la probleme legislative pe forum.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 19+
oanka80 spune:
mony arata 18 saptamani de sarcina si 21 pana la nastere, days to go
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
18+
minune mica
diana_popa27 spune:
Ama clar mergi si vb cu medicul tau nu trage de tine ca nu are sens. Nu e nimeni care sa nu inteleaga ce presupune o sarcina si cat e de normal sa te gandesti intai la copil . Cu toata rusinea... Si eu am vrut sa trag de mine... si am tras pana mi-am dat seama ca "nu imi ridica nimeni statuie" si daca lipsesc o sapt doua.. trei ... nu se pravaleste institutia fara mine. In schimb poti sa ii faci mult rau lui BB. Eu am refuzat sa mai merg la lucru numai pt ca e epidemie de varicela si nu vreau sa ma expum . Si vreau sa zic ca toata lumea a inteles si toti au fost de acord ca e mai bine sa stau acasa.
Si eu ma simt tare tare bine .. vorba aia "parca nici nu as fi gravida"
Dar voi care mai aveti dureri si nu va simtiti bine ... E cazul sa inceapa sa se descurce si fara voi ca si asa mai e putin si o sa aveti o pauza tare lunga de cel putin un an . Eu zic sa profitam acum cat ne mai putem odihni si sa stam linistite ca urmeaza 2 ani tare aglomerati .. si nu cu serviciul.
Medeea misca de zod de la amiaza..m-am linistit
Eu luni am 2 examene si sunt tare confuza cu ele sper sa fie bine pana la urma ...si ar trebui sa ma pun serios pe scris dar cum scriu o fraza, doua cum ma apuca somnul...
19+
viitoare mamica de
olimp spune:
mony ma bucur ca esti bine , ar fi si mai bine daca nu as exista si contractiile
iti spun ce ma baloneaza pe mine , dar posibil sa fie valabil si in cazul tau , ar fi bine daca ai probleme cu balonarea sa eviti :
varza - sub orice forma cruda sau gatita
fasole verde sau boabe , indiferent de moul de preparare
conopida
vinetele , ghiveciul,
perele
strugurii dulci
daca imi mai aduc aminte iti mai spun ce
happy sa nu iti fie rusine ca te doare , eu ieri am venit acasa la ora 9 dimineata abia am ajuns ca si am plecat , l-am sunat pe seful meu si efectiv i-am spus ca nu mai pot sta asa imi este de rau si ca plec acasa , scurt pe doi , ce atata poveste , ce o sa-mi faca doar nu ma pote da afara
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
19 + Ilinca