Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (31)
Raspunsuri - Pagina 16
amaliaro spune:
Happy din cauza greutati ma doare coloana
amalia tsakoniati
19+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=amalia&year=2013&month=7&day=10&babycount=2
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Of, Amalia Imi pare asa rau sa aud...daca si tu care stai in patut...nu mai inteleg logica acestor dureri Tie ce ti-a spus dr? Bobitza, mie nu mi-ar fi oricum de salariu. Eu pentru bebele asta am plecat de la un nou loc de munca dupa 3 luni pentru ca nu rezistam la programul de 13-14h...Si am renuntat la o marire de 30% a salariului. Banii nu sunt o prioritate. Dar tocmai pentru ca m-am intors la vechiul loc de munca abia in decembrie, si pentru ca m-au vrut inapoi chiar stiind ca sunt insarcinata....mi-e rusine asa... O sa vorbesc maine cu doctorul, sa vedem ce spune... pana la urma bebe e pe primul loc. Si vorba ta, carierista din mine se da la o parte pentru binele lui/ei Happy_Ama 18+ Bebe |
te inteleg...si mie imi era jena dar dupa ce am avut cateva probleme si m-a speriat dr ca daca nu stau cumintica nu e bine, am ajuns sa ma gandesc doar la bebe
13 +
Bobitza_85 spune:
Happy vezi ce zice dr tau. El stie ce e cel mai bine pt tine.
Eu cand i-am spus dr mele ca ma doare burtica a zis sa reduc obligatoriu programul pt ca daca fortez nota nu e bine si Doamne fereste ajung sa stau in medical toata sarcina.
Am ascultat-o desi..iute cat e ceasul si sunt inca la munca...
13 +
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui happy_ama Daca vreti sa va delectati cu o burtica plina de stil vestimentar, am gasit ceva foarte dragut aici Happy_Ama 18+ |
ce draguuut!
13 +
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui Dreya Buna dimineata, noi suntem f bn...ieri am fost la control...bebita era tare activa. din pacate tot ieri am aflat ca sarcina surorii mele care trebuia sa aiba 11 sapt s-a oprit din evolutie la 9 saptamani...as vrea sa o pot ajuta dar nu am cu ce...sa-i spun ceva ,dar nu-mi gasesc cuvintele...am avut o noapte agitata. va pup! 18+ |
Off...nu vreau sa mai aud de asa ceva!
Imi pare sincer rau! Cred ca e cumplit...
13 +
Sweety4u spune:
Bobitza, imi pare rau ca trebuie sa te lupti cu birocratia din institutiile noastre de stat... el mai tare ma enerveaza ca nimeni nu te lamureste cu nimic Sper sa aud vesti si mai bune de la tine, mai ales ca esti valcenca de-a mea Eu sunt din VL, dar am venit dupa sot in Bucuresti (stau aici de 5 ani). Mi-e dor de orasul meu
Pentru fetele care sarbatoresc Valentine's Day: Sa aveti o seara excelenta, cu multa dragoste si voie buna!!!
Eu voi petrece de Dragobete pt ca sotul meu e plecat din tara cu seful lui si se intoarce diseara la 11. Abia astept sa-l vad ca a lipsit 3 zile
Iubiti-va muuuuult!
15
delia_timpau spune:
oana, mi-a placut ff mult iasiul, 3 ani la rand am fost in delegatii la iasi. anul asta am fost si in palas..super! sigur o sa incep iar delegatiile dupa ce face bebele 1 an. sper sa tinem legatura si sa ne vedem!
o sa fie mult mai placut in deplasari, acum ca am prietene in toata tara
ama, si eu zic ca tb sa te gandesti in primul rand la tine..si eu ziceam la fel, ca nu pot
sa plec mai devreme, ca ce or sa zica sefii, dar sincer cand ma simt rau chiar nu ma intereseaza!! mai asteapta putin, eu zic ca din luna 5/6 deja nu au de ce sa apara discutii pt 2 ore/zi, mai ales ca ai zis ca ai sefi intelegarori
15+
Bobitza_85 spune:
Sweety, ce tare! Nu stiam ca esti din VL
Eu am venit in Bucuresti in 2005, la facultate si aici am ramas, desi sincer, nu prea mai imi place... Prea multa poluare, stres, agitatie...dar asta e, are si partile lui bune.
Fetele si eu sunt singurica asta seara, sotul meu lucreaza in ture de 24 h, a intrat de dimi si vine maine dimi.
Eu i-am luat cadou o rama foto in care o sa pun o poza draguta cu noi 2.
El, vorba lui Happy, probabil ca o sa vina cu nelipsitele bomboane Rafaello si un buchet de flori. Nu ma deranjeaza dar asta e iesirea lui din impas la astfel de evenimente
Va pup, plec si eu acasa....adica de la parter, la et 6 ...macar din acest punct de vedere am noroc ...la traficul din Bucuresti, e mare lucru!
13 +