Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (31)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Amalia cand ai burta tare multa vreme simti intepaturi in vagin si durerea in fruntea "dansei" ca si cum bb e deja intors si pe pozitia de iesire?

Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Elena cam asa ceva
Olimp ai reusit

amalia tsakoniati
19+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=amalia&year=2013&month=7&day=10&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ieri am avut burta, asa tare, ca o minge, si enervanta, azi nu. Deci am avut contractii. Nu am stiut si nu am luat nimic, si peste noapte s-a decontractat
Dar am zis sa va intreb...la prima sarcina nu am patit asa ceva, dar mi-am adus aminte ca in travaliu, asa se intarea la contractii, dar dura putin si si durea. Acum nu m-a durut nimic, si a durat cu orele.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Deci nu sunt singura Amalia!!!!
Eu am trecut odata prin asta, cu toate intepaturile, durerile astea. Diferenta a fost ca am stat mai mult la pat si f mult internata.

Lasa ca o ducem noi la capat si pe asta.

Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

ele daca este un loc de munca unde nu stai in picioare si nu faci efort fizic ,poti sa te intorci la munca.
Desi intradevar,unul din motivele care ii ofera gravidutei posibilitatea intrarii in concediu de risc maternal este ceclajul.
Eu astept sa vad ce-mi spune doctorul pe 28 februarie si atunci o sa decid ce am de facut.La mine e o situatie mai complicata la serviciu.
In mod normal as mai avea 2 luni pana la prenatal.

Si sa va mai spun un lucru,eu nu inteleg patronii care se supara pe angajatele care pleaca in risc maternal.Din contra ,ar trebuii sa se bucure ca le face un serviciu,ca nu mai sunt responsabili pentru gravida.
Multi angajatori trimit ei in risc maternal,daca o graviduta are sarcina cu risc,ca sa nu raspunda in cazul in care i se intampla ceva la locul de munca.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 19+

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Elena nu esti singura ai companie si dupa cum se vede o luam si pe Paula cunoi

amalia tsakoniati
19+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=amalia&year=2013&month=7&day=10&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

si mie mi-a prescris dr-ul magneB6, de doua ori pe zi.
Cine stie sa faca capitol nou?

viitoare mamica de hocheist 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Scuze fetele, m-a sunat o prietena si m-a tinut 40min la tel

Ele, durerea e ca la CM dar vaga, nu ascutita.

Amalia, afacerea proprie chiar ca e solicitanta...macar de la serviciu pleci si l-ai lasat acolo

Delia, asa e, mi-e rusine de el si acum il vad ca de unde aveam non-stop ceva de facut, acum imi da numai ce nu poate da altora. Si mereu imi zice cu tarsh asa sa fac una alta...mi-e rusine de mor!

Paula, Olimp, si eu iau magne-b6 2/zi. Si no-spa cate 2-3 pe zi.... De incordat mi se incordeaza in zona de deasupra buricului, pe zona intestinelor..

Happy_Ama 18+
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

amalia asa este am reusit !

happy vad ca toate ne confruntam sub un fel sau altul cu tot felul de senzatii si intariri de burtica , sa speram ca nu sunt periculoase si bebeii nu sunt deranjati !

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

19 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Olimp, asta e tot ce ma intereseaza! Zau daca as zice "pas" daca as sti ca e o durere normala. Dar nimeni nu poate sa spuna clar ca e

Happy_Ama 18+
Bebe

Mergi la inceput