Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (31)
Raspunsuri - Pagina 12
doxy spune:
Fetelor eu va pup! Ma pregatesc pentru plecat acasa. Maine e vineri, uraaa!
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+ Letitia
Letitia
delia_timpau spune:
ms de sfat, bobitza!apa aia de mare nu are niciun efect!
doxy, raceala ma incearca de mult. eu am o sinuzita de care nu scap si cu frigul din ult zile nici nu ma mira ca am racit. ei, trece!
ama, o sa fie distractiv:-)
15+
Bobitza_85 spune:
Amalia Multumesc pt detalii despre Utrogestan.
Da, am fost la Casa de sanatate.
Initial am trimis un mail , pt ca mi s-a zis ca e inscris oficial si raspunsul e pe masura. De unde?! Tipa mi-a dat OUG (legea) si linkul catre site-ul lor, unde deja intrasem si citisem tot insa tot nu ma lamurisem.
Am ajuns la ei la sediu printr-o recomandare, m-a asteptat cineva, sa mergem la o colega sa imi explice. Aia era f acra si fara chef si a intrat in vorba si seful ei (cel mai inalt in functie de acolo) care mi-a zis numai lucruri ce nu aveau legatura cu ce citisem eu in lege si pe site. Cand i-am spus ca pe site sunt alte info, a luat foc si mi-a zis ca eu am venit acolo sa il ascult pe el sau sa ii spun ce am vazut eu pe net?! (parca ii zisesem de un forum sau ceva neoficial)...am lasat-o balta si am plecat acasa pt ca nu o scoti la cale cu astfel de oamaeni
13 +
amaliaro spune:
Bobitza e cea de la Vitan? daca da te trimit la cineva si te rezolva imediat
amalia tsakoniati
19+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=amalia&year=2013&month=7&day=10&babycount=2
Bobitza_85 spune:
AMALIA,, NU IUBITA, asta unde merg eu e in Tei pe str. Titeica. Cred ca cea de la Vitan e Casa de Pensii daca nu ma insel .
Oricum, esti o bombonica, multumesc mult!
13 +
Bobitza_85 spune:
Fetele, vb cu mami pe Skype ca e si eu la birou si ii zic ca nu ma mai simt ok la munca, vreau acasa. Si ea zice:
[3:53:53 PM] Mamy: TU AI MERS CU MINE LA SERVICIU PANA IN ZIUA IN CARE AI VENIT PE LUME, ASA CA FII PUTERNICA SI NU TE MAI SPERIA
[3:55:23 PM] maracineanu alexandra: eu nu sunt asa :( mie mai nou imi place acasa....eu care eram carierista lu' peste...:P
"[3:57:04 PM] Mamy: EU VREAU SA TE INCURAJEZ, NU SA MA LAUD. E O PERIOADA DE INCEPUT DAR VEI VEDEA CA SE REZOLVA...
Cred ca intr-adevar ma plang cam tare...si eu nu eram asa
13 +
betty200 spune:
Buna fetelor!
Bobitza bine ca esti in regula si eco asemenea. Apropo de CASS si eu povesteam aici acum cateva zile ca m-am umplut de glorie incercad sa educ o secxretara de acolo ... tot asa am venit cum m-am dus (bou si am venit vaca), eu incercam sa aflu ce am de facut pt. a beneficia de cele 42 zile de maternitate care sunt obligatorii, sunt asigurata , profesie liberala (asimilata PFA cred) si platesc 5,5 % din venit la ei. Mie una nu mi-ar trebui banii lor pt cele 42 zile dar am impresia cxa nu-mi pot depune cerea pt stimulentul de insertie (cei 500 roni amarati dar buni sunt si aia ca in 2 ani se aduna o suma) la primarie daca nu le iau, tu ce stii Bobitza despre asta?
18+
happy_ama spune:
Bobitza, te inteleg atat de bine...trec prin aceeasi "nelamurire" existentiala....F dragutza mami tau
Happy_Ama 18+
Bebe