Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Oscar, o daaaaa, cu portiile alea imense. Ne-am facut veacul si pe-acolo inainte sa apara Rares, asta cand mai prinsesem la bani.
Imi amintesc o faza amuzanta rau. M-am dus prima data cu o prietena acolo, stiam ca e renumit pentru portiile imense, dar nici nu mi-am inchipuit ca in asa hal. Am luat felul1, felul2 si desert. Felul1 a mers, ca eram lihnite, din felul2 am mai luat cateva linguri, dar cand am vazut imensitatea de desert deja ne-a busit rasul. Vorba lui fiu`meu "a fost distractiv".

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+ Letitia

Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Delia, multa sanatate! S ate faci bine cat mai repede!
Cu siguranta ne vom vedea in parc cand vine caldura!

Happy dar tu de ce mai iei Utrogestan?
Mie de sapt asta mi-a zis sa nu mai iau deloc. Oare e ok?

13 +

Mergi la inceput

Delia, multa sanatate! Cum ai reusit?

Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia_timpau

hello fetele,

eu am raciiit

bobitza, abia asteptam vesti. nu uita ca suntem vecine, poate ne vedem prin parc la plimbare si la barfe cand vine caldura

doxy, mie tare mult imi placea atmosfera de la oscar cand mergeam in delegatii la iesi

15+

Vin si eu cand o fi cu bebici!!! In parc, la mall, oriunde

Happy_Ama 18+
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Bobitzama bucur ca esti bine
Am patit si eu asa cand am venit sa transfer asigurarea mamei din Romania aici cu formularul E112 si cand am ajuns in tara cucoana de la ghiseu nici nu auzise de asa ceva si cand am zis ca nu plec pana nu vbcu seful ei za vezi ce repedesi a adus aminte si a stiut ce trebuie sa faca Bobitza asta este cumva la casa de asigurari sau unde?

amalia tsakoniati
19+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=amalia&year=2013&month=7&day=10&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Aaa, fetele, mi-am amintit!
Eu cand am nasul infundat sau sunt racita iau Pynosol. E ok si in sarcina. E facut din diverse uleiuri si e mentolat. Mie imi place mult . Poate va ajuta si pe voi.

Sa nu vi se para dubios, dar eu citesc din urma ce ati patit si in functie de asta raspund.

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Bobitza in general dupa 12-13 saptamani se scoate utrogestanul numai in cazul in care este neaparat nevoie se continua uter cu contractii (rigid)sangerari ,dezlipire de placenta si progesteron scazut

amalia tsakoniati
19+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=amalia&year=2013&month=7&day=10&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

INTERZIS POFTICIOSILOR!!!

doxy, am patit si eu :-) ultima data am fost chiar de curand, in nov, eram deja pregnicioasa, dar nu stiam,si as fi mancat papanasi la orice ora :)
asa ca si la oscar am comandat intr-o seara papanasi (din fericire numai atat :))
cand a venit portiaaaaa i-am facut si poza, nu imi veneasa cred cat e de maare!!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Bobitza, mie mi-a redus la unul pe zi dupa DT atunci. Luam 2 la inceput. Avand in vedere ca eu am durerile alea misterioase si am tras si sperietura aia acum 3 saptamani...cred ca de-aia nici nu mi l-a scos de tot. Maine ma duc la control, sa vedem ce mai spune...

Happy_Ama 18+
Bebe

Mergi la inceput

Exact Amalia, eu incep cu "doamna, eu vad ca nu reusesc sa ma inteleg cu Dvs. vreau sa vorbesc cu seful" si are efect intotdeauna.

Letitia

Mergi la inceput