Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (31)
Raspunsuri - Pagina 10
happy_ama spune:
Bobitza, ne-ai tinut cu inimile stranse! Dar ma bucur ca totul e bine!
Nu putem tine loc de surioara dar sa stii ca te putem sprijini
Happy_Ama 18+
Bebe
doxy spune:
Bobitza , cand ai de-a face cu functionarii romani, tre sa pleci pregatita de acasa. Ignora la maximum cat poti ca sa nu-ti fac rau degeaba. Sotul tau nu poate rezolva pentru tine?
Eu pe unde pot imi trimit barbatu` ca eu am un caracter teribil!
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+ Letitia
Letitia
Bobitza_85 spune:
Doxy ce tare e piticul tau cu robotelul! M-a facut sa zambesc si chiar aveam nevoie de ceva funny
13 +
doxy spune:
Trebuie sa gasesc un loc romantic unde sa mergem... oare cat de romantic poate sa fie intr-o pizzerie?
Noi cand ne-am cunoscut eram asa ca la 20 de ani fara griji si fara bani. Muuulti ani am mers la o singura pizzerie, fetele din Iasi stiu cred ca de Magic Pizza. Si mancam acelasi fel de pizza, afumicata se chema, ehhhh ce amintiri frumoase. Nu mai aveam bani si de taxi asa ca veneam pe jos acasa. Cred ca mergem acolo de dragul vremurilor trecute.
Letitia
Bobitza_85 spune:
Off, Doxy, sotul meu m-ar ajuta cu mare drag ca e genul protector si calm, dar din pacate la PFA trebuie sa fiu eu personal, cu stampila...nu pot sa il deleg pe el .
Ceea ce ma scoate din sarite pe mine e ca desi ma duc cu temele facute, citesc legi, etc...ajung acolo si imi spun alte bazaconii,pe care bineinteles ca nu si le asuma, adica nu am nicio dovada ca asta mi s-a zis atat timp cat e doar verbal...
13 +
Bobitza_85 spune:
Rodica, prin ce ai trecut biata de tine!
Slava Domnului ca sunteti bine acum. Cand aud astfel de povesti ma ia groaza...credeam ca dupa 12-13 sapt scapam de probleme!
Si daca zici ca stresul e problema...pai asta la mie e leit-motiv
13 +
doxy spune:
Bobitza fa-le o cerere in scris, sa te lamureasca, eventual si o plangere la sefii mai mari, ehehee pai ei te poarta pe drumuri asa gravida. Sa vezi ca daca te iei mai tare de ei, sau le soliciti ceva in scris sunt mai atenti si sunt obligati sa-ti raspunda.
Letitia
delia_timpau spune:
hello fetele,
eu am raciiit
bobitza, abia asteptam vesti. nu uita ca suntem vecine, poate ne vedem prin parc la plimbare si la barfe cand vine caldura
doxy, mie tare mult imi placea atmosfera de la oscar cand mergeam in delegatii la iesi
15+
Bobitza_85 spune:
Ana Maria 500, saracuta, prin cate ai trecut si tu!
Stai linistita, o sa fie totul bine.
E GROAZNIC CA S-AU SUPRAPUS ATATEA PROBLEME ODATA... Gandeste-te la fetita ta care te vrea linistita.
Iti doresc din tot sufletul sanatate, sa auzi vesti bune si toate problemele tale sa dispara ca prin minune!
13 +