Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (30)
Raspunsuri - Pagina 17
Ele spune:
Oxana chiar faina bluza cu 40ron.
Eu tre sa investesc in ceva pantaloni ca nimic nu imi mai vine. Bluze am vreo cateva . Vineri iau banii, deci in we. ..sper sa am chef ca m-am tampit in ultima vreme, nu mai am chef de cumparaturi.
Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani
olimp spune:
oxana si eu am cautat in Cluj si prin magazine dar nu am gasit iegari pt gravide poate stiu fetele vreun site...
happy da, nu sint smiley cu "urechi" , dar vad ca Maria tine secret
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
19 +
hadrianae spune:
Ana Maria, imi pare rau sa aud de probleme. O sa vezi ca or sa fie bune rezultatele la amnio. Felicitari pentru fetita!
Alina, am ras cu lacrimi (adica de-a dreptul rasu'-plansu'). It's soooo true!
Din ciclul ”vreau sa stau si eu linistita pe buda”, la noi cam asa merg lucrurile: Intru si eu sa-mi vad de treaba in respectivul loc. Intra si el peste mine. Il dau afara in urlete, incui usa. De afara se aude ”mama!!! mama!!!”, jale maxima. Incerc sa rezolv cat mai repede treburile, ca sa se opreasca alternanta urlete-bocete. Ies. Se uita la mine cu o privire ingenua si cu o voce calda ma intreaba: ”T'as fini, mama? Ai terminat?”
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 17+
Poze
olimp spune:
hadrianne sa intelg ca nu prea ai voie sa fi constipata , ai sta prea mult in baie
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
19 +
ana_maria500 spune:
Fetele eu mi-am luat de curand ciorapei pentru gravide ... dar egari ... nu m-am uitat mai atent... la mine burtica a inceput sa se cunoasca mai bine ... mai ales cand mananc ... si cand mananc nu ma incurc ... doar acum ca sunt racita am cam zis pas la mancare ....
Ana, mamica lui Mihai Constantin nascut pe 24.05.2007
18+
hadrianae spune:
A! Am uitat. Doxy, tricoul e foarte, foarte fain!
Poze
betty200 spune:
Doxy, numa buna burtica, e adevarat ca eu am mai putin cu o saptamana de sarcina dar burta mea imi pare este mai mica decat a ta desi eu am un strat generos de grasime bonus comparativ cu tine. Tricoul e simpatic tare , numa bun pt la vara cand oul va sta sa crape ...
18+
doxy spune:
Eu am un copil perfect nu intra in baie daca sunt acolo, dar urla de la usa. Ma scot repede, il trimit la tat`su. Saracu e ca o minge de ping-pong uneori. Ultima data cand l-am trimis la tat`su (care vb la tel) vine si zice ca el nu se mai joaca cu tati ca tati "numai alo alo alo toata ziua!"
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+
hadrianae spune:
Olimp, doar noaptea imi permit asemenea activitati. Sau la serviciu.
Si am si eu copil cuminte, sa stiti. Bine, de la o vreme s-a transformat intr-un mic monstrulet ca a dat ”nu vreau”-ul peste el. Dar altfel, doarme singur de cand era mic mic, a mancat intotdeauna foarte bine, desi nu se prea vede (de fapt ”papam” a fost al doilea cuvant pe care l-a spus, dupa ”mama”), mananca singur de la 1 an jumate etc...
Poze