Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (30)
Raspunsuri - Pagina 18
doxy spune:
Multumesc fetelor pentru complimente! Mai era o varianta si pe albastru, cu o barza, poate ma supar si ma duc la shopping.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+
MariaBcf spune:
Dupa minute bune de discutii , a cedat , a fost bine , imi era dor , am si uitat cum era.
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
12+
paula_m spune:
Si eu am un copil perfect...daca nu reusesc sa-l scot din baie cand sunt eu la WC, tine cu tot dinadinsul sa ma stearga el cu hartie igienica. Deci, eu tb sa ma duc la baie cand doarme, ca mi-e teama sa inchid usa de la baie sa sa-i las casa pe mana, ca el nu sta la usa sa planga, el isi gaseste de lucru
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!
poze
maitreyi spune:
neata!
am fost azi si am rezolvat cu concediul sunt asa de happy! Slava Domnului!
Doxy fain tricoul. si eu vreau sa ajung in waikiki. la h&m, c&a ai aruncat un ochi dupa colanti? ca si eu as vrea...sau poate au la magazinele alea de ciorapi de prin carfu'
utrogestan nu se ia numai in T1, se poate lua si in 2. trebuie avuta grija cand renuntati la el pt ca pot aparea contractii puternice care ot duce la declansarea travaliului. se elimina cate o pastiluta la 4-5 zile, NU toate odata! in T3 insa trebuie scos pt ca poate da complicatii placentare, adica placenta acreta = o placenta care nu se desprinde de uter la nastere si exista riscul sa scoata placenta cu tot cu uter.
-----
O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 14 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
doxy spune:
Sa va fie de bine Maria!
Fetelor, la mine in josul paginii imi apare reclama de la bonprix. Tare ma mananca mana!
MariaBcf spune:
Aseara am dormit ca un prunc , neintoarsa. Cred ca este prima noapte in 2 luni de cand nu am mai dormit noaptea asa bine. Si colegele m-au intrebat azi ce e cu mine, ca sunt foarte zambareata.
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
12+
doxy spune:
Paula, am izbucnit in ras fara sa vreau! Sunt de coma! Cica sa te stearga el.
Maitreyi, am intrat doar un pic la C&A, dar eram pe tocuri si eram varza. De fapt ne-am dus la mol ca trebuia sa-i luam papucei de gradi pentru Rares, ca uitasem sa-i mai schimbam pe aia din toamna si a crescut saracu de nu-i mai incapea piciorul. Si el e vinovat ca nu a zis nimic pana nu l-am intrebat eu.
Cu ocazia asta am intrat si pe la 2 magazine, atat m-a tinut...
betty200 spune:
Ha, acum am primit un sms de la fata sa ascund borcanul cu Nutella ca il vede frate-sau si il haleste pana ajunge ea acasa ... ce preocupari si grijuri are ea in timpul orelor ... adevarul e ca asta ne manaca urechile la toti, e un fomist grupa mare, tot ce prinde rade.
Eu n-am avut absolut nici o problema legata de pofta de mancare a copiilor, au mancat stia ca lupii de cand erau bebei. In plus o chestie care mie una mi s-a parut ca se intampla foarte rar, fata n-a fost nici macar odata bolnava, nici cand era bebelus, n-a facut in viata ei febra, iar cand a avut varicela i-a aparut o singur buba, langa ochi si gata, nu-mi dau seama care-i explicatia, probabil tine de combinarea genelor dar inca de cand era bebelus si am sesizat dupa catev aluni ca asta nu-mi facuse niciodata muci, febra, etc mi s-a parut foarte suspecta treaba.
Baiatul a fost obisnuit, a mai racit, a facut febra din cand in cand. De alaptat i-am alaptat la fel cam 5-6 luni pe fiecare, pe fetita e drept ca exclusiv pana la 5 luni, nici ceai, nimic altceva decat lapte de la mine ...
18+
olimp spune:
stateam si ma gandeam , acum cand ne mai povestiti voi fetele care suteti deja mamici , cum te consuma si te solicita , ma gandeam oare voi fi o mama buna ? voi avea rabdare cu Ilincuta ?
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
19 +
doxy spune:
Aseara manca jeleuri, mie nu mi-a dat caci jeleurile sunt pentru baieti mai mari (asa ca el) si nu pentru fetite mici (asa ca mine).
Sau ma intreaba intr-o zi "mami tu esti fetita?/da sunt fetita/ inseamna ca nu ai cuculet?".
Tot zic sa-mi notez perlele lui si nu reusesc sa ma adun.