Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (30)
Raspunsuri - Pagina 16
betty200 spune:
Delia, progesteronul da reactiile respective cand e luat oral, daca-l olosesti vaginal scapi de riscurile respective, asa stiu eu ... la gravide se indica in general administrarea vaginala.
Ana Maria, elicitari pentru etita si ai sa vezi ca rezultatele vin bune la amnio, wau da ce de amnicenteze pe odiseea noastra ...cred ca suntem vreo 5-6 care am executat-o ...
Delia_t din ce am citit eu sunt sanse foarte mici ca bebelusul sa aiba de suferit in caz de lovire a burticii, citeam ca si in accidentele de masina unde traumatismele sunt puternice, fatul este suficient de bine protejat incta in majoritatea cazului nu pateste nimic chiar in contextul in care mama e lovita rau.
scuzati ortografia, la birou nu-mi prea merge tasta f asa ca mai tot timpul mananc litera respectiva.
18+
olimp spune:
delia t pe mine nici nu m-ar fi interesat starea padurii , oricum de la 12 spat de cand fac eco abdominal nu am mai defrisat zona...sotul nu ma vede caci nu avem voie , si mi-e groaza de contractii sa ma duc asa ca il las deocmandata in pace...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
19 +
MariaBcf spune:
Ce fac fetele? Sunt la munca si nu am nici un chef, vreau acasa.
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
12+
MariaBcf spune:
Delia imi pare rau, important e ca sunteti bine ,
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
12+
paula_m spune:
Maria, cum a fost aseara? Nu ne-ai mai povestit!!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!
poze
olimp spune:
si urechi ?
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
19 +
hadrianae spune:
Delia R., of, ce sperietura! Bine caa esti ok. Sti linistita si ai grija de tine!
Delia T., si eu zic ca e mai bine (macar pentru psihicul tau) sa te duci la doctor. Si eu sunt in general foarte stresata cu epilatul, dar sarcina trecuta mi se parea mie la un moment dat ca e ceva in neregula si m-am dus la doctor, asa nepregatita cum eram, chiar daca in capul meu rasuna continuu o voce ”nu sunt epilata, nu sunt epilata”. Dar dupa m-am linistit si mi-am dat seama ca sunt cam fraiera.
Doxy, ce burtica draguta! Mie nu mi se pare mica (nici mare).
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 17+
Poze
doxy spune:
Fetelor, despre ciorapi/dresuri ati mai discutat, dar o pereche de leggings/iegari, nu stiu cum sa le zic, pentru gravide, ati cumparat? Vreau si eu o pereche doua.
Acum nu pot purta, ca tre sa am tinuta la birou, dar acus se incalzeste si ies in concediu asa ca imi pregatesc garderoba.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+