Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (30)
Raspunsuri - Pagina 13
Delia_Rodica spune:
de la stres mi se trage, am munca de birou, nu fac efort. acasa face tot barbatelul, de cand sunt insarcinata' eu fac maruntisuri. mai fac o ijectie pe sapt cu proluton, asta are mult mai mult progesteron.
viitoare mamica de hocheist 15+
happy_ama spune:
Delia, si eu iau Utrogestan, ca si Olimp, chiar daca este recomandat numai in T1. Sunt mamici care iau toata sarcina. Ia fara grija
Doxy, ff frumu burticuta! dar nu mi se pare prea mica. mi se pare normala pentru varsta sarcinii. Oricum, nu sunt reguli... Burtica mea a inceput sa se tzuguie. parca se trage din laterale si de sus si de jos totul spre buric asa
Happy_Ama 18+
delia_timpau spune:
neata fetele,
nici eu nu ma simt bine azi..dimineata merg cateva statii cu un autobuz care in general e gol, dar astazi a venit greu si de frica sa nu intarzii la serv am urcat.azi era full, am stat ca sardelele si un idiot m-a impins peste o bara orizontala care venea fix la nivelul burtii si de atunci s-a rupt filmul. ma doare burtica, m-a luat cu lesin si acum imi e rau evident ca am intarziat la munca, pt ca dupa aia mai mult m-am tarat decat sa merg
15+
Ele spune:
Olimp nu am ajuns la medic. Am programare la morfofetala pe 21 ( cu alt medic) si dupa merg la dr meu. Deci pana atunci nu am raspunsuri.
Ana Maria sigur o sa ai rezultatul bun la amnio. Felicitari pt fetita.
Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani
Delia_Rodica spune:
va multumesc mult pt sfaturi si incurajari. acum sunt bine, s-a oprit sangerarea.
delia t , mergi la medic sa faci un eco, imi pare rau pt intamplare
viitoare mamica de hocheist 15+
olimp spune:
of doamne ! ce zi e azi , e cumva 13 ????
ziceam si eu asa , caci vad ca doar vesti cu peripetii avem azi..
delia R sa stai cuminte cuminte si ai grija de micul sportiv , doamne stresul asata ne doaboara !
delia t ce neplacut , incearca sa eviti sa mai mergi in trafic comun daca e aglomerat , ia un no-spa , si incerca sa te linistesti .., te doare tare burtica ?
ana maria tinem pumnii pentru amnio , sa fie bine si fetita jucausa sa fie sanatoasa..si eu folosesc tot spray nazal cu apa de mare , intradevar e cam apa de ploaie .
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
19 +
happy_ama spune:
Ana, o sa fie totul bine cu amnio, o sa vezi! Cat despre cei din jur...incearca sa pui totul la spate. Nu poti controla ce fac ceilalti, chiar daca esti prinsa oarecum la mijloc Felicitari pentru printesa!
Delia T, invoieste-te, du-te la o eco sa stai linistita si apoi acasuca la odihna.
Happy_Ama 18+
Ele spune:
Oxana vazut pozele. Faina burtica si tricoul.
Deci acum constat ca intru in categoria "burtici mici" .
Aveti toate burtici frumoase si marisoare. A mea abia se vede din profil.
Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani
doxy spune:
Ana-Maria eu am folosit spray de nas pentru copii, dr. a zis ca celea care sunt pentru copii mici sunt bune si pentru femei insarcinate ca nu contin nus`ce substanta. Parca nazol baby era si mie mi se desfunda nasul cu el, il foloseam la somn. Felicitari pentru fetita si sa dea Domnu sa ai rezultate bune la amnio!
Ama, merci de complimente, de burta ce sa zic, am mai umflat-o eu si il stresam pe al meu sa prinda un unghi mai bun.
Chiar vroiam sa va zic aseara, dar sunt convinsa ca stiti si voi, legat de burta mare/mica nic macar nu tne de grasime, sunt pur si simlu gravide cu burti mari (mai grase mai slabe) si gravide care zici ca-s balonate, cu burtici micute frumoase. Ei la Rares am avut burta foarte mare, lichid in exces. Si de ingrasat m-am ingrasat in partea a doua de sarcina, mai ales la sfarsit. Asa ca inca nu ma dau mare.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+