Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (30)
Raspunsuri - Pagina 12
olimp spune:
am ajuns acasa , m-am cerut ca nu ma puteam tine pe picioare , vad ca nu sunt singura care s-a zvarcolit azi nopate prin pat ...cum spune paula a fost ceva in aer
delia of domane bine ca esti acum bine , dar ce s-a intamplat ? poti lua linistita AREFAM , eu iau UTROGESTAN care este tot progesteron , eu voi lua pana la nastere , deci nu iti fa probleme ia-l
alina eu m-am chinuita sa citesc articolul postat de tine , mi-am descifrat cuvintete...am citit tot , m-am amuzat copios si...dupa ce tremin vad postarea lui ama cu link-ul ....oricum mi-am facut temele
doxy , paula , betty ,happy noptile nedormite ma rascolesc tare de tot , si eu am vist urat de acolo m-am trezit si gata a fost cu somnul....
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
19 +
Ele spune:
Delia ce ai patit? sangerai? de ce te-a internat??? of, ai grija de tine.
Aseara m-a lasat durerea cu no-spa forte. Am si la munca. Sigur nu scap fara sa beau doua astazi.
Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani
doxy spune:
Si la asta m-am gandit Betty, s-o strige Rares cum vrea. Eu tot astept sa uite, dar de asta vara de cand a vazut filmul e la fel de impresionat.
Aveti dreptate cu soacra, i-ar sotul imi zice mereu "tu ce inca nu ai inteles cum e cu maica-mea? o asculti si o ignori" . El tot asa face, dar pe mine ma afecteaza orice comentariu din partea ei. Ma inteleg bine cu ea, e tanara, cocheta, poarta fustele deasupra genunchiului si manichiura cu gel, dar are tendinta asta de a se baga peste tot. Si eu ma sufoc, ne trateaza de parca am fi minori si mereu tre sa vina ea cu sfaturi.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+
doxy spune:
Apropo, am reusit si eu sa fac poze cu burta. In poze pare chiar mai mica. Acum deja incep eu sa ma stresez daca nu e prea mica...
olimp spune:
delia AREFAMUL iti va face foarte bine , el te va ajuta sa se reprinda placenta la loc , pune-l cu incredere si ia no-spa , multa sanatate
dar ce s-a intamplat ai facut efort ?
ele si tu brurus , toata lumea e cu noaptea-n-cap !
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
19 +
olimp spune:
ele si no-spa forte poti sa iei de 3ori/zi ? ce ti-a spus dr ?
ma bucur ca functioneaza cu el
19 +
dnapotecuta spune:
.... cred ca ai tras o sperietura.... pffff... bine ca s-a incheiat cu bine aventura. De arefam nu stiu nimic insa join the club la faza cu concediul de risc.
Alina 19+
doxy spune:
Vai Rodica, cred ca ai trait clipe de cosmar. Linisteste-te acum, totul o sa fie bine.
ana_maria500 spune:
Buna ziua burticilor.
Iaca-ta-ma si eu dupa o lunga absenta ... spre rusinea mea ...
Am avut o perioada foarte ocupata ... ocupata la serviciu ... probleme acasa ... probleme cu sanatatea ... Pe scurt ... la serviciu urmeaza sa avem o inspectie ... si mai am inca niste documente de adus la zi ... acasa socrela si-a propus sa ma aduca la disperare si a facut gesturi mai mult decat ne-la locul lor fata de parintii mei ... de abia astept sa vina sotul acasa sa lamuresc odata pt totdeauna problema asta ... pentru ca pe moment pt mine singura solutie este sa plec ... cam complicat ... Iar sanatatea ma pune la incercare ... am avut cateva crize de fiere care aproape m-au bagat in spital ... ba inca acum ma lovesc de o gripa foarte nasoala ... app ... voi ce spray-uri folositi pentru desfundarea nasului ? ... mie doctora mi-a dat spray cu apa de mare ... care nu face nimic ... ma sufoc cand mananc pt ca nu am pe unde sa mai respir ... Aaaa ... inca ceva ... rezultatul de la dublu test ... luat acum cateva saptamani ... nu mi-a aratat un rezultat bun ... risc de 1/52 sindrom Down ... eu stiu ca este o pura statistica testul asta ... asa ca doctora mi-a recomandat amniocenteza ... am facut-o joia trecuta iar acum astept rezultatul ... sper sa fie bine ...in caz contrar nu stiu ce m-as face ... Am lasat la sfarsit vestea mai buna ... este sigura treaba ... bebele este o fetita ...foarte jucausa ... asa ca ma puteti trece cu caruciorul roz ...
Sa aveti o zi buna in continuare...
Ana, mamica lui Mihai Constantin nascut pe 24.05.2007
18+
dnapotecuta spune:
Ei daca e vorba de progsteron si eu iau Duphaston si am luat si cate 2 la 8 ore si voi merge cu el pana la capat.
Alina 19+