Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (30)
Raspunsuri - Pagina 11
doxy spune:
Paula, ai si tu dreptate. E ca in bancul cu Rabi:
Odata, la un rabin, vestit pentru întelepciunea cu care judeca pricinile si cu care împarsea dreptate, se duce si Itzic sa asiste la o judecata.
Il asculta rabinul pe întâiul împricinat, se gândeste si-i raspunde:
- Ai dreptate.
Il asculta si pe al doilea împricinat si zice:
- si tu ai dreptate.
- Rabi, zice atunci Itzic, dar nu se poate sa aiba si unul si altul dreptate.
- si tu ai dreptate, îi raspunde rabi lui Itzic.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+
happy_ama spune:
Delia, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva! Ai grija de tine!
Doxy, pune-i Eva Letitia, si gata
Happy_Ama 18+
doxy spune:
Ama, m-am gandit si la varianta asta. O sa-mi sara soacra de doua ori in cap.
doxy spune:
Fetelor, eu nu mai stiu exact care e procedura, dar la Rares pe mine m-au intrebat atunci pe masa cum il cheama ca trebuia sa-i treaca numele pe bratara si alte alea. Asa ca i-am spus sotului sa faca bine sa fie de acord cu numele ales de mine ca daca ma supar ii pun ce nume vreau, ca eu hotarasc atunci, acolo.
happy_ama spune:
Lasa ca soacra si-a pus nume la copil/copii la vremea ei Ce, stai cu ea in casa? S-o strige si Maricica daca vrea. Tu ii pui numele pe care il alegi si gata
Happy_Ama 18+
betty200 spune:
Buna dimineata!
Olimp daca te linisteste cu ceva sa stii ca si eu m-am trezit la 4.30 ca niciodata si am stat huhurez pana la 6 jumate apoi m-a luat un somn ...
Doxy ai o problema reala cu Eva si robotelul ... hmmm oare daca ai trage un compromis gras de genul: ii pui numele Letitia iar lui Rares ii spui ca fiecare ii poate spune cum vrea, el sa ii spuna Eva si voi ii spuneti Letitia ... dezavantajul va fi ca poate-i ramane numele Eva si pe ea saraca nu o cheama asa dar e posibil si sa renunte el daca va aude pe voi cum o strigati.
18+
dnapotecuta spune:
Oxana... cam mult pret pe vorbele soacrei... Sotul de partea cui e?
Delia... spune-ne tot.
Aseara am primit un compliment deghizat... mi s-a zis ca arat gravida nu grasa.... vine de la un prieten foarte drag care isi permite sa mi le serveasca fara garnitura. Afirmatia a fost insotita de multa sinceritate. Adevat=rul e ca bluza era de culoare neagra si fata ma scoate din multe...
Alina 19+
Delia_Rodica spune:
raspund greu ca-s pe tableta.
totul e pe baza de stres, am facut dezlipire de placenta, sangerari abundente. in 30de min am umplut trei absorbante....nu reuseam sa ma ridic de pe toilet ,curgea fara incetare.
de ieri sunt in risc maternal, nu mai merg la serviciu.
la arefam scrie asa/ in trim 2 si 3 exista riscul aparitiei unor reactii adverse hepatice.
viitoare mamica de hocheist 15+
Ele spune:
Buna dimineata!
De pe baricade va citesc si va scriu. :)
Ca tot va plangeati de somn necalitativ...aseara am certat fata, ca uita sa imi zica ca are note in carnet. A adormit plangand si nu am vrut sa o impac. Asa ca m-am culcat cu inima stransa si am dormit toata noaptea stresata.
Doxy nu schimb parerile nimanui , de fapt nici un incerc. Cazurile cele mai frecvente sunt in care copiii sufera la naturala din varii motive, ca cele enumerate de Paula. De cezariana nu cred ca tre sa iti fie mai frica decat de o apendicita. Daca tre sa te operezi de apendice ce faci?? o dai afara natural? :D
Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani