Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

m-am speriat f tare, nu credeam ca mai traieste bb, cand m-a pus la eco si am vazut ca nu misca m-a luat cu ameteli...dar praslea dormea, era bine nu stia ce se intampla . la un mom dat s-a simtit deranjat de dr si a tresarit, asa dragalas era

viitoare mamica de hocheist 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

oxana imi place si burtica si bluzica

delia t invoieste-te si du-te la un eco

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

olimp, ma doare ca o febra musculara si s-a intarit..

am luat un nospa si am zis sa stau pana la 12 sa vad cum ma simt, daca nu mi-e bine plec acasa.oricum sunt mai bine decat mai devreme

15+

Mergi la inceput

delia r ce emotii , bine ca totul s-a terminat cu bine

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

19 +

Mergi la inceput

nici eu nu am burtica, nu-ti dai seama ca suunt insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

oau, doxi ce burtica draguta!!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Merci Elena! Nu stiu daca e mare sau mica burta, dar in poze a iesit mai mica ca in realitate. Eu in oglinda ma vad mai grasa si cu burta mai mare. Al meu facea poze si eu tipam la el (hormonii) ca nu prinde si el un unghi in care sa se vada ca-s gravida. Si sa se vada si tricoul . Mi l-am cumparat ieri de la waikiki, am dat 40 de lei, nu stiu scump ieftin, dar m-am saturat sa ma tot sacrific zicand ca nu arde. Intradevar nu ardea ca am ce sa imbrac, dar mereu eu tre sa renunt.
Port paltonul de 5 ani ca-s gravi si nu merita sa iau unul nou acum, cizmele de 3 ani, la fel, inca-s bune ce sens are. Am vrut sa-mi schimb geanta ca a fost ziua mea, craciunul etc. nu m-am indurat sa dau atatea bani (vroiam ceva de la Musette). No ca acum am luat-o pe aratura...

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+

Mergi la inceput

delia t din cate am inteles de la ele cant se intareste burta sunt contractii , du-te acasa nu mai sta pana la 12 ce rost are , linisteste-te , nu vreau sa te speriu

19 +

Mergi la inceput

eu ma retrag la un intru mai tarziu. pup fetele.

Mergi la inceput

oxana asa fac si eu cu hainele , cizmele etc , sau daca am cate o tinuta de suflet nu imi vine sa renunt la ea nici in ruptul capului

19 +

Mergi la inceput