Strugurasi de Septembrie-Octombrie 2011 *9*
Raspunsuri - Pagina 17
LenaC spune:
Mihaela sunt pe next, f&f (uk), MarksandSpencer
Eu am un set de 2 bucati F&f marimea 12-18 intregi, il dau cu 35 ron, dar e de fetite :P..
eu nu fol pentru ca o pun la pisu noaptea si tb sa desfac prea mult, ii pun doar din 2 piese
asa http://www.clothingattesco.com/disney-pixar-toy-story-2-pack-of-woody-sleepsuits/invt/kb311167/ doar ca alte culori
cele de pe next sunt mai faine, dar mai scumpe
JadeJador spune:
anca merci mult, dar , of cat e de departee , n am mai fost prin zona aia de ani de zile . eu stau in berceni si nu cunosc pe nimeni de pe acolo
poti sa mi spui te rog , ce program are complexul de care zici , cum se numeste ?
si eu sunt f multumita de produse , T poarta body uri de la ei de cand s a nascut
imi plac pt ca sunt bine croite , nu strang deloc la bulane , sunt ff fine si super rezistente
de unde cumparam ... nu mai are
mihaela pijamale de care zici gasesti si la h&m
http://www.hm.com/ro/subdepartment/KIDS?Nr=4294941948#Nr=4294915936
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_i Eu am luat de la piciul niste prosoape scumpe, mari, turcisme care cica erau 100% bumbac si... povesti. Numai bumbac nu e ala. Nu-s deloc multumita. De aia am intrebat. Si vreau sa va intreb daca ati gasit pe undeva pijamale intregi, cu tot cu soseta ca sa zic asa, bumbac, marime peste 2 ani. mama lui Daniel (23/07/2011) |
La carrefour sunt pana la masura 6 ani Pardon, pana la 3 cu picior cu tot, pana la 6-7 intreg dar fara labuta
mihaela_i spune:
Lena: Pentru peste 2 ani ne trebuie. Dani e luuuung.
Jade: Cu sosete cu tot cautam. Dani si le scoate. Crede ca e o joaca.
DBunny: Multumesc, o sa merg sa vad. Sper sa fie si la noi
raluca050 spune:
Neata,
Dau o cafea repede si ma apuc de treaba. Va citesc mereu insa nu am mai vrut sa intervin printre discutiile voastre dar sunt aici
Ca noutati , Edi tocmai s-a lovit de coltul patului incercam sa puna patura pe pat, si si-a facut o mare galma intre ochi .
Va pup, o zi buna
Lali_mete spune:
Buna dimineata !!!
May sper ca ai revenit la ganduri mai linistite,si ca vei vei avea ce scrie curand. Cum spune si Camady, fara tine nu va mai fi la fel odiseea. Bine,dupa mine fara nimeni nu mai e la fel. Odata cu plecarea fiecareia dintre cele care nu mai scriu a plecat o bucatica din strugurimea de la inceput. Eu sunt nostalgica mereu,as fi vrut sa ramana mai multa lume alaturi de noi,sa vedem cum cresc toti strugurasii,dar daca nu se poate ....
MArina,ce mai fac gemenasii nastrusnici? Ma uit mereu la poze,nu stiu cum ii deosebiti voi,ca mie mi se par identici !
Kate Rina,fetita cu nume de fata cuminte si de perioada rock,oare ce o mai face ? Dar mamica ei ? MAtza, ne e dor de "ha ha ha" si " :)))) " !
Si parca imi e dor si de Helena cu puiul ei Petru , vesnic ingrijorata si in acelasi timp foarte linistita .
Athosik as vrea sa te citesc mai des .
Mai erau multe fete care au avut o perioada in care erau nelipsite apoi au disparut.
Eu ma duc sa mai fac cateva seturi din fimo,au placut cele pe care le-am pus pe fb . Le-am pus si pe grup,sa le vada si cele care nu au fb .
Va pup,iau si eu o cafea de la |Raluca si dau un pupic nazdravanului. Eu la cazaturi lasate cu un cucui,pun repede o lingura rece pe lovitura,si am vazut ca nu se mai umfla asa tare si nici nu se invineteste.
LenaC spune:
Mihaela hainele din uk sunt mult mai mari decat cele de aici.
Maia are 80cm si 10kg cred si inca poarta 9-12, are si 6-9 si ii sunt deja fixe (12-18 ii sunt inca marute)
dar cum ziceai si fetele gasesti la zara, h&m, c&a, uitasem de astea...
si cu siguranta la carefour.
eu prefer hainutele de la next, sunt mult mai calitative si la reducere au preturi ok.
athosik spune:
Buna fetele,
Lali.Mate
Va pupacesc si pe celelalte fete
Eu sunt mereu pe forum si va citesc mereu ...dar acum sunt intr-o pasa mai proasta k Robi e mai bolnavior si observ k este un fenomen mai general la STRUGURIME ...si nu are rost sa va indispun si pe voi!
Cand am ceva de spus ... mereu voi spune!
Sa aveti grija de voi, sa citesc numai vesti bune si sa revenim cu vesti bune!