Strugurasi de Septembrie-Octombrie 2011 *9*
Raspunsuri - Pagina 18
LenaC spune:
Oana, cam asa... acum am masurat 80 cm si de obicei in jur de 10, 10,1.. 10,2... depinde cu ce e imbracata.... am impresia k nu prea a luat de la ultima cantarire 15 luni (si atunci luase sub limita..)
oanaiasi spune:
Miaela, nush cum arata un copil mai silfid decat al meu:D
Lena, maia e mult mai dudunica decat cateri. eu ii dadeam 11.500kg lejer :)
mihaela_i spune:
Oana: Degetele de adult, subtiri. Falcute nu. Cutite de grasime nu. Copanele nu. Burtica nu. Astept sa se mai intremeze nitel sa aiba macar degetele de copil si falcute.
Lali_mete spune:
Buna dimineata !
Las cafele,ceai fierbinte,paracetamol, ciocolata calda,si ce mai vreti voi !
Pe mine m-a lovit o gripa de abea imi tin capul drept !
Andreea_t si noi va iubim,dar asa scurta ? Nu zici si tu o vorba? Ce mai faceti,cum o mai duceti ?
Intreba cineva de Zubi, eu ma straduiesc sa o sun de ceva vreme,dar ultima oara cand am vorbit se pregatea de mutat. Poate o avea probleme cu internetul unde s-a mutat.
Va pup,ma intorc sub plapumi !
andreea_t spune:
Neatza!
Lali, Am inceput munca de o luna, incerc sa intru mai des, revin cu detalii mai tarziu, de la birou.
Pupici, o zi minunata sa aveti!
camady spune:
Neata.
Felicitari Steaua Ce harmalaie era azi noapte prin Braila.........bravo lor.Razvan cu toata familia mea de barbati (sotul, tata, fratele meu, unchiul meu)au fost la meci.Razvan cred ca e super incantat.N-am vb cu el ca dormea cand am plecat.La urmatorul meci ma duc si eu..........ce e discriminarea asta .
Fetelor stiti ca si noi sunt la categoria musca.Eva are 82 cm si 7.600 kg.Cum ii dau bucatele in mancare refuza cu desavarsire cateva zile mancarea.Ne-am intors la pasat.
Aseara fiind singurele m-a sunat o prietena si ea colora cu cariocile pe un bloc de desen.Cat am vb eu la telefon mi-a colorat toata lenjeria de pat cu toate culorile.N-aveam loc sa arunc o moneda pe o parte curata.Oare se mai curata? Cand am prins-o ma gonea din camera si-mi spunea pa, pa, pa.
mihaela_i spune:
Camady: Ooo, Eva chiar e subtirica tare. Probabil ca asa e felul ei. Conteaza si genele. Eu cu sotul suntem niste grasi amandoi.