Strugurasi de Septembrie-Octombrie 2011 *9*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Ooka, la paste nu vad cum as putea sa imi dau seama daca digera ca s faina...si alea in stomac oricum se descompun ca e mediu mai lichid...eu vorbesc de seminte, boabe. orezul integral era din ala negru ,salbatic..poate de asta....si fiind negru iti ai seama ce bine l am vazut in kk:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_i spune:

Jade: Dani numai pasat mananca. Daca da de ceva mai mare, nu ca nu i-ar conveni ci inghite si se face vanat apoi la fata. In secunda urmatoare varsa tot ce are in stomac in jet.
Oana: Exista analiza care se numeste "proba de digestie". Cred ca ar fi relevant in legatura cu ce se digera si ce nu. Si eu cred ca daca nu e mestecat, raman bucatele doar partial digerate. Nu stiu daca e foarte relevant. Posibil sa ma insel, ca nu am aprofundat problema. Eu zic ca nu merita aprofundat decat daca suspectezi o problema indicata de ceva gen: nu creste in greutate, ii ies analizele prost, asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Salutare fetelor!

Imi pare rau ca sunt asa de multi strugurasi bolnavi Sper sa le treaca repede!

Mihaela, ma bucur ca piciul este mai bine! Sper sa-ti treaca si tie curand! Off prin cate ati trecut

May, imi pare rau sa aud ca treceti prin asa momente si sper sa primiti cat mai devreme analizele si sa fie bune. Si eu cred ca de la muci si tuse e febra.

Off Sei, saracuta Elena. Daca face asa des caca ce faci? Ii dai papa la regim?

Nana, Raluca ma bucur ca mergeti la munte! Sa va distrati si sa prindeti vreme frumoasa!

Noi suntem cu muci si cu o mica tuse Inca nu am mers la medic, o sa vad maine cum se simte. In rest... timpul trece parca zboara, am tot vrut sa intru sa va salut dar in weekend am avut musafiri si uite asa nu am reusit mai repede ...

Va pup pe toate! Sa se faca bine strugurasii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Mihaela, nu mi bat capul. cateri ia acum in greutate mai bine decat a luatt pana la 1 an. e sanatoasa deci nu i fac nicio analiza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_i spune:

Oana: Ei, proba de digestie e analiza de caca, deci nu ai chinui-o cu asta. Daca crezi ca e o problema. Eu chiar cred ca erau bucati din cauza ca a inghitit pe nemestecate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Alayna, asa spun si eu. multa rabdare si calm. Fermitate cand e cazul.

Eu chestii de lovit, trantit nu am vazut inca la Maia. dar face unele chestii care ii spun sa nu le faca. La lucrurile periculoase sunt ferma si ii explic de ce, ii spun adevarul mereu
uite am o geanta cu crosete, ace, andrele si initial ii spuneam nu ai voie pentru ca e geanta mea. Apoi mi-am dat seama cat de stupid si aiurea suna pentru ea. Nu este adevarat, nu are voie pentru ca contine chestii periculoase cu care se poate rani, nu pentru ca e a mea. Si i-am explicat asa. Acum incerc sa nu urmez primul instinct de a spune: nu ai voie pentru ca este al meu, pentru ca doar cei mari au voie, pentru ca lala, ci ii spun exact de ce nu are voie.
si de fiecare data ii specific, interdictiile sunt pentru ca e periculos, sau ceva foarte scump (ex: televizorul).
in rest e free sa exploreze ce vrea :)

si eu ma aprind cateodata, si imi pare rau. ii spun ca imi pare rau si ii explic de ce m-am aprins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Lena, ce bime ca inca nu ti face maia tarantele.:d...ccateodata cateri are niste faze absolut dezarmante.:d ultima mi a facut o in carrefour cand a inceput sa alerge si tipa din tot plamanii pe acolo. daca voiam sa o iau in brate se zbatea de numa'. Am lasat o pe os, a plecat de nebuna, nu s a uitat o secunda daca se departeaza de noi...o durea la basca. am alergat cu al meu dupa ea de ne au iesit ochii si nu a fost niciun chip sa o calmam din nebuneala aia. deja vorbeau oamenii ce copil obraznic...saraca ma'sa :d

e asa razvratita cateodata de nu am ce i face. tre sa o las sa si faca damblaua..

si multe altele:d

bai si o duce capul la niste prostii! Ii zice ta su ca e sexy si ea se lasa in jos asa si isi mangaie picioarele. jur ca eu nu fac asa sa zici ca are de la cine invata:d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Oana, copilu are energie, lasal sa o consume.

Azi eram intr-n magazin si a vazut M un bebe (pasiunea ei, bebelusii de jucarie) si a tipat "bebe, bebe pana" nu am iesit din magazin, ma asteptam sa vina cineva sa imi dea bani sa ii cumpar bebe, numai sa taca :)))


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

multumesc fetelor.

camady, la urgente i-am spus de de tzatzica. a zis ca e f comun si n-are legatura.
nu exista sangerare din cauze hormonale la varsta asta.

jade, ooka, 100% nu s-a lovit.
multumesc de ganduri dar din pacate nu asta e cauza.

anca, nu poti merge la privat fara trimitere de la dr de fam.

am luat trimitere la specialist privat, numai ca abia pe 4 martie avea loc.
maine incerc sa gasesc altul mai curand...

eu nu o sa mai intru o perioada. nu ma mai intrebati vesti, va rog.
cand o sa am ce spune, o sa intru.

va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:


Fetelor multumesc pentru raspunsuri. Se pare ca e o perioada si abia astept sa trecem peste ea. Ii vorbesc calm , ii explic,ii distrag atentia cand face ceva ce nu e pe placul meu ,dar fara rezultate. E fff incapatanata si vrea sa faca numai ce vrea ea !!!!!
In seara asta am mers toti 3 la un restaurant sa mancam si am jurat ca nu mai ies curand cu ea sa mancam afara. Nu vroia sa stea la masa,vroia sa se plimbe ,sa mearga printre mese,tragea gentile demeilor de pe scaune, se baga sub mese ,se ducea spre scari,am facut ture cand eu cand sotul in urma ei ,cand o luam in brate s-o aducem inapoi racnea,ne lovea ,plangea ,se uita toata lumea la noi.
Mai toata cina am mancat singura la masa ca sotul era in urma ei ,apoi sotul a mancat la masa si mers eu pe urmele ei. O sala imensa de vreo 200 locuri cu scari ,separeuri si holisoare. In astfel de locuri nu se poate lasa copilul nesupravegheat !


Sei si a mea se ascunde cand face kk,merge in dormitor sau in salon dupa canapea si se lasa o liniste in casa iuuhuuu imi dau seama imediat ca face ceva
Ea facea kk acid si cu bucatele nedigerate doar cand ii ieseau dintii .Se putea citi cu ochiul liber menu-ul zilei

Oana hainutele de la Okay sunt faine tare si noi cumparam o perioada ,dar niste body-uri s-au cam lalait la spalat si al meu a zis sa nu mai iau. Hainute am vrut sa aduc ,dar e plin internetul de haine pt copii si mi-e frica c-o sa stau cu banii blocati .E vorba de marimi ,gusturi ,numere si tot asa.
Daca vrei iti pot arata niste modele pt fetite sau pentru tine ,alegi si iti pot trimite .

Jade cum e T ? Offf imi pare rau ca a cazut pe scari,eu am o oroare sa le vad,imediat tasneste Noura spre ele sa coboare/urce

Pinky si Dani tuseste? offf sper sa se faca rapid bine








Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)



Mergi la inceput