Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Olimp nu iti face provizii de vata, o sa fac eu tampoanele si le voi si steriliza ( sunt valabile 2 luni sterile ) , dar aminteste-mi sa nu uit.

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Asa, rapid al prima vedere mi s-au parut mai scumpe pe assos, dar nu am facut calculul exact, ca pe newlook sunt in lire. Happy, si care e corespondentul marimilor, nu sti?

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Paula, vezi ca ai si pe N L o optiune, sus in dreapta, sa-ti arate in eur. Sunt putin mai scumpe dar eu mi-am luat 2 fustite la 20 si ceva de eur bucata...mi s-a parut ok pretul...si livrarea e gratis. La NL e 10 lire pentru romania. Corespondentul e: 8 - 36; 10-38; 12-40 etc. Vezi ca au date dimensiunile exacte la detalii despre produs si au si ghid de marimi

Happy_Ama 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Cu lohiile are dreptate Paula...nu permit multi medici folosirea absorbantelor night tocmai pentru a vedea consistenta si mirosul acestora.... asa se observa semnele de infectie daca ea exista.
Oricum imi aduc aminte ca astea au fost cele 3 lucruri care mi-au parut cel mai greu de crezut inainte sa nasc...cantitatea de lohii si marimea chilotilor si a tampoanelor. Am avut niste animale de care si bunica-mea ar fi fost mandra. Cineva zicea ca i se par mari in fata.... sunt pentru ca trebuie trasi peste operatie si o parte din burtica in asa fel in cat sa te simti confortabil. si cat ar parea de mari... cam asa trebuie sa fie. In plus nu va faceti iluzii ca dupa ce ati nascut burta isi va reveni la normal... nicidecum. Eu la inceput aratam ca si cad inca as fi fost gravida in aproape 7 luni.... Ma rog... asta e cazul meu nu al tututror. uterul se retrage sistematic timp de 40 de zile... cam abia dupa aceea poti aprecia cu cat ai ramas in plus dupa nastere.

Alina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

dana si mie imi fuge privirea dupa hainute si tot felul de alte lucrusoare , dar sincer cred ca initial am sa cumpar doar stricutul necesar in materie de vestimentatie , daca Ilincuta ramane maricica , cum se pare ca este nu cred ca am ce face cu hainite de new born , asa ca astept cadourile de la prieteni , glumesc , mai intai sa vad cat este si apoi ma apuc de cumparat , eu am avut aproapre 4 kg la nastere si 57 cm , nu astept ca fiica-mea sa fie mai mititica

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Legat de hainute, sa calculati bine ce varsta vor avea la un moment dat si ce vreme va fi atunci afara. Am avut noroc de prietena mea care mi-a atras atentia. Noi nastem vara deci hainute 0-3 luni tre de luat subtiri. Care nasc prin august, pot sa ia si ceva mai grosut caci va prinde si toamna la 0-3 luni. Si nu poti imbraca un copil de 1 luna cu o haina de 3-4 luni, ca ii este ff mare. Mai depinde si de copil, uni sunt foarte dolofani. De asta nu e bine sa luam multe hainute la inceput.
Si eu abia astept sa cumpar rochite, dar inca nu e sezonul si nu au marfuri de vara prin magazine. Cred ca dupa Paste vor aparea.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Mie mi se par rautciosi oameni care folosesc apelative gen "gogosica", cred ca as reactiona instant.

18+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Cris, Olimp, nu mai puneti la suflet. Imi place sa cred ca multe dintre remarci nu sunt rau intentionate. Doar ca oamenii nu stiu ce impact au vorbele lor pentru hormonii unei gravidute. Eu una am "patit" diverse. Primele luni faceau misto colegii cu care mergeam la masa ca mananc mult. Asta pentru ca inainte radeam o friptura si o salata si aia era, acum pap in plus supa de obicei. Si la fel, ma simteam foarte prost Sau, tatal meu, obisnuit de ani buni sa ma vada cu stomacul lipit de coaste, mi-a facut un compliment: "in sfarsit arati si tu a femeie" O colega pe care am intrebat-o la un moment dat daca se vede cat am luat mi-a spus finut "oricum erai prea slaba inainte" Si numai de-astea...Am inghitit si eu de multe ori in sec...dar oamenii nu cred ca au rele intentii.

Happy_Ama 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

maria ,am sa apelez

alina tu ai nascut natural , dar stiti cumva cand se poate purta baraul peste burtica daca faci cezariana , ca sa se retraga uterul mai repede , am auzit ca se pratica

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Eu zic ca asta cu ce a zis cutare si cutare nu e un aspect de luat in seama si cu atat mai mult nu e de insistat asupra lui.Am asa cunsotinta de cateva specii: misoginul cu gura mare, femeia care mai are un copil acasa si tine motis sa faca cunoscut faptul ca ea nu s-a ingrasat in sarcina... desi nu a facut nimic special pentru asta, doar a ajutat-o natura si conformatia.... sau femeia care n-a fost in viata ei gravida si habar n-are cu ce se mananca insa emite opinii. Prin urmare bagati filtrul la inaintare. Cand ne-o spune medicul sa taiem de la portie fainoasele si zaharul ca suntem cat niste vaci si riscam alte cele atunci sa dezbatem problema... Pana atunci agnditi-va ca acusi vine primavara si scoatem gogosile la vedere.... in plus nici nu va mai fi cazul de confuzie... grasa sau gravida. de acum se vede clar.

Alina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

olimp din cate stiu eu da se poate si peste cezariana, am prietena care a facut cezariana si a pus braul cam dupa 3 sapt.

18+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput