Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

oxana vezi nici nu m-am gandit la relatia 0-3 vara-toamna , ah ce bine prind sfaturile

happy
ai dreptate posibil multe dintre remarci sa nu fie cu rea intentie dar la Hormonii mei zburdalnici ....intrepretez si eu cum ma picem si cum percep in momentul respectiv

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

neata fetele,

si eu tot pe la serv, n-am facut nimic de azi dimineata, ca tot stau si citesc :)
o sa imi schimb nick-ul, ca sa nu ma prinda careva pe-aici :)

oana, ms mult de sfat!! o zi de post e mai mult decat acceptabil, eu cu o saptamana am avut pb pt ca simteam nevoia de lactate. o zi nici nu se simte!

fetelor, aveti niste burtici super! simtiti-va bine si nu ii lasati pe cei din jur sa va umbreasca fericirea!!

eu la capitolul hainute stau destul de bine, am o prietena cu aceleasi dimensiuni ca mine si care a fost foarte preocupata de garderoba in sarcina. acum a transferat la mine o mare parte din hainute

asa ca nu prea ma mai uit dupa hainute, in schimb tot nu ma pot abtine sa nu cumpar cate ceva!! pai de unde atatia bani pe ultima suta se metri?? am comandat salteluta pt masa de infasat de pe bebenou.ro, la recomandarea de ieri a unei mamici careia ii multumesc

paula, cat are minunea ta in poza aia? e un scump si jumatate!!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Am nascut prin cezariana, Olimp. Si am purtat braul de cum am ajuns acasa. Taietura e foarte jos asa ca nu te va deranja braul. Mai nasol era ca nu m-am simtit prea bine cu el... o sa caut altceva de data asta. Am o centura de fitness acasa si este foarte comod de pus si de purtat sima gandesc ca ar fi ideala. Voi vedea atunci ce si cum. Am ajuns la concluzia ca mai bine astept si probez pentru ca daca iau lucrurile inainte s-ar putea sa nu-mi foloseasca la modul la care m-am asteptat.

Alina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu nu am purtat nici un brau, am intrebat dr daca au vreun efect asupra muschilor, si mi-au spus ca nu, asa ca nu m-am chinuit.

Raul avea cam 3 luni. Si mie imi place poza aia, tot am vrut sa o duc sa-mi fac o poza mare din ea, dar am tot amanat, dar dupa ce fac si bb2, asta o sa fac. Ma omora parutul lui, niciodata nu statea culcat, vesnic parca era curentat. Cred ca a3a zi dupa poza, l-am si tuns

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Ma gandesc cu groaza la braul pentru burta. Va fi iulie si canicula...

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Eu una nu mi-am luat haine de gravidutza. Mie nu prea imi plac blugii f rar port.Mai mult sunt cu colantii si bluze gen rochitze deci inca nu am motiv sa ma innoiesc.
Cu hainutele pt bebe toata lumea imi spune sa nu cumpar multe pentru ca nu o sa am timp sa i le dau. Eu personal ma schimb de cate 3 ori pe zii asa ca bebe de fiecare data cand ii schimb pampersu va avea si hainutele schimbate si cate o pozica cu fiecare costumas . Eu m-am tot uitat pe net dupa hainute frumoase costumase si nu prea am gasit. Aveti idee de siteuri???

18+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Apropo de poze... ma bate un gand sa platesc un fotograf cand voi fi prin luna 8 si sa mergem cu familia undeva prin parc sa facem niste poze mai artistice. La Rares nu am nici o poza de familie cu el bebe, l-am fotografiat doar pe el. Eu m-am ingrasat si evitam sa ma fotografiez, dar acum imi pare rau.
Sper doar sa nu fie prea scumpa toata treaba asta ca am un sot foarte morocanos, el nu intelege ce-i cu pozele astea, de ce trebuie sa iasa perfect in poze, ce-i cu sf. Valentin, ce sens are sa dai bani pe flori ca se ofilesc etc etc etc.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+

Mergi la inceput

eu pe bebenou.ro am vazut niste rochite de la laura ashley pe care le-as cumpara si maine
nu stiu de ce la baietei nu m-am uitat

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

fetelor eu am un baru din ala ortopedic e bun sau trebuie ceva special ?

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

19 +

Mergi la inceput

doxy daca ai fi mai aproape de noi..tata e fotograf

paula, asa l-ai nascut? cu mult par? mie asa imi plac copiii

15+

Mergi la inceput