Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (29)
Raspunsuri - Pagina 6
flory_blanca spune:
Ama de la asos am comandat si eu si produsele care nu erau ok nu am reusit veci sa le mai returnez. Sper sa fii multumita de produse si sa iti vina ca marime.
18+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
paula_m spune:
Asa, rapid al prima vedere mi s-au parut mai scumpe pe assos, dar nu am facut calculul exact, ca pe newlook sunt in lire. Happy, si care e corespondentul marimilor, nu sti?
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!
poze
olimp spune:
ele pe net gasesti mai ieftine daca dai comanda , e drept ca nu le vezi cum arata real dar oricum si la jumatate de pret ...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
19 +
happy_ama spune:
Cris, foarte draguta burtica! Nu exista prea mare/prea mica . Oricum e, e perfecta!
Doxy, eu l-am vazut pe asta pe mov inchis in magazin si Trebuie sa recunosc ca lu sor-mea i-am luat unul pe rosu tocmai pentru ca voiam movul pentru mine!!!
Happy_Ama 18+
doxy spune:
Newlook? Asta nu-i o marca care se vinde la C&A?
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+
dnapotecuta spune:
Neataaa!
Am cunoscut cazuri care au schimbat si 3 carucioare la inceput.... evident asa cum copilul nu a stat in pimul si in al doilea nu l-a inghitit nici pe cel din urma. Sunt si copii mai agitati.... cazuri si cazuri. Majoritatea insa adorm cum dau cu nasul de aer de afara... cel putin in primele luni. Noi de la cca 8 luni am avut o tricicleta de impins.... in carut nu era hip sa il mai tin ca se intorcea cu fata la mine si se catara pe carut. In tricicleta era altceva.... putea sa vada in toate partile si avea si bara aia de jur imprejur de care se tinea sa se ridice in picioruse. De la 11-12 luni deja mergea si de atunci numai de manuta.... ocazional la distante mai lungi cu tricicleta desi cum a descoperit mersul in picioare a cam expirat si aia.... iarasi sunt copii si copii... unii merg in carut sport fara sa cracneasca pana la 3 ani jumate altii vor sa le faca pe toate singuri si fara ajutor. Prin urmare carut sport nu am avut. Am preferat dupa un an tricicleta respectiva intrucat ii mai solicita si piciorusele cand incepuse sa invete sa pedaleze.
Alina 19+
MariaBcf spune:
Eu prefer sa raman cu suspansul de a nu sti ce e , baiat sau fata. , decat sa imi spuna e fata , apoi baiat
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
12+
olimp spune:
eu zic ca burtici mari , mici , mijlocii ..important este sa ne simtim noi bine in pielea noastra si sa fie bine locatarii din ele
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
19 +
unidanad spune:
Neata fetele
Si mie imi spunea o prietena "fata nu e burtica prea mare" dar sunt convinsa ca nu era rautacioasa pentru ca este cea mai buna prietena .
In legatura cu caruciorul si eu m-am razgandit de cateva ori si inca nu m-am hotarat daca cumpar 3 in 1 sau normal. Habar nu am. Cand o voi lua la pas prin magazine sigur ma voi indragostii de vreun model. Eu abea astept sa ma duc la cumparat de hainute . Dupa 4d am zis ca dau iama in magazine . Eu una sunt innebunita dupa costumase si cred ca mai mult dastea o sa cumpar.
18+
Dana
olimp spune:
maria ai vazut ca si la mine si la Happy si Paula am trecut ba te la baiat la fata ba invers , oricum e bine venit , pana la TT vei afla exact.
19 +