Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Neata, burtici!

Maria, e prea micut totusi sa vada ceva clar si fara indoiala. Asa mi-a spus si mie la 12 saptamani (la un ecograf performant fata de cel al dr meu), ca "pare fetita" dar se mai poate "schimba". La urmatoarea eco, la 5 zile distanta, a parut baiat. la urmatoarea, fata. acum am vineri si ma intreb de data asta ce mai e

Yvyana, ms de poze si explicatii. Masina mea e sport, cu portbagaj micutz si tind sa cred ca o sa-l plimb mai mult pe bebe cu ea decat cu a lui tati. Nici mari fani drumetii nu suntem. Prin urmare, am nevoie de ceva usor si care sa se stranga rapid. surorii mele i-am luat cadou unul 3in1 care se strange foarte usor si pt mine as lua ceva din aceeasi gama, gen www.chicco.ro/product--carucior-chicco-trio-scoop-promotie--1679.html" target="_blank">asta. Are cineva?

Sa aveti o zi minunata!

Happy_Ama 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Paula, nu am zis sa nu iei carucior, am zis ca nu are sens sa iei acum carut sport din ala usor (ca al doilea carut) pe care il folosesti la 1 an. Ca poate nu sta copilul in carut. Eu am multe exemple de copii care nu au vrut sa stea in carut. Fata sefului meu nu a vrut sa stea de la 3 luni, imi povestea ca trebuia sa o tina in brate sa vada in jur ca daca o punea in carut lua foc.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cris, mie nu mi se pare foarte mare burtica ta. E pt 14 saptamani, nu stiu ce vad cei din jurul tau...stai linistita, chiar e ok pt varsta asta a sarcinii. Poate colegii tai nu au prea avut de a face cu gravide. E adevarat ca sunt si unele haine care scot in evidenta burta.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Paula, nu am zis sa nu iei carucior, am zis ca nu are sens sa iei acum carut sport din ala usor (ca al doilea carut) pe care il folosesti la 1 an. Ca poate nu sta copilul in carut. Eu am multe exemple de copii care nu au vrut sa stea in carut. Fata sefului meu nu a vrut sa stea de la 3 luni, imi povestea ca trebuia sa o tina in brate sa vada in jur ca daca o punea in carut lua foc.

Aaaa, cred ca inca dorm...eu intelesesem sa nu se ia ed acum carucior, sa vedeti daca vrea sau nu in carucior. Raul dupa 1 an, a stat mult mai linistit in carucior. E adevarat ca i-am luat si o tricicleta, si o foloseam si pe aia.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Olimp trai pe vatrai 2 zile. Nu conteaza cat ai de munca, iti faci tu timp sa arunci un ochi si aici.
Maria te mai tine medicul in suspans deci. Daca nu rezisti poti sa te mai duci sa mai ceri o parere, eu asa am facut ca ardeam...
Ca ziceati de perne , ieri am ajuns intr-un magazin si am vazut perna sub forma de semiluna pt dormit +alaptat= 280 ron.
Chiar daca dorm rau eu zic ca nu dau 280 ron .
Sper sa nu ma razgandesc.

Andra cred ca la prima sarcina am facut gravibinon-ul de care zici.
Si uitasem de el. In prima faza schimb no-spaul si imi iau supozitoare.

Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Paula, nu am comandat de la cei pe care i-ai dat tu. In Bucuresti exista magazinul dar eu nu am gasit nicaieri si gama de sarcina. eu am comandat de www.asos.com/Women/Maternity/Cat/pgecategory.aspx?cid=5813&via=lhn" target="_blank">aici. Ar trebui sa vina la sfarsitul saptamanii... Daca nu mi-am luat teapa, va zic

Happy_Ama 18+

Mergi la inceput

Ama, noi era cat pe ce sa luam varianata asta de carucior, apoi am vazut inglesina si ne-am indragostit. Apropo stiu ca la bucuresti se organizeaza targuri gen "bebe expo" poate prinzi vreo unul si le vezi pe viu pe toate.

Cris, mie mi se pare ca arati foarte bine, burtica conturata frumos fara colacei asa ca la mine . Cand se mai face vreo remarca rautacioasa raspunde cu "multumesc, am s-o iau drept compliment" si fa o fata de ingamfata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Referitor la lohii cat am stat in spital am avut absorbante facute "in casa", adica vata invelita in tifon, iar apoi acasa am trecut la always normal. LA mine nu au fost nici foarte abundente, nu au durat nici mult. Cred ca vreo 2 saptamani, max 3, cred ca depinde de organism.

Paula de pe site-ul acela nu am comandat dar am comandat de la altul din anglia. Marimea 10 corespunde cam la marimea 38 la noi dar depinde de firma si la ei. Problema e ca daca nu iti corespunde marimea sau nu e ok produsul ramai cu el, eu asa am patit, m-am tot conversat cu ei dar nu am putut face returul si am ramas cu banii dati. Eu nu ma mai risc sa comand online haine in strainatate, macar la noi daca nu imi place, nu imi vine trimit inapoi.

18+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Eu in week-end am foat la niste prieteni si cand i-am zis ca am 20 de sapt si sunt la juma de drum, a ramas foarte surprinsa, chiar s-a balbait putin, cum adica 20 sapt... adica cate luni... pai si unde ti-e burta... stai sa te vad... Nu mi-a parut ca era rautaciasa (are si ea doi copii) doar surprinsa ca aratam bine (zise cioara ). Oricum a fost placut ca mi-a dat impresia ca artam bine pentru 20 de sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

ele

home alone !

cris nu esti singura care are parte de asemenea ramarci , mie mi-i se adreseaza cativa colegi cu "gogoisica " sau "grasunica" , sti la inceput nu ma deranjau dar cand vad ca persita in declaratii incep sa ma irite si pe mine ...oare ar trebui sau sa le dau pace...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

19 +

Mergi la inceput