Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Buna dimineata si de la noi! Vin si eu la cafeluta, merci de invitatie!
Olimp vad ca ti-a raspuns Yvy. Eu imi amintesc cu groaza de lohii, miroseau atat de puternic, nu neaparat urat, dar ceva specific parca a amoniac, trebuia sa-mi tin respiratia pana reuseam sa schimb tamponul, altfel lesinam. Scuzati detaliile dar eu am ramas cu sechele.
Si au durat exact 40 de zile. Clar ac spre sfarsit erau mai putin abundente.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+

Mergi la inceput

Maria felicitari pentru rezultatele bune, sa inteleg ca deocamdata nu are puta?
Oanka felicitari si tie pentru baietel, am uitat sa-ti spun ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna dimineata , profit ca sefii sunt plecati din tara si am intrat pe net , azi si maine imi va fi bine

oxana , Yvyana multam de expicatii , dar am o intrebare tampoanele absorbante cele mari de nopate fac fata lohiilor , mai ales ca ziceti ca sunt deranjante , apropo trebuie uramrita starea lor si mirosul ?

dariana si noi credem ca ne vom indrepata spre Debrecen 2 ore de mars cu masina , mai repede decat la Bucuresti

maria super tare , bebe creste , ai amea e grasunica , poate data viitoare colorezi si tu caruciorul

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

19 +

Mergi la inceput

Fetelor, ma gandeam azi dimineata la voi (vad ca iar devin dependenta de forum ), cand eram in trafic (nici eu nu port centura) si vroiam sa va zic ceva referitor la carucior (pentru mamicile la prima sarcina). Daca considerati ca o sa puneti bebele in carucior de la inceput atunci va trebuie sa fie potrivit pentru varsta lor frageda, ideal este landoul, dar sunt si carucioare sport care se lasa in jos pentru bebei asa de mici. Carucioarele acelea mai usurele care se strang tip umbrela se folosesc cand deja bebeii sunt mai mari. Dar nu va grabiti sa le cumparati, nu toti copii stau in carucior, cel mai bine va orientati atunci. Noi nu am cumparat caci Rares dupa un an cand a inceput sa mearga nu a vrut sa stea deloc in carucior. Asa ca sfatul meu este sa va orientati la un carucior strict pentru viitorul apropiat (de la nastere pana pe la 6 luni).Oricum carucioarele care sunt bune pana la 6 luni sunt bune si pana la 3 ani.

Mergi la inceput

Olimp, absorbantele din comert chiar si cele super mega extra night, nu fac fata, cel putin in cazul meu asa a fost. Ma refer strict la zilele petrecute in maternitate, ca atunci scurgerile sunt ffff abundente. Nu-mi mai amintesc exact de cand, dar usor usor am inceput sa folosesc absorbante.

Mergi la inceput

oxana multam , sa inteleg ca va trebui sa-mi fac rost de provizii de vata

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

19 +

Mergi la inceput

Da Olimp, cat mai mari, lungi si groase, invelite in tifon. Sa-ti ajunga dintr-o parte pana in cealalta, ca atunci cand te buseste sa nu-ti ajunga pana la genunchi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata!!

Doxy, cum sa nu iei carucior? Eu inca nu am auzit de copil care sa nu stea in carucior? Dar cum sunt plimbati pe afara?

Eu stiu ca mi-au dat absorbante din maternitate, eu aveam alea de la Always, mari, de noapte, dar cat am stat in spital, mi-au zis ca tb sa le folosesc pe ale lor, pt ca erau din vata si tb ei sa vada consistenta si culoarea sangelui, sau asa ceva...nu avea voie sa se absoarba, dar dupa 5 zile mi-am pus tampoane always si a fost ok.

Felicitari Maria, pt "posibila" puta.

Eu vreau sa-mi iau niste haine de www.newlook.com/shop/maternity/view-all-maternity_1920039?page=6#" target="_blank">aici. Ati mai comandat careva, sa ma ajutati? Nu stiu care sunt corespondentul marimilor din UK la noi.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

aha am priceptut cu lohiile ..dar sa inteleg ca ele se monitorizeaza ca si culoare , consistente , miros

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Hey ... iar am ramas in urma vreo 15 pagini, dar recuperez cum ajung acasa (pana atunci mai apar 10 ). Am reusit sa pun si eu pozici cu burtica ... mult contestata burtica Toata lumea se minuneaza la job ca cica e prea mare ... parca incep sa ma deranjeze remarcile astea rautacioase! O fi mare, n-o fi ... asta e ... nu mi se pare normal sa se comenteze pe seama ei! Voi patiti asa ceva? Sau pur si simplu eu am colegi mai prost crescuti?

Vad ca se inmultesc pozele din albume ... e tare bine sa stii cine e la celalalt capat al firului

Legat de patuturi, creme, perne & stuff ... vad ca unele sunteti foarte bine documentate ... Eu recunosc ca ma depasesc aceste discutii momentan, dar invat din fiecare postare! Asa ca multumesc fetelor care ne impartasesc din experientele lor cu bb1

aaa ... Mony, vad ca ai "umblat" la prima pagina ... foarte frumos ai reparat tot ... degeaba, cine se pricepe, se pricepe
14+

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput