Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (29)
Raspunsuri - Pagina 17
Bobitza_85 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui paula_m
Alina, asa a fost si Raul si asa e si bb2, de dimineata pana noaptea si noaptea se misca incontinuu. Si eu ma intreb cand dorm copii astia, si dupa ce s-a nascut Raul am avut cel mai cuminte copil. Si-a facut de cap doar in burta Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+ Am implinit doi anisori!!! poze |
OFF, ASA MI-AS DORI SI EU UN PITIC IN PRIMUL RAND SANATOS , apoi CUMINTE SI FRUMOS CA AL TAU, Paula!
13 +
doxy spune:
Oanka, ai mai gasit sala de petreceri? Eu i-am facut lui Rares petrecerea de 2 ani la McDonalds, cam inghesuit pe acolo, mai ales ca fiind asa de mici au stat si mamele, dar e accesibil ca pret. Ma gandesc ca la 3 ani stau singuri si au suficient loc sa se zbantuie, ei sunt foarte incantati. Am mai fost invitati pe la altii si erau toti copiii in extaz.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+
olimp spune:
bobitza si eu vreau copil cuminte si sanataos ,de altfel le doresc asta la toate viitoarele mamici
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
19 +
doxy spune:
Am mai fost la o petrecere la kids land la iulius mall, au sala separata pentru petreceri. Acolo da, au spatiu suficient, mai au si 2 ore gratis la locul de joaca dupa ce ies de la petrecere. Dar e foarte scump si sincer mi s-a parut mai prost organizat decat la Mc. Unii nu sunt de acord cu mancarea de la Mc, asa o fi, dar scarbosenia aia de piure de la kids land, nici nu te puteai uita la ea. Rares nu s-a atins de nimic din mancare, iar tortul din dotare a fost nasol. La Mc e fain ca primesc fiecare cate un happy meal si acolo au si o jucarie, le mai dau diplome, baloane, ii picteaza pe fata si ei sunt foarte incantati.
Stiu ca mai sunt si alte sali in Iasi, dar nu prea stiu pe unde...
betty200 spune:
Wau cat ati scris pana eu am facut o vizita la CASS ..., aproape ati terminat un capitol ...
Maria te felicit din suflet ...
Olimp si eu incep sa ma ingrijorez de domnisorica mea care e cat se poate de finuta si o simt foarte putin si vag ... tot asa am zis ca poate oi fi eu mai nesimtita ...si ce simt imi este frica sa nu fie altceva si eu sa cred ca-i bebitza. E adevarat ca eu sunt destul de grasuta asa ca probabil asta e un motiv pentru care nu simt asa tare miscarile ... Probabil un alt factor poate fi si locul de isertie al placentei, ca daca-i posteror si fundic (cum e a mea) e posibil ca miscarile sa se simta mai atenuat ... habar n-am ...ideea e ac ori sunt eu nesimtita, ori fetita e cam lenesa, ori e o finuta si se misca ca domnisoarele cu fitze ...
La CASS m-am umplut de glorie ... am gresit incercand sa fac putina educatie civica unei secretare ce nu avea nici un dram de potential eductiv ... cred ca si hormonii au avut un rol in toata treaba desi, in general, chiar daca nu-s bortoasa, nu ma prea pot abtine cand ma confrunt cu nesimtire iesita din comun (de data asta am intervenit cand tipa se dadea in stamba cu un domn care venise sa se planga de proastele servicii si organizarea institutiei). Am iesit triumfatoare in salutul ironic al individei: "La revedere stimata doamna", atunci am realizat greseala ... imi crescuse degeaba nivelul de cortizol...
18+
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Eu ma uitam la ikea acum, la un pat si un dulap de haine pentru Rares si vreau sa fie ceva ce se potriveste si la fete (probabil pe alb) caci ma gandsc sa-l foloseasca max 3 ani pana pleaca la scoala (atunci o sa-i fac mobilier la comanda) iar dulapul/patul o sa-l transfer la fata in camera. Si am gasit patut alb pentru bebe din lemn, e suuuper la 300 de lei. Va pun linkul sper ca am voie. http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/70208370/ Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+ |
Doxy, asa vreau si eu indiferent ca e fetita sau baietel
Merge si cu mobila de la noi din camera
13 +
paula_m spune:
Alexandra, . Si eu imi doresc din tot sufletul un copil asa cuminte ca si Raul. Si vesel, si iubitor si mancacios. Si sanatos tun!!( bine, si dupa ce intra in colectivitate ) Oare sa fiu eu asa norocoasa?
Eu ziua de nastere i-am facut-o la un spatiu de joaca, avantaj copii nascuti vara. Avea o curte mare, cu de toate, dar si in casa avea multe camere aranjate pt copii. E adevarat ca am carat eu mancarea si bautura, dar mi-a convenit mult mai mult asa
Maria, bravo pt rezultatele bune!!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!
poze
doxy spune:
Acus face si Rares 4 ani, dar la el se serbeaza la gradi. Tre sa duc tort, suc, baloane si alte accesorii. Si toti copiii ii aduc cate un cadou. Asa s-a stabilit la sedinta. Ziua lui pica intr-o luni asa ca e numai bine. Cred ca ne limitam doar la serbarea de la gradi si eventual duminica vom sarbatori in familie. Sa mai facem si noi economie.
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MariaBcf Fetelor mie asa mi de rau, imi sta in gat, eu pana acum nu am avut greturisi la ora 13 trebuie sa scot rezultatele de la DT, Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot. 12+ |
Bafta Maria!
Bea niste limonada, la mine functioneaza!
13 +
olimp spune:
betty poate sunt fetilele noaste cumintele , ieri mergand la eco mi-am dat seama ca nu sunt motive de ingrijorare , dormea dusa nici nu o interesa ca ne uitam la ea , ne-a trata cu mare nepasare ...
ce imi plac mie hormonii astea , poate in alta situatatie te-ai fi resemnat si doar privit shoul de prost gust al functuionarei , dar " hormonii iti dau aripi"
paula sufla cate noi poleiala de copil cuminte poate se prinde
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
19 +