Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

oxana la mine e vital Ca , mai ales ca am probleme si crize de TPSV care s-au inmultit acum in sarcina , si Ca si Mg ajuta mult , dar deocamdata iau doar Mg si simt nevoia de Ca .

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

BOBITZA te asteptam cu vesti bune de la eco.

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Eu sunt fan lactate, de care-o fi.
Mi-am propus in fiecare dimineata sa mananc cate o cutie de perlute de branza.
Fetelor care nu sunteti fan lactate, am inteles ca susanul are foarte mult calciu. Mie imi plac batoanele alea dulci din susan cu miere. Acum nu stiu dar cred ca si ingrasa . Probabil ca exista si vreo reteta de facut acasa ca sa fie mai naturale.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+

Mergi la inceput

maria , eu si sa vreau nu am ce provoca , noua nu ne-a dat liber , oricum cred ca si daca aveam la cat este sotul de hotarat sa nu-mi faca ceva rau nu mi-ar face nimic , imi zice decat sa se intample cava si apoi sa aiba procese de constiinta mai bine se rabda doar nu e animal

bine situatia e la mine ...dar sexul e benefic in sarcina daca nu sunt restricii...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Olimp mi-a spus ca 1-2 pe saptamana e recomandat.

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
12+

Mergi la inceput

oxana si eu pap la lactate , imi si plac si le consum si pentru Ca desi nu mai sunt la varsta la care sa convertesc Ca bine din alimente , macar ii ajunge Ilincai...

19 +

Mergi la inceput

maria sunt convinsa ca stiu eu mai bine ca noi , la mine a zis ca nu se risca pe uter cu miomectomie ...pt contractii

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Multumesc mult, iubitele mele!

Stiti ca eu am mai facut un asa zis DT la 10 sapt. Acela a iesit fara risc, numai ca dr de la Medlife au zis ca a fost facut prea devreme si ca nu e tocmai elocvent...

La ultima eco la Medlife (12 s) aparuse osul nazal, ceea ce e bine numai ca a zis dr ca a vazut ea ceva (ce apare numai dupa 12 s) ... " flux inversat pe ductul venos". Am intrebat ce e asta si a zis ca la DT e unul din markeri, secundari, e adev, dar trebuie luat in calcul. Asta se vede numai la 3D, dr mea de la spital avand doar sonda 2D nu a observat nmk.
Am luat-o eu ieri pe la "PLOIESTI" daca vede ceva...ca am citit si eu pe net despre asta...bla,bla, si a zis ca la morfo de trim 2, la 3 D se vad, dar va dati seama ca nu am rabdare pana atunci asa ca am ales sa fac un al doilea DT LA Medlife, cel de asta seara, care sper ca va iesi f bine si ma va linisti.
Va tin la curent!

13 +

Mergi la inceput

bobitzule stai relax sunt sigura ca vor iesi bine analizele , eu sincer nici nu am auzit de acest tip de reper , sincer nu am pus prea multe intrebari daca mi-au spus ca e bine am luat-o de buna , si asa am destul stres pe cap nu vreau sa imi bag botul si mai adanc

de accea merg la 2 dr si atata timp cat sunt in concordanta rezultatele stau linistita

19 +

Mergi la inceput

mony cum te mai simti ?

amalia pe unde umblii draguta , sper ca sunteti bine toti trei

19 +

Mergi la inceput