Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (29)
Raspunsuri - Pagina 18
olimp spune:
paula poza din avatar e delicoisa - micul zburlici
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
19 +
Bobitza_85 spune:
Uff, am ajuns si eu cu cititul " in timp real"
Voiam sa va zic ca eu nu m-am cantarit pana acum, de cand am ramas insarcinata. Dar zilele trecute m-am intalnit cu cineva (care stie ca sunt graviduta)si mi-a zis ca m-am ingrasat...dar nu e asa, m-am pus de dimi pe cantar si am doar 1 kg in plus fata de cum eram inainte. Ma gandesc ca poate din cauza burticii par asa
Oricum, mi se pare aiurea sa ii spui asta unei doamne insarcinate...indiferent de ton, pare o remarca rautacioasa, parerea mea m si nu cred ca aici intervin neaparat hormonii
13 +
olimp spune:
bobitza am scris si eu intr-o postare anterioara ca ma cam deranjeaza remarcile de genul...hormonii mei le percem altfel ..
dupa ce am scris pe net , am urcat pana la departamenul economic si o colega care e proaspata venita din maternitate ( dupa 2 ani) imi zice vai ce burta mare ai , e cam mare pt 20 de sapt . , ma uit la ea si zic ..da dar eu sunt insarcinata tu o ai tot asa de mare dare fara continut , mai bine taceam dar m-a luat gura pedinainte
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
19 +
doxy spune:
Fetelor, uitati aici niste tricouri funny sa nu va mai pese de nimeni.
http://www.motherforlife.com/pregnancy-and-maternity/well-being-and-health/fashion-and-beauty/page/5/7209-cute-and-funny-pregnancy-t-shirts.thtml
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+
olimp spune:
oxana
19 +
happy_ama spune:
Olimp, hormonei hormonei! Stiam si eu o replica la asta, am vazut intr-un film, ceva de genul "eu sunt insarcinata, scuza ta care e?" Asta cu marimea burticii tine si de conformatie si de lichid. O prietena de-a mea la primul copil a avut burtica de gemeni toata sarcina...foarte mult lichid!
Happy_Ama 18+
paula_m spune:
Si daca aveti burta mare, care e pb? De ce va deranjeaza? Adica eu stiu exact de ce nu vreau burta mare ( am mai zis, ca vreau sa duc sarcina pana la capat - si vreau sa tina cicatricea de la uter), dar in rest, tb sa fim mandre de burtici, nu? De ce va supara remarca cu burtici mari? Cat mai mari si mai rotunde
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!
poze
olimp spune:
happy daca nu as fi sesizat o usoara urma de ironie in tonul ei poate m-as fi abtinut , dar asa am facut-o , asta e sa ma ierte ca doar sunt gravidata !nu ca as avea vreo scuza , dar mie in general nu imi place sa atac asa dur cu replicii ...sunt mai potolita doar daca ma scoti din pepeni ripostez urat ..hormonei hormonei
19 +
olimp spune:
paula nu ma dernjeaza daca sunt facute obiectiv sau stiu ca sunt din gluma , dar la ironii ma oftic ca o prostovana si acum din pacate vad ..ca ma cam ia gura pedinainte .
pe mine nu ma intereseaza ca va fi mare burta sa creasca cat un cozonac de pasti , sanatoasa sa fie Ilincuta si toti bebei , dar cand imi vin remarcile de la persone mai putin simpatice
19 +
Andra28 spune:
Doxy, super tari tricourile alea!
Mama ce mi-ar trebui si mie unul sa i-l arat uneia care astazi mi-a zis: "Draga dar ce ti-a crescut burta. Ai sa te faci tare mare pana in luna a9a!!!!"
Ce-mi plac mie astea care nu se uita la ele dar le vad pe altele!
Andra17+ si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)