Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Ama eu tot pe acolo stau cu tensiunea .
Eu patut nu cumpar ca il iau pe al lui Rraes, dar ma intereseaza dulapul din aceasta gama plus un pat de copii tot pe alb Kritter la 339 de lei. Mi se par ok preturile. Pacat ca nu stiam de ikea cand l-am nascut pe Rares. De fapt stiam de ikea, dar nu m-am orientat...

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Happy bea lichide , asa iti mai creste tensiunea un pic , eu dimineata am avut 90/50 chiar daca am baut cafea, Dr mi-a spus sa bea 1/2 litru apa minerala fortat sa imi mai creasca

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Cine a cumparat asternut de pat pentru copii de la ikea? Ca ma intereseaza un detaliu, ei scriu husa pilota+fete de perna. De ce fete? Sa inteleg ca sunt doua?

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+

Mergi la inceput

Fetelor mie asa mi de rau, imi sta in gat, eu pana acum nu am avut greturisi la ora 13 trebuie sa scot rezultatele de la DT,

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

maria inca putin si scapi de greturi , apropo de ce nu ai cerut sa ti-i le timita pe mail rezultatele nu-ti era mai comod ?

hai cu ele , tinem pumnii !

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Maria, iti tinem pumnii!

Happy_Ama 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Si eu imi monitorizez tensiunea cu un tensiometru digital, desi nu este unul profesional. Totusi, valorile sunt cat de cat pe linia adevarului, in sensul ca de obicei sunt foarte putin mai mari decat cele date de tensiometrul profesional.
Mie dr mi-a zis sa o masor de 2 ori pe zi, seara si dimineata si in timpul zilei in caz xa simt ceva special. stationez intre 10 cu 6 dimineata si 11 cu 6 seara. Sper sa nu mai apara cresteri.

Alina, tie unde ti-a aparut edemul de la tensiune?

Andra 17+ si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Olimp mi-a spus Dr Surcel ca ne vedem la amiaza cand sunt gata analizele

12+

Mergi la inceput

maria nu stiam apa minerala ridica tensiunea ? bine de stiut , acum nu mai servesc de cand mi-au trecut greturile dar am abaut ceva timp

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

19 +

Mergi la inceput

aha maria poate vrea sa-ti dea mai multe explicatii fiind pacienta lui , apropo la Mihu ai mai fost ?

19 +

Mergi la inceput