Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (29)
Raspunsuri - Pagina 12
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Paula, nu stiu ce problema a avut. Nu voia sa ia tipul cardului... Ma rog, am reusit intr-un final. Am vazut ca peste 65 EUR e gratis transportul... Dar nu stiu aici, in tara, curierul nu se plateste? Happy_Ama 18+ |
Iti trimiteam pe posta si costa 10 lei. Nu-i nimic, de acum stim si cine face comanda afara, anunta si punem mai multe comanda, daca sunt doritoare, si platim suma respectiva in contul mamicii care comanda, ok?
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!
poze
doxy spune:
Dana ai grija la ce-ti doresti si eu am zis ca tine si acum sotul imi scoate ochii. La sarcina cu Rares sotul zicea ca bebe o sa-i semene lui si o sa fie foarte cuminte, el cand era mic era fffff cuminte. Si eu am ripostat atunci, ca nu vreau copil bleg ca eu vreau copil cu personalitate. Acum am din plin personalitate, tat ii ma`sa . Si sotul rade zice de care ai vrut de ala ai.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+
happy_ama spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui paula_m
Iti trimiteam pe posta si costa 10 lei. Nu-i nimic, de acum stim si cine face comanda afara, anunta si punem mai multe comanda, daca sunt doritoare, si platim suma respectiva in contul mamicii care comanda, ok? Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+ Am implinit doi anisori!!! poze |
Eu sunt super de acord! Poate mai vrem si chestii pentru bebici mai incolo. Si de obicei daca trecem de o suma e gratis livrarea. Si chiar daca nu, se imparte la mai multe...oricum iesim mai bine. Nu mai vorbim de efortul minim
Happy_Ama 18+
olimp spune:
oxana puseruile de tensiune nu se manifesta prin palpitatii sau transpiratii puternice , astea sunt date de schimbarile hormonale si binenteles de aportul de sange pa care inima noastra trebuie sa-l aduce bebelului .
Eu iti spun cum se manifestau la mine , ma lua un bufeu de caldura de jos in sus si incepea sa-mi pulseaze capul si sa-mi simt inima in urechi , simteam cum spune si Dana ca ii pulsa capul intr-un loc , la mine se manifesta la tample ...cam asa mi-am dat eu seama de ele si noroc ca eram in oras si am intrat la o farmacie si aveau tensiometru si asa am aflat ca era puseu.
palpitatii de ex aveam si aseara la control si tensiunea normala 120 cu 80 , ele tin de altceva.
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
19 +
happy_ama spune:
Fetelor, eu patesc dimineata o chestie. Chiar si azi mi s-a intamplat. Efectiv nu ma mai pot tine pe picioare. Mi se moleseste tot corpul, ma ia cu ameteala, cu rece si trebuie sa stau intinsa. Cred ca toate manifestarile astea au legatura cu circulatia sangelui si cu alocarea vitaminelor catre bebe.
Happy_Ama 18+
doxy spune:
Am inteles Olimp... EU am acasa un tensiometru din ala pentru mana, electronic, sau nu stiu cum sa-i zic. Dar parca nu am incredere in el. Oare o fi bun, ca as incerca si eu sa-mi iau tensiunea mai des si ma ales atunci cand ma mai apuca una alta...
olimp spune:
happy poate ai tensiune mica , atunci ametesti , eu nu am ametit niciodata dar stare de oboseala si slabicuine si eu am mai ales dimineata dupa ce ma imbrac , de parca as face cine stie ce efort , parca nu ma pot tine in picioare de obosita ce sunt si sa nu mai zic cum imi bate inima , nici poseta nu pot sa o car , mi-o duce sotul pana la masina , oricum consumul de minerale si vitamine e mare acum. Vezi poate ai deficit de Fe.
oxana e bun si tensiomterul acela , chear daca poate nu e fff exact oricum iti poti face o monitorizare si o parere + - la valorile tensiunii
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
19 +
doxy spune:
Eu ma uitam la ikea acum, la un pat si un dulap de haine pentru Rares si vreau sa fie ceva ce se potriveste si la fete (probabil pe alb) caci ma gandsc sa-l foloseasca max 3 ani pana pleaca la scoala (atunci o sa-i fac mobilier la comanda) iar dulapul/patul o sa-l transfer la fata in camera.
Si am gasit patut alb pentru bebe din lemn, e suuuper la 300 de lei. Va pun linkul sper ca am voie.
http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/70208370/
happy_ama spune:
Olimp, am 10 cu 6...probabil ca de-aia. chiar radeam, ca bebicii ne iau sangele din cap acum si peste cativa ani o sa ni-l urce la cap
Doxy, exact pe asta il vreau si eu!
Happy_Ama 18+
olimp spune:
happy imi place remarca
19 +