Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (29)
Raspunsuri - Pagina 11
unidanad spune:
Paula asa zic acum . Eu cred ca atunci cand suntem gravide avem o parere diferita fata de cea de dupa nastere. Mai ales cele care suntem la primu bebe pentru ca nu stim inca cu ce se mananca Sa vedem cat de cuminte va fii. Sper sa fie un bebe care papa la 3 ore si in rest face nani dar dupa 1 an nu vreau sa fie asa cumintel. Si eu si tati am fost foarte nazdravani cand eram mici deci cu cine sa semene??. M-am obisnuit tare mult cu ideea de baietel si deja tati imi zice ca trebuie sa cumparam hainute si pt bebe si pt tati sa fie amandoi la fel . Poate fac moate peste ceva ani.
18+
Dana
olimp spune:
alina eu nu am avut constanta tensiunea asa mare , doar ca aveam puseuri , si dr mi-a spus ca sunt mai periculoase puseurile decat constanta ei... asa ca eu fiind si cu tratament pe clexane nu a riscat si m-a bagat pe tratament , oricum doza e cea mai mica posibila , pe zi se pot lua in mod normal pana la 8 pastilute pe zi eu iau una , jumatate dimineata si jumatate seara , si acum tensiunea e in jur de 120 cu 80.
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
19 +
olimp spune:
dana si eu ca tine fiind la prima sarcina imi fac iluzii cum va fi si cum de fapt imi doresc sa fie Ilinca , dar cred ca trebuie sa le asultam si pe fetele cu exprienta , si din cate se pare sti cum e cu targuiala de acasa si cea din piata !
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
19 +
happy_ama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Gata, am facut comanda. Mi-am luat o pereche de blugi si vreo 3 bluze si am ajuns la 40 de euro. Va spun cum sunt cand ajung. Eu sunt moarta fara blugi, nu pot trai... Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+ Am implinit doi anisori!!! poze |
Paula eu nu reusesc sa ma check out!! La informatia de pe card imi da eroare. ai patit asta?
Happy_Ama 18+
paula_m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_ama
Paula eu nu reusesc sa ma check out!! La informatia de pe card imi da eroare. ai patit asta? Happy_Ama 18+ |
NU!, Mie mi-a luat comanda!!
Pai, tb sa-mi spui ce vrei si faceam comanda pe mine, macar nu mai plateai transportul, si ti le trimiteam eu apoi. Data viitoare asa facem.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!
poze
unidanad spune:
Olimp asa e pana cand vine bebe ne facem si noi sperante . Oricum greu usor sunt convinsa ca atunci cand il vom vedea pe bebe ca doarme sau zambeste sau orice ar face uitam de orice oboseala sau orice durere. Eu de ex am migrene foarte mari. Nu imi trecea decat cu codamina care este foarte puternica si tot ma tinea 2-3 zile. Ma gandesc cu groaza cand o venii bebitza si o sa am o durere dasta mare de cap ce o sa fac? Atunci cand ma doare capu nu suport absolut nimik . Ieri cand am avut durerea de cap si totusi nu a fost asa exagerata cum era de obicei am stat toata ziua in pat cu plapuma in cap. Am facut mai demult o tomografie si mi-a spus doc ca am o vena la ceafa care se umfla imediat la stress. Acum 5 ani eram o fire foarte nervoasa. Dupa acel control si mai ales cand mi-a zis daca continui asa nu mai apuci 25 de ani am zis gata. Acum oricine poate sa imi zica orice foarte greu ma enervez. Dar si cand ma scoate cineva din sarite simt cum imi pulseaza vena si ma ia niste dureri.....
18+
Dana
happy_ama spune:
Paula, nu stiu ce problema a avut. Nu voia sa ia tipul cardului... Ma rog, am reusit intr-un final. Am vazut ca peste 65 EUR e gratis transportul... Dar nu stiu aici, in tara, curierul nu se plateste?
Happy_Ama 18+
olimp spune:
dana ai mare grija dara mea de tine , nu e de glumit cu tensiunea , strsul etc. Incearaca sa stai linistita cat mai cat desi cred ca deja sti toatea astea , eventual evita conflictele si stressul . , am auzit ca migrenele sunt tare nasole
19 +
doxy spune:
Fetelor, mie mi se infunda urechile, e o senzatie asa de nasoala!
Ma gandesc oare de la ce o fi? Mai pateste cineva asa?
Oare o avea legatura cu tensiunea?
Olimp ma gandesc si eu uneori la puseuri de tensiune. Eu stiu ca am tensiune mica, dar este posibil sa mi se ridice brusc, chiar daca nu ajunge la cote alarmante, ridicarile astea bruste nu sunt tocmai bune. Oare cum as putea sa aflu daca am sau nu puseuri. Si ma gandesc la acele situatii cu batai de inima si transpiratii, bufeuri, cand ziceam eu ca poate e cadere de calciu...
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+