Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Pai atunci sper si eu ca Raul sa nu fie singura exceptie si sa fie si puiutul 2 tot o exceptie, ca eu daca nu dorm noptile, fac urat.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

vreau si eu site-ul Paula.
Oxana... exact grijile astea mi le-am facut si eu dar se are ca nu sunt singura. Ma gandeam si ca eco e de-abia pe 1 si pana atunci nici monitorizari nu mai am... eu tot stau cu grija cu tensiunea desi supraeghez cat de cat ce mananc. Am inteles ca din cauza asta transferul sanguin feto-placentar s-ar face mai dificil si cam stau cu grija. Oricum m-am mai calmat cu gandurile negre.

Alina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

delia ce tare tatal fotograt si eu vreau

apropo de simtit , la mine trec si cateva zile si nu o simt pe Ilinca , ieri la eco dormea dusa , ne-a pus monitorizarea cardio , e ok , dar dormea dusa , cred ca coplia mea e tare somnoroasa sau eu nesimtita de nu o percep mai des , dar e normal asa de rar ?

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Ieri l-am simtit de cateva ori si la mana, destul de serios. Ma duc sa citesc pe la sarcina pe sapt sa vad ce mai zic astia.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

doxy, ii iei pt 9 luni
glumesc, si mie mi-au placut mult..dar doar atat..eu nici nu stiu daca am fetita sau baiat :)))

15+

Mergi la inceput

alina si la mine din cauza tensiunii se punea problema fluxului placentar , dar DOPEGHIT-ul este singurul medicament de tensiune accepat in sarcina pentru ca nu modifica fluxul placentar .

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

19 +

Mergi la inceput

Olimp, la mine se vede clar ca sunt la a doua sarcina... la prima l-am simtit pe v. la 21+ saptamani asa ca nu consider ca e nimic iesit din comun la tine. Oricum pana mai acum cca 1 saptamana la fel treceau si la mine zile intregi pana sa il simt urmatoarea data.

Alina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

"Este intr-o continua miscare si activitate - in timpul mesei face aproximativ 200 de miscarii si... bineinteles, sunt sanse mari sa il simtiti. "
Cu siguranta simtiti "activitatea" intensa pe care o desfasoara micuta dvs comoara. Uneori, este atit de mobila si are atit de multe "lucruri de facut" acolo - incit nu puteti dormi. Urmatoarele 10 saptamani vor fi perioada cea mai activa pentru copilul dvs. Dupa aceste saptamani - spatial sau de actiune se va diminua si va trebui sa stea ceva mai linistit.

Asta se spune la sapt 20.
Olimp, eu acu 3 zile ma ingrijoram ca nu-l simteam. Au fost vreo 2 zile de pauza, probabil linistea de dinaintea furtunii. Daca ai fost la dr. si e totul ok, nu-ti fa griji.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+

Mergi la inceput

Mie nu mi-a dat nimic insa sunt monitorizata. Am redus sarea iar apa beau mai des si in cantitati mai mici/fiecare data.Si eu tot 15 cu 9 am avut. La mine se vede clar ca si edemul s-a micsorat si se vede si la tensiune. Orium... deja am duphaston si no-spa la fiecare 8 ore cred ca e cam de ajuns. nici n-as vrea sa trec la tratament decat daca nu pot face altceva in privinta asta. Daca intr-adevar se constata ca nu e de ajuns atunci ajungem si la asta.

Alina 19+

Mergi la inceput

oxana , alina

eu cu hainele de gravi m-am scos , mi-am luat 2 perechi de blugi cu burtica , am gasit doua pulovere la H&m reduse la 20 ron bucata , si am primit la bluze o gramada de la prietene , cam toate au fost garvidute deja ai 1-2 copii , eu cat am asteptat adata timp sa raman insarcinata , ele intre timp au procreat asa ca ma infrupt din hainele lor sunt ca noi , iar de vara aveam oricum rochite vaporoase care se prindeau sub bust , poate imi vin si ele mai incolo cine stie.

19 +

Mergi la inceput